Šta je novo?

Dragon Age !

shta pogodio ? :)

inache. mnogo sam se iznervirao -

u ozermaru, na podzemnom putu koji vodi u deep roads, naleteo sam na pehar, iza nekih cigli, i kad otvorish taj pehar - izlazi Reverant.

do sad sam ubio tri reverant-a, i jesu bili uzasno teshki - ali ovaj je objasnio neke stvari.

borio sam se protiv zmaja kod andraste-ovog hrama, i to sam priznao sebi da josh ne mogu da predjem, jer zmaj izuva. bio sam 12 nivo.

sada, u ozermaru, 14ti sam, i ovaj reverant em shto mi sashije 3 tenka dok si reko keks, nego shto bre ni jedan tenk ne moze da ga udari, shta je on, neki ultra dexterity baja ?

ja pokushavam da ga "patoshem" sam, posle mojih tenkova, al ne vredi - ne mogu ja da ga zamrzavam i punim sebe manom, kolko se on brzo odmrzava i jednom udari po mage-u da dokusuri ...

Poslednja izmena:
Naleteh na ovo. Mora se priznati da ga je (skoro) pogodio :)

160-1-1259092087.jpg

Vole ljudi Geralta.

Igoritze zmaja sam ja presao sa lvl12 druzinom, za nekih 15minuta borbe. Wayne je bacila milion hp-ova, jedino je Alister zagino jednom kad ga je zmaj podigao sa zemlje i poceo silovati. Al i on je brzo bio resurectovan.

Poenta kod zmaja je da se druzina odalji na sve cetri strane od njega. Nedaj zmaju da napadne vishe ljudi sa jednim udarcem. Ubedljivo najjaci item drop ima taj zmaj, pa jedno 30 prejakih itema.

Igoritze zmaja sam ja presao sa lvl12 druzinom, za nekih 15minuta borbe. Wayne je bacila milion hp-ova, jedino je Alister zagino jednom kad ga je zmaj podigao sa zemlje i poceo silovati. Al i on je brzo bio resurectovan.

Poenta kod zmaja je da se druzina odalji na sve cetri strane od njega. Nedaj zmaju da napadne vishe ljudi sa jednim udarcem. Ubedljivo najjaci item drop ima taj zmaj, pa jedno 30 prejakih itema.

I ja sam koristio slicnu taktiku (12 lvl isto). Tenk ide do zmaja a ostali okolo. Ako ti je wynne u grupi nema problema ni kada zmaj sazvace tenka jer ce ona da ga digne. Ja sam stao sa mojim magom ispod nekog luka na mostu, tako da mi zmaj ne moze prici blizu, popio greater warmth poultice i derao ga cold magijama. Malo je potrajalo ali je vredelo. Zmaj ima gomilu itema na sebi, uglavnom oklopa. Plus dobijes dragon scales da napravis oklop. :D

Za revenante. Posalji tenka na njega. Nikoga vise posto ima onaj sweep attack kojim deli stetu svima oko sebe i to healer vec ne moze da izleci. Ostali rade range. Tenk ne mora ni da ga mlati samo nek stoji i pije health potione. Ovako ce da tuce samo tenka sto Wynne moze lako da kompenzuje. Za to vreme ostali neka ga lome po malo. Inace Wynne ima i onu magiju koja povecava napad pa probaj i sa njom. Nemoj da bacas previse jake magije na revenanta posto se onda okrene na maga i ovaj je sigurno gotov posle dva udarca.

ja sam preshao pola denerima, ceo ozermar, ceo redklif, ALI JA JOSH nisam uzeo babu :d

tek treba da idem u circle, i u elfove. zanimljivo mi ovako :D

sad sam na kraju deep roads-a, koljem se sa nekim paukom - *eba mi majku.

pauk je naopak, jer baca neki tezak health removal, svi krvarimo, a ja nemam potione. a da bude grdje - ja i alister po 9 povreda. ne znam dal cu moci uopshte da predjem

Tek ćeš ti da zaglaviš u tom patuljačkom quest-u. Ja sam odustao kada sam zaglavio na kraju i ginuo n puta, pa sam krenuo iz početka sa drugim likom.

Kada nece da slusa i ode prvo po babu ima da nauci lekciju na tezi nacin.

ja sam heroj, a vi ste kukavice!

Ne nego si ti tvrdoglav. Uopste nemas predstavu koliko baba znaci.

ja sam preshao pola denerima, ceo ozermar, ceo redklif, ALI JA JOSH nisam uzeo babu :d

pauk je naopak, jer baca neki tezak health removal, svi krvarimo, a ja nemam potione. a da bude grdje - ja i alister po 9 povreda. ne znam dal cu moci uopshte da predjem

Taj pauk je meni bio tezi od Zmaj-a :S: em pobegne em spawnuje druge em se regenerise :S: da me neko pita kako si ga pobedio ne bih znao da kazem

Poslednja izmena:
Taj pauk je meni bio tezi od Zmaj-a :S: em pobegne em spawnuje druge em se regenerise :S: da me neko pita kako si ga pobedio ne bih znao da kazem

Ja sam ga relativno lako pobedio

primakao sam se samo da se se pojavi, pauzirao sam igru i
onda sam sa morrigan bacio winter storm
a sa drugim magom fire storm pa posle 20 sec i winter storm i tako u krug

posto jedno imobilise a drugo daje veliki damage ubio sam sve pratioce pauka plus sam njega sveo na nekih 20 % onda su ga tankovi dokosurili....

uzgred nesto mi se cudno desava sa kvestom da se ubije flemeth ja sam prihvatio da se ona ubije ali je nema na lokaciji...dakle kvest imam u quest zurnalu ali nema flemet u kucici :) ima li pomoci ili je bug ili nesto trece ?

pa sto ne izadjes iz deep roada i izvan patuljackog grada i onda mozes da odes u kamp da se odmoris i eto nema vise povreda :)...za to ti treba recimo 6-7 min.

Poslednja izmena od urednika:
Flemeth nema kod kuce ako ti je Morrigan u ekipi. Kao sto je i Morrigan rekla, "to ce morati bez mene"... Inace, to sam probao negde na 12. nivou i Flemeth nas potamanila ki zeceve. Sad na 15. nivou smo joj vratili s kamatom:p

Flemeth nema kod kuce ako ti je Morrigan u ekipi. Kao sto je i Morrigan rekla, "to ce morati bez mene"... Inace, to sam probao negde na 12. nivou i Flemeth nas potamanila ki zeceve. Sad na 15. nivou smo joj vratili s kamatom:p

A to li je :) ja uvek vodim morrigan :)

Ja sam pauka presao bez problema, samo sto mi je otislo dosta napitaka na njega pa sam nahebao kod onog debelog posle. A Igortiza junak zato ima da krene po cheat-u posle kada vidi da nema leba. :p

Poslednja izmena:
chitovao sam samo jednom, za novac, da bi kupio lirijum za 50 zlata od onog lika, delovalo mi je kao da mogu da rasparcham taj lirijum u sopstvene potrebe. al ne moze.

preshao sam pauka, i preshao sam nekog suludog archer darkspawn-a, koji cepa 70 helta iz jedne strele, sva sreca pa sam prepoznao da su ispred, i onda bacio haos na njih:

tempest, blizzard, inferno. po jednom hit-u emisarima i boss-u ode po 50 helta, a hit je na svake dve sekunde.

ekipa u ozermaru mi je alister, shale, i crvenobradi pedofil dwarf, Ozren ili kako se vec zove.

cenim da sam pred kraj ozermara, save mi je na kraju deep roads mape, i trenutno sam potamanio dva Ogre-a. samo da mi ne dodje onaj zmaj iz scene sa darkspawn-ima, ne znam shta je :d

mnogo sam bre dobar, izginuo samsamo dva puta kod pauka, i 2 puta kod revranta, cenim da je to odlichan skor za ozermar.

oh da, ne znak kako igra rachuna, u statistici mi pishe da mi je najtezi ubijen protivnik - master ignasio iz denerima. vala jes bio tezak, al sam mislio da je bilo jachih do sad ..

јел игриво ово одма, ил ми треба нешто додатно (DLC, patch...)?

Igrivo je, ali kad vec zapocinjes, stavi patch i DLC.

Jedno pitanje, stavio sam dlc (kolko ih ima vec) nakon vec odigranih par sati, e sad da li moram sve ponovo ili cu moci da pristum dlc questovima i naknadno?

Jedno pitanje, stavio sam dlc (kolko ih ima vec) nakon vec odigranih par sati, e sad da li moram sve ponovo ili cu moci da pristum dlc questovima i naknadno?

Možeš kad hoćeš da igraš DLC quest-ove.

Jel moze neko da mi pusti link za DLC na pm?

P.S. Gde blizu Denerima ima da se kupi elfroot? Usao sam u onu kucu sa blood mage-evima i stigao do glavnog, tj. do zadnje sobe, ali me izubijaju cim udjem jer su mi i alister i kuce, a bogami i ja izpovredjivani, a nemam pomenuti sastojak da zbrckam par napitaka za povrede.

Ja se kod elfova snabdem njime između dva quest-a (obično uzmem 200 komada da se nađe :p).
Nije mi do sada zafalilo :p

preshao sam ozermar ... stvarno je pretezak.

pauk, pa archer, pa broodmother, pa onda paragon branka. i pritom sam odluchio da se shibam sa njom, a ne sa paragon golemom, jer je ona *****, a pritom ima control rod za goleme (ne znam dal je lakshe ubiti paragona nego branku).

bitka je bila preteshka - 2 golema, i tvoj party, protiv 2 zuta, 4 bela golema i branke. a branka rezistuje freeze svaki drugi put. ni ona pesnaja shto imaju mage-ovi je ne knockdown-uje.

odoh sad do elfova, iskljuchivo zbog elfroot-a, pa onda u circle. 15 sam nivo.

Ne znam kako ,ali ja sam imao neku unutrasnju intuiciju da kad krenem iz Lothering prva stanica bude Redclife pa posle elfovi,pa svratim u Denirium pa onda sam malo svrljao na side questovima i na kraju posto mi je kolega rekao da u onom questu za Urnu ima zmaj da ipak skoknem do Orzemara.

A igram na normal ,i neke fajtove i po preko 5 puta loadiram zato sto me izubijaju na mrtvo ime i brdo healing potiona popijem.

Ja se kod elfova snabdem njime između dva quest-a (obično uzmem 200 komada da se nađe :p).
Nije mi do sada zafalilo :p

Nisam jos stigao do elfova. Posle redclifa sam otisao do denerima i tamo sad zavrsavam silne side questove. Izgleda da cu morati da se vratim na glavne zadatke posto sada elfroota nema ni na kasicicu...

@all
Da li se u DA side questovi mogu igrati uvek, tj. u svakoj fazi igre, npr. pred kraj, ili postoji neka fora kao u Oblivionu sto je bila, kad prodjes kroz kapiju nema nazad, tj. nema vise starih sporednih zadataka?

Jel neophodno da se ubiju oni zmajevi. ja nisam zeleo da ga cackam jer
1. nije dirao ni on mene
2. zmajevi su ovde ocigledno ugrozene zivotinje, pa ne bih da budem odgovoran za istrebljivanje, a ako uzput i zvakne nekog nije neka steta
Elem ako bas mora da se pobiju sta je tu je.

Jel neophodno da se ubiju oni zmajevi. ja nisam zeleo da ga cackam jer
1. nije dirao ni on mene
2. zmajevi su ovde ocigledno ugrozene zivotinje, pa ne bih da budem odgovoran za istrebljivanje, a ako uzput i zvakne nekog nije neka steta
Elem ako bas mora da se pobiju sta je tu je.

Ne moraš sem ako te ne napadnu. Ništa se u priči neće promeniti.
Ali kad je loot u pitanju oštrica nema oči :)

Nakon odbrane Redcliff village-a sam pokupio nekih cetiri zadatka sa chauntri boarda i krenuo sam da ih resavam, medjutim ne znam gde da resavam zadatak "Deep Skin" u kom trebam da donesem devet necega sa nekih leseva, a kao ako donesem svih 18 bice nekog dodatnog novca?!
Na mapi sam imao samo tri lokacije koje sam posetio i po povratku sam dobio tri zlatnika i imao tri resena questa, mada na lokaciji nazvanoj battlefield gde sam nasao neke leseve i pobio one silne vukove i onog jednog medveda, nema nicega bitnog da se pokupi a sto je imalo to sam pokupio i nista vise nije ostalo tako da verujem da to nije to.

Nakon odbrane Redcliff village-a sam pokupio nekih cetiri zadatka sa chauntri boarda i krenuo sam da ih resavam, medjutim ne znam gde da resavam zadatak "Deep Skin" u kom trebam da donesem devet necega sa nekih leseva, a kao ako donesem svih 18 bice nekog dodatnog novca?!
Na mapi sam imao samo tri lokacije koje sam posetio i po povratku sam dobio tri zlatnika i imao tri resena questa, mada na lokaciji nazvanoj battlefield gde sam nasao neke leseve i pobio one silne vukove i onog jednog medveda, nema nicega bitnog da se pokupi a sto je imalo to sam pokupio i nista vise nije ostalo tako da verujem da to nije to.
Treba da skupljaš Corpse Gall item. Oni se uzimaju sa undedova i najviše ćeš ih sakupiti doj budeš rešavao quest u Redcliff castle-u.

OK, hvala, mislio sam da nije neki bug zbog kog mi se lokacija nije pokazala na mapi kao sto su se pokazale ostalih 3 lokacija.

Bas cu da probam da sakupim svih 18 da vidim vredi li cekati i koliki je taj extrapayment.

Taktika koja je meni upalila jeste da svog lika (koji je inace tank) postavim da prima batine ako ogre napadne direktno dok kontrolisuci Morrigan vrtim ogrea u krug sto duze, pritom bacajuci ledene (a i ostale) magije na njega. Posle par neupesnih pokusaja uspeo sam da ubijem ogrea bez gubitka ijednog clana partija.

Morigan? Kako? Kada se pridružila?
Lik mi je patuljak warrior, u partiju su i pored Alistera, stražar strelac i jedan mag koji su mi se pridružili na ulazu u Tower of Ishal gde treba da potpalim vatru. Sve je bilo laganica do Ogre-a, a on me/nas razbija kao beba zvečku...
I nemam ideja kako ga srediti...

Nazad
Vrh Dno