Šta je novo?

Dragon Age 3

Moći će da se odzumira više na PC-u... na konzolama DA nikada nije imao izometrijsku kameru... ona je tu na zahtev PC igrača a ovo je console snimak tako da...

Moći će da se odzumira više na PC-u... na konzolama DA nikada nije imao izometrijsku kameru... ona je tu na zahtev PC igrača a ovo je console snimak tako da...

Ah da, ja zaboravio da je ovo snimak sa ultimate true blood RPG platforme (konzole), te da nas ceka i PC verzija koju renomirani user friendly izdavac (EA) sprema u tajnosti kao iznenadjenje za sve fanove serijala gde ce ispuniti ocekivanja nas koju zelimo KOTOR-like rpg, vec posle 17tog patcha i drugog season pass-a.

Btw, in hte meanwhile let's get some strap-on and let's butt waste some great looking she-elfs.

Poslednja izmena:
Nema ništa od ovog DA. Možda okolina deluje lepo i naizgled otvoreno ali ova je samo dvojka na steroidima. Ako neko pita što tako mislim reći ću da je to čisto iz nekog iskustva. Od svih preview-a koje smo videli na temu DA3 ni jedan se ne bavi detaljnije taktičkom borbom u izometriji niti pominje neku kustomizaciju party-a ili neku opremu. Ali zato su tu višestruke mogućnosti romanse i neki uber nadrkani likovi sa poznatim voice-over-om. Standard za EA i novi ShitWare

DA3 je kao "nafurana" riba. Spolja sve lepo okreceno unutra trulez...

[YOUTUBE]3IirX9hOOSg[/YOUTUBE]

^ Hardcore konzolastina. Nameravaju li oni ovo uopste da izbace za PC?...

Stvarno ne kapiram. Nemam nista protiv akcionih igara, stavise, kad hocu da pustim mozak na ispasu opicim neku. Ali zvati ovo RPG pa jos nastavak (dvojku ne mogu da racunam ni u kakvu kategoriju osim u mucenje koje sam prekinuo vrlo brzo) igre koja je, sa manje ili vise prava bila etiketirana kao spiritualni naslednig velicine kakav je Baldur's Gate serijal je vise nego smesno.

"This is a Dragon Age game we've always wanted to make."... siguran sam, nakon sto je EA spustio sape na Bioware. Samo flashy grafika bez duse.

Ova igra je pravi naslednik velikog Baldurs Gate, ali onog sa PS2 ;)

A sta to fali balduru sa playke?
Odigrao ga u coopu sa burazom, zavaljen u fotelji i sa kontrolerom u ruci.

Fali mu što je mutacija prikačena na legendarni naslov koju možeš da igraš zavaljen u fotelji sa kontrolerom u ruci.

+1. Uopste nisam ocekivao da ce Divinity biti toliko dobar

Pih,PC master race...sve znaju bolje i uvijek u pravu:p
Još samo da igrate i fifu sa mišem,pa gdje bi vam bio kraj:d

FIFA World moze sa misem :p

Baldur je Baldur... šta ima veze na čemu i kako ga je ko igrao.
Isto važi za svaku igru, pa i novi Dragon Age... ako bude dobar onda će biti dobar na svakoj platformi, i na PC-ju i na konzolama... nema smisla rapravljati se o tome.

Dobrodosao nazad kellhuse. :/

Neeeeeeeeee.......

Kakav šareniš, mojoj ćerkici bi bilo zanimljivo samo da gleda u te predivne boje. Očaj

Odlicno ovo izgleda :) hebes svet fantazije bez sarenila. S obzirom da je ovo konzola onda su i komande jasne, verovatno ce biti bolje na pcu izvoditi sve ovo.

Poslednja izmena:
Ovo je RPG za ljude koje taj zanr ne privlaci.

Ova igra je pravi naslednik velikog Baldurs Gate, ali onog sa PS2 ;)

E ako bude ja ću biti presrećan, igrao sa co-op sa drugarom više puta, to i još jednu igru i to mi je ekstra uživanje bilo. Ali ovo mi uopšte ne liči na to, i nema ni pogled kao u Dark Alliance (Baldurs Gate) tako da ***. Da ima bar 2-3 odlične igra kao BG i Champions off Norrath za PS3 onda bih i kupio konzolu jer co op je super stvar (na dobrim igrama) :).

edit- pogledao sam do kraja ovaj poslednji video...*** zašto mora skoro svaka igra da se uništi k*etenskim inovacijama? Ako nema "pametnih" inovacija onda je bez duše, sklepana da liči na nešto, da radi i to je to ;). A verovatno sam i mator već za igre, malo ima igara što mi se baš sviđa..

Poslednja izmena:
oho oni su implementirali real time sa pauzom i real time arkadnu borbu

blago njima

Kakav šareniš, mojoj ćerkici bi bilo zanimljivo samo da gleda u te predivne boje. Očaj
Art-style nije puno drugačiji od onog iz Divinity Original Sin... bar kada su okruženja u pitanju... tipičan high fantasy šareniš.
Tamo ti ne smeta a ovde ti izgleda dečije... to su neki dupli standardi.

Biće ovo dobra igra... nadam se na nivou prve dve ako ne i bolja.

Možda će biti na nivou dvojke ali na nivou keca sigurno ne. DA1 i DA2 su kao dupe i oko.

Art-style nije puno drugačiji od onog iz Divinity Original Sin... bar kada su okruženja u pitanju... tipičan high fantasy šareniš.

Druga perspektiva. Drugacije izgleda.

Biće ovo dobra igra... nadam se na nivou prve dve ako ne i bolja.

Različite igre, različit lore, drugačiji art potpuno, porediti DA serijal (sivilo, krv i nasilje) sa Divinity je nerealno...

Vrh Dno