Šta je novo?

Dragon Age: The Veilguard

ne primecujes nesrazmerno velike glave?

ne primecujes nesrazmerno velike glave?
ovako postavljeno jedno naspram drugog da, u igri sigurno ne bih

primetio bih mozda i u igri da je tematika drugi svetski rat pa kao gle kako poljaci imaju velike glave ili nesto, ali u igri koja je fantazija gde sam okruzen bicima koja su polu-zaba-vilenjak polu-majmun ili sta sigurno ne bih

Kakva epičnost epskih razmera! Kakav story! :cool:
Malo hajpa ljudi! :giggle:
Sve je super osim što je igra linearna jel da? :D

Dobro je da otvorih na klonji, pomoglo je.

zbog cega je los trailer? meni deluje ok. doduse nikad nisam igrao dragon age, ne znam cemu toliki hejt na ovu igru

Pa dobro, gledajuci inace ovaj vrlo genericni trejler za naslov za koji ne bi trebalo imati nikakvih ocekivanja uzeci u obzir stanje u kom se studio nalazi smatram da bi od silnog ushicena bio red da se malo "upusti u gace" od entuzijazma zbog prikazanog u trejleru od celih 2 minuta i 3 sekunde...
Ili se ne slazes sa nama?!

^
"James Ohlen(lead designer on dragon age origins, Kotor, bg1-2) and Drew Karpyshen(lead writer Mass Effect 1-2, Kotor) Are both working on Exodus, a new sci-fi action RPG alongside a bunch of old school Bioware people. If people want to know where BioWare is now."

matthew-smoking-hard-true-detective.gif

Ako cemo iskreno na trzistu nije nista izaslo sto bi bilo slicno ME trilogiji (ako ne racunamo ME: Andromeda), dok RPG naslovi imaju "izlet" tj malu renesansu poslednjih godina.
Poslednje sto nam treba je jos jedan naslov zapakovan u IP koji ima "ime" i to zele da eksploatisu i studio koji je vec odavno na klimavim nogama...
Ako ovo tankuje kvalitetno, sto nije nemoguce, ne bi me cudio katanac za Bioware i definitivan odlazak ME fransize u nepovrat.

Ako neko moze da ponudi iole krsten 3rd person party based rpg sci-fi, sa vajbom ME, to je navedena ekipa...
Ali kao i obicno ne valja biti previse optimistican.

Ma sve je to OK, nego ja to po ličnim afinitetima pošto nikako nisam ljubitelj bilo čega iz sci-fi sveta a sa druge strane veliki mača i magije...

^
"James Ohlen(lead designer on dragon age origins, Kotor, bg1-2) and Drew Karpyshen(lead writer Mass Effect 1-2, Kotor) Are both working on Exodus, a new sci-fi action RPG alongside a bunch of old school Bioware people. If people want to know where BioWare is now."

matthew-smoking-hard-true-detective.gif
Prvi put čujem za ovo, sad pogledao njihov yt sajt, pored tri cgi trejlera ladno i neku gameplay-alfu pokazali. Sad mi je i ovo na radaru!

zbog cega je los trailer? meni deluje ok. doduse nikad nisam igrao dragon age, ne znam cemu toliki hejt na ovu igru
Izgleda kao da je mobilna igra u pitanju.
Childish, cartoonish, plastelinski dizajn je nazadovao u odnosu na Inquisition od pre 10 godina.
Pogledaj dizajn likova, zmajeva, nivoa, svega sto vidis...kao da ih je neki Ai pravio, sve nekako genericki i bez truda deluje i to sve sa 10 godina napretka grafike, cije su sposobnosti nebo i zemlja.
Likovi u traileru trce kao da skakucu po oblacima ili eventualno sa nekim manjkom gravitacije...a onda batica baca neku nagruvanu magiju na zmaja koja treba da ga zadrzi, napne se nogom pozadi da ga ne grune nazad i onda kada grune magiju, poskoci napred kao na oblacic...
Pogledaj trailere za Inquisition od pre 10 godina, deluje ozbiljnije od ovoga...pa pogledaj i Origins od pre 15 godina.
Ovde se radi o nasledniku Inquisitiona koji je pre 10 godina bio game of the year, a i taj deo je bled u odnosu na prethodnike.

Ne mozes da uradis igru sa imenom Dragon Age, a onda uradis zmaja sa dizajnom koji je mesavina ozbiljnog zmaja i "slatka mala izvrnuta torta"...ajde, mozda nije bass tako, mozda je vise na nivou "How to Train Your Dragon"...

Poslednja izmena:
Davno su ta dva medija prestala da budu objektivna...

Ovaj naslov mi deluje prikladnije:

1730130395161.png

Ovo izgleda kao Disney crtać
Verovatno su uložili u fake reviews koliko i u razvoj

"Every interaction sounds like HR is in the room"

Nisam očekivao da je ovoliko loše

"Every interaction sounds like HR is in the room"

Nisam očekivao da je ovoliko loše
Jesam, kod malo ozbiljnijih recenzenta posle onog closed door preview-a se dalo naslutiti izmedju redova sta pokusavaju da kazu jer su verovatno morali da prakticno deklamju fusnote zbog NDA...Trenutni Bioware vise nema veze sa starim i ne mozemo ocekivati igre na nivou na kome su ranije bile...
Sada cemo videti kako izgledaju nefiltrirane recenzije... IGN i EG - nadam se da se ljudi zezaju ako ih i dalje smatraju merodavnim za bilo sta, ljudi su postali platforma za aktivizam...

Ne pamtim da je SkillUp bio skorije ovoliko kriticki nastrojen prema nekoj igri, covek se uvek suzdrzava ostrije kritike.

Poslednja izmena:
Ovo je jos jedna igra (sve ih vise ima u poslednje vreme) gde zbog culture wars suma ne mozes lako da vidis sta su stvarne mane, a sta su politicke rasprave.
Kada se pogledaju ocene, igra je u rangu ostalih u serijalu.
Nadam se da ce prodaja ici dobro, ja svakako planiram da odigram cim uhvatim vremena.

Poslednja izmena:
Kad se pogledaju ocene dobijemo jedno veliko ništa jer nam sve manje govore o (ne)kvalitetu igre a sve više o nekim stvarima koje veze nemaju sa igrom.

Nazad
Vrh Dno