Krije li se neki quest ili bilo sta iza 3 statue koje stoje u main hall u onom toweru gde se dobija wyn? Pise samo statue na njima,cini mi se...ako dotaknes 1. pa 3. pa 2. ne opici te lightning, ali se nista ne desava. Ne znam da li neko zna na sta mislim
pazi, ako si igrao i pratio prichu NWN - ali originalnog, ne 2jke - morao si da obratish paznju da je ono SAVRSHENO! pricha je sabila.
zavrshetak, sa mefistofelesom, i sa reaper-om, i sa true names-ima - ja mashtovitiju stvar nisam video u zivotu.
e, tu je ekipa us*ala - odradili budjavu dvojku koja je sachuvaj boze nezanimljiva igra. ja sam pokushao da ubacim neki svoj entuzijazam - ali kapiram sad da ja bukvalno ne mogu da se setim shta se radi u NWN2 i ekspanzijama.
^Itza, bez ljutnje, ali ispadas glup.Jedini kontraargument ti je spamovanje reci fail. 'de malo da cujemo zbog cega je tebi NWN1 toliko poseban, kad ceo net i svi poznavaoci RPG-ja tvrde da se Bioware strashno srozao kad je posle Baldura izbacio NWN, sto je i cinjenica. BTW, lore NWN-a ne postoji, genije... Igra je uradjena po D'N'D pravilima, smestena u Fearun, i koristi vec skoro 40 godina poznatu mitologiju i istoriju koja se razvija zajedno sa svim D'N'D svetovima.
![]()
2009 Awards
The 2009 VGAs were held on December 12, 2009 at the LA Live complex in Los Angeles, California and were the first VGAs to not have an overall host.
* Game of the Year: Uncharted 2: Among Thieves
* Studio of the Year: Rocksteady Studios
* Best Independent Game Fueld by Dew: Flower
* Best Xbox 360 Game: Left 4 Dead 2
* Best PS3 Game: Uncharted 2: Among Thieves
* Best Wii Game: New Super Mario Bros. Wii
* Best PC Game: Dragon Age: Origins
* Best Handheld Game: Grand Theft Auto: Chinatown Wars
* Best Shooter: Call of Duty: Modern Warfare 2
* Best Fighting Game: Street Fighter IV
* Best Action Adventure Game: Assassin's Creed II
* Best RPG: Dragon Age: Origins
* Best Multiplayer Game: Call of Duty: Modern Warfare 2
* Best Individual Sports Game: UFC 2009 Undisputed
* Best Team Sports Game: NHL 10
* Best Driving Game: Forza Motorsport 3
* Best Music Game: The Beatles: Rock Band
* Best Soundtrack: DJ Hero
* Best Original Score: Halo 3: ODST
* Best Graphics: Uncharted 2: Among Thieves
* Best Game Based On A Movie/TV Show: South Park Let's Go Tower Defense Play!
* Best Performance By A Human Female: Megan Fox as Mikaela Banes in Transformers: Revenge of the Fallen
* Best Performance By A Human Male: Hugh Jackman as Wolverine in X-Men Origins: Wolverine
* Best Cast: X-Men Origins: Wolverine
* Best Voice: Jack Black for the voice of Eddie Riggs in Brütal Legend
* Best Downloadable Game: Shadow Complex
* Best DLC: Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
* Most Anticipated Game of 2010: God of War III
http://www.gametrailers.com/event/vga/
Ne mozesh nishta da zeznesh. Izaberi na osnovu lichnog utiska.
Kako god okrenesh i obrnesh dobicesh dwarfovsku vojsku za konacnu bitku sa archdemonom.
Treba mi neki savet...
Preshao sam igru i stvarno je fenomenalna, ali nisam video sve shto sam mogao pa bih ponovo da krenem.
Muka je sada shta igrati... koju klasu... koji build.
Magovi su mi sisice u haljinama :d, a i ne bi mogao da igram bez Morrigan.
Dual wield warr mi je smor - isto ko rogue koga sam vec igrao.
2h warr jes da bije ali je mnogo spor - ko da gledash Time Warp na Discovery-u.
Tankovanje mi se gadi josh od WoW-a i druida :d
Bow rogue mi deluje kao kesa najobichnija - slab dmg, slab CC. Samo stojish i pucash
Ima neko predlog?
Kakav predlog kad si sve nabojao što postoji u igri
Jedino što nisi stavio je Warrior sa Archery granom.
I ja se pitam isto, mada vise naginjem da pokopam princa jer mi se po citanju codexa i lettera cini da je on najjobicniji ljigavac koji se samo pravi fini i zeli moc. Bas mi je na onhold-u igra dok ne odlucim, necu nesto da zeznem, a procitao sam skoro sve i pricao sa svakim.
Najverovatnije moj glas ide za Harrowmonta, cak i sumnjam da je krivotvorio one papire, ali ako i jeste ne bi me zacudilo s' obzirom na stanje u patuljackom svetu, njihove zakone i obicaje.
moj prvi build - arcane warior mage - mnogo razlichit od obichnog mage-a. ali ujedno i preveliki power play, idesh i koljesh, ja sam na normal bukvalno od 14tog do 21 nivoa poginuo samo jednom, kod Gazkang The Unbound-a (uzasni reverant/horor u denerimu) a pre toga sam ginuo kao lajsna ..
planiram da na najtezem probam ponovo tu varijantu, ali to ce da mi bude trece igranje, drugo igranje planiram sa dual weapon rogue-om, chim izadje return to ostergar.
lepo sam ja rekao na pochetku da mora da se ubaci vishe klasa, i da je ovo malo ..
E ljudi, a gde ima da se pokupi za družinu onaj golem kog sam video u nekom traileru? Prešao sam, bar ja mislim, sve živo i nisam ga našao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari