OK, ako kažete da je NWN2 ipak iza Dragon Age-a, nemam razloga da vam ne verujem (ali imam razloga da primetim da sam se, eto, i ja upecao u tu "staro je bilo bolje jer mi na pomisao na njega naviru lepe uspomene" priču
🙂 ).
Što se tiče težine, rekao bih da ova igra prosto tera na neko ozbiljnije eksperimentisanje. Na primer, u slučaju mog Elfa, dobro je da koristiš moču™, tj otrov što više
🙂 Ili strele koje dodaju neki tip magičnog napada i slično. U drugim RPGovima te niko baš ne tera da to radiš, prosto, rešavaš sukobe i bez toga, a od eksperimentisanja sa raznim stvarima se relativno brzo smoriš, jer ti ne znači puno. Ovde može da znači baš dosta.
A sta kao DA ima neku pricu unikatnu ?? :trust: ( ovde cekam filipenka da uskoci upomoc ... 🙂 )
Naravno da nije neka doopepomerajuća, ali iskreno, to ni ne očekujem kod Bioware igara. Kao što drugi umeju da izostave priču ili tempo pričanja, ovi uvek preteraju i natrpaju sve i svašta u nju. Za jednu igru drpe Tolkina, za drugu pokradu Babylon 5, za treću samo iskoriste postojeći Star Wars setting i tako...
🙂
TOliko Hype-a oko niocega .. ok dobra je " igra " ali je daleko od recimo " IGRE " kao Witcher 🙂
Hype...zato ga ne volim, i trudim se da ga ignorišem, ne samo kada igra ispadne ispod, već i kada bude iznad očekivanja
🙂, odnosno kada postoje raskoraci između hype-a i igre u oba smera. Iskreno, ovo je sasvim dobra igra, mnogo bolja od drugih multiplatformi ( :d ) koje smo do sada obrtali, i trudim se da ignorišem hype koji ju je proglašavao za naslednika Baldura, novu ikonu PC RPG-ova i slično. Ne zanimaju me, za sada je sasvim dobro, i to je ono što me interesuje. Nije najnaj ikada, ali dobro, videćemo šta će biti do kraja. Prosto, zainteresovan sam da je odigram do kraja, možda čak i da probam posle sa nekim drugim likom, što je u mom slučaju poprilično pohvalno, imajući u vidu da se u poslednje vreme baš dosta igram maltene na silu.
E sad, ono sa čime bih se složio, jeste odnos između ovoga i Witchera. Naime, Witcher je baš originalan po mnogim pitanjima, i daleko je zanimljivije "otkrivati ga" nego ovaj svet. Ali, to je opet nešto lično, zato što smo igrali tušta i tma ovakvih igara.