Šta je novo?

Dragon Age !

Jel ova igra izlazi sigurno za PS 3 ?

Zato je (verovatno) i odlozena PC verzija igre koja je trebala da izadje pocetkom 2009. a sada ce sve tri verzije izaci istovremeno u oktobru 2009. To se sve dogodilo nakon kupovine Bioware-a od strane EA, mozda slucajnost.. :D

Odlicno, taman da odigram dobar RPG posle 100 godina, tj dva RPG-a, Origins i Demons Souls (pogledajte malo na youtube kako opasna igra).

U ponekim filmovima glasovna gluma zvuci malo neuverljivo, npr. ovaj sa human noble kada onaj kaze we must go now, deluje premlako i opusteno, ocekivao bih da ce biti malo napetiji glas. Dobro, trazim dlake u jajetu, mada mi je takav utisak iz ovih filmova.
Mada i pored toga zeljno iscekujem igru. :D

Jel ja to pri kraju videa primecujem neke warped time comboe i finishere, ala Prince Of Persia/God Of War?... :d

To je za mlađu publiku :)
Bitno je samo da ima dosta krvi a ne da izlazi prašina iz protivnika a ovi slow motion-i mu dođu kao šlag na tortu.

To je za mlađu publiku :)
Bitno je samo da ima dosta krvi a ne da izlazi prašina iz protivnika a ovi slow motion-i mu dođu kao šlag na tortu.

Nisam mlad a to mi bas nesmeta!:eyebrows:
SlowMo FTW!:guitar:

Hahahaha, koji prc kolodjutiju:D

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SF4JjIM84bc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SF4JjIM84bc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Samo kobasica?!? Vala ja ne uzimam Collectors Edition ako ne ubace malo viljenjackog hleba i nekoliko kuvanih zmajevih jaja. :d

Poslednja izmena:
@ human noble
Bre, gre'ota za ljubavnicu :( A cemu oni manga-oliki mega-macevi. To mi se ne svidja....

@tower
Ovo je vec epic. Svidja!

Dobri trailer-i... Bice valjda nesto od ovoga. Nisam igrao ovako nesto jos od NWN-a i BG-a. Ispasce na kraju da smo se dzabe pribojavali da ce opasti kvalitet finalnog izdanja jer je multiplatform... Ali ostaje nam da vidimo u oktobru

Malo slika ... DwarfCity. Ovo bas fino izgleda:)

11wc8eq.jpg

ra3o0k.jpg

287d5hz.jpg

2pt2gig.jpg

Koji brutalan copy/paste Ironforgea iz WoW-a...

'ebiga, dwarf city je dwarf city. Generalno gledano, svi oni su uradili copy/paste od Tolkinove ideje i ocigledno nemaju bas nameru da eksperimentisu... :)

Treba obezbediti 20 GB za instalaciju. Stvarno ne znam da li postoji igra koja toliko zauzima...

veruj mi, ima ljudi koji nisu igrali wow... pricha se stidljivo o njima oko logorske vatre, preprichavaju se drhtavim shapatom njihove pojave tu i tamo, nikada nije utvrdjeno ko su i sta su, ali svi znaju ponekog ko ima daljeg rodjaka ili komshiju koji nije igrao wow ;)

^Hahahahaha, odlično! :D

Veoma zanimljivo

Bogami ovo obecava jedan dobar RPG!

Izgleda dobro. I ima old-school feel!

Bas kako treba...

Sad ce da dodje G!!! i da kaze da to nista ne valja, pazite sta sam vam rekao :D

Pa moglo je biti i jos zanimljivije :)

Uf, baš mi se svidelo. Znao sam da Bioware ne maši sa RPGovima (valjda su dobili preveliku lovu za SonicRPG, ordinarnu glupost za Segu) te mi je i ovo "must have".
Ali mi se svidelo i ovo:

Dragon Age: Origins - Intro Cinematic
(Au, kakva kopija Tolkinovog remek-dela...)

kao i:

Dragon Age: Origins Human Noble Video

Ukoliko je neko već postavio ovo, izvinjavam se, nisam se vraćao nekoliko stranica unazad...

Vrh Dno