Šta je novo?

Dragon Age 3

Taj Dragon Age je toliko izvikan da je to strasno, kec i djene-djene ali dvojka... tezak krs. Sta sve nazivaju RPG-om to je strasno...

Kec je bila odlicna igra i pored toga sto je upala u klasican Boiware sablon. Dvojka je bila obican izbljuvak koji nisam mogao ni da zavrsim. To sto je izasla otprilike u isto vreme kao Witcher 2 joj nije ni malo pomoglo.

Kec je bila odlicna igra i pored toga sto je upala u klasican Boiware sablon. Dvojka je bila obican izbljuvak koji nisam mogao ni da zavrsim. To sto je izasla otprilike u isto vreme kao Witcher 2 joj nije ni malo pomoglo.

Slazem se da Bioware koristi jedan sablon vec vise od jedne decenije, ali funkcionise sjajno i mnoge druge igre su se ugledale na njih! Dragon Age je remek-delo od igre, a i dvojka se meni svidela. Svi samo pljuju Dragon Age 2, bas me zanima sta je to konkretno sto vam se nije svidelo? Prica ili uopste gameplay?

Slazem se da Bioware koristi jedan sablon vec vise od jedne decenije, ali funkcionise sjajno i mnoge druge igre su se ugledale na njih! Dragon Age je remek-delo od igre, a i dvojka se meni svidela. Svi samo pljuju Dragon Age 2, bas me zanima sta je to konkretno sto vam se nije svidelo? Prica ili uopste gameplay?
Dragon Age 2 je upravo pokušao da se udalji od tog šablona priče i strukture igre, pa je napljuvan od strane gamera. Nije igra bila dobra koliko prvi deo ali i dalje se o jednom sjajnom naslovu radilo, nipošto lošem kao što deo gejmera tvrdi.

Dragon Age 2 je upravo pokušao da se udalji od tog šablona priče i strukture igre, pa je napljuvan od strane gamera. Nije igra bila dobra koliko prvi deo ali i dalje se o jednom sjajnom naslovu radilo, nipošto lošem kao što deo gejmera tvrdi.

Los je Dragon Age 2. Trojka ce samo da zacementira losu pricu.

Pa ako ti se serijal već ne sviđa, onda se DA3 za tebe i ne pravi.:)
Mada pitanje kako već znaš da će priča loša biti..

Naš narod ima jednu bezobraznu poslovicu koja je apsolutno primenljiva na sve sfere života pa i na ovu. "Od go**** se pita ne pravi".

Opet, ako mislite da je DA "go***" zašto vas onda treći deo interesuje i zašto u ovoj temi postujete? Ima dosta drugih RPGa a DA veliki broj fanova ima tako da će i bez vas nekako opstati.:D

Opet, ako mislite da je DA "go***" zašto vas onda treći deo interesuje i zašto u ovoj temi postujete? Ima dosta drugih RPGa a DA veliki broj fanova ima tako da će i bez vas nekako opstati.:D

Kako da me ne interesuje čoveče, zanima me da li će trojka biti veća izlučevina od dvojke. :D Apropo fanova, ima ih i Biberče pa nikom ništa.

Tebi i dalje nije jasno kako funkcionise forum? Ovo je DA3 tema a ne pisanje hvalospeva i moljenje bozanstvu u vidu DA3. Tebi ako ne odgovaraju negativni komentari nemoj da ih citas a ne da glumis dezurnog zastitnika igrica.

Pa ako ti se serijal već ne sviđa, onda se DA3 za tebe i ne pravi.:)
Mada pitanje kako već znaš da će priča loša biti..

Ne znam da li kapiras, ali zalosno je sto danasnji timovi od po 100 i vise ljudi sa ogromnim budzetima, prave lose igre, koje i ako se obrnu to bude samo jedanput i iste padnu u zaborav. Ovo ce ionako otici u zaborav kao i Watch Dogs i vec izasli Thief 4 (toliko je interesovanje za lopova da se ljudi ne skidaju sa njega od kad je izasao i samo pricaju o njemu). Moj Kellhuse, igre se danas ne prave iz ljubavi i zato je kvalitet danasnjih igara tu gde jeste. Znas sta je cudno dragi moj Kellhuse, sto se tebi dopada svaka igra koja se pojavi, zato ti nisi nikakav gejmer i nisi objektivan. Ti jednostavno nemas svoj stav niti svoje misljenje o igrama (to sto postujes o igrama ovde je klasican copy/paste). Kellhuse, vreme je za jedan Arcanum i lov na delove kljuca, a onda da dodjes ovde i napises nam da li si uspeo da ga upotrebis kako treba.

Doktore, mislim da je zaista nepotrebno da se toliko trudis da objasnis neke stvari coveku koji nije u stanju ni jednu prosto-prosirenu recenicu da napise kako treba.

Povratak na diskusije o naslovu DA3!
BW obećava mnogo bolje odrađenu dating/romance komponentu u trećem delu:
http://www.eurogamer.net/articles/2014-04-15-you-can-hate-your-lover-in-dragon-age-inquisition
BioWare's iconic game romances are evolving again for Dragon Age: Inquisition, it seems, allowing for different kinds of love between characters to shine.

This time a rival may become your "hate-filled forbidden love", or you may find yourself smooching a friend you joke around with, BioWare mentioned at PAX East as reported by attendee LadyInsanity - the only report I can find. There's also the more traditional romance route of falling affectionately in love.

Confirmed as love interests during the panel were Cullen, the templar who's appeared in every Dragon Age game so far, and Cassandra Pentaghast, the seeker who interrogates Varric throughout Dragon Age 2.
Još zanimljivih stvari:
The magical realm of The Fade - the place where magic power and demons come from - is being downplayed in Inquisition. You will be the only one who can venture into the Fade rifts and close them, apparently, but you won't be doing so frequently.
Which rifts you close are your choice, as are the areas of the world you choose to bring under the influence of your Inquisition
Zvuči kao kapije Obliviona iz TES4, ali izgleda će ti riftovi relativno retki biti pa neće postati repetativni kao pomenute kapije..
Stealth and traps will apparently play a role in laying down strategies to gain an advantage when fighting breaks out, but whether that means encounters are generally hard is unclear.
You'll be able to hunt animals and pick herbs as resources, but they are finite and will deplete.
BioWare talked a bit more about the curious Keep feature in Dragon Age: Inquisition, a base that has an element of social networking that you can share with people online. It's talked about as a free web-based experience
Uf, sjajno zvuči.. Još samo da dočekamo nekako i taj izlazak igre!:D

Doktore, Kellhus nije klasican gejmer. On je skoro poceo da se igra i sad mu je svaka igra "vau" zato i spamuje svaku temu sa svojim imbecilnim postovima. Arcanum ne bi znao da igra posto je to zahtevna igra za njega a i u vreme kad je izasla ta igra nije bilo mnogo review-ova i klipova pa ne bi znao na cemu da formira misljenje. Posto moderacija dozvoljava polupismene botove ja se iskreno nadam da ce se desiti neko cudo pa ovog kvazimoda necemo vise gledati.

Jedini DA koji valja je prvi deo i to delimicno. Svaki sledeci ce biti sve prostiji i prostiji, da ne pricam o portovanju na konzole sto je sramota da ozbiljan rpg ima nekoliko kontrola tj onoliko koliko gejmped moze da podnese. Ali to nije ni pravljeno za igrace baldurs gate-a odnosno tih oldskul rpg-ova vec za ove poluljude poput Kellhusa kojima je svaka igra izazov i "vauuu".

Poslednja izmena:
Mene čudi kako on do sada već nije popio bančinu. Stvarno je trolčina neviđena.

Pa valjda će se neko setiti da reaguje uskoro barem uz par vaspitnih... počeo je i iz frižidera da nam iskače. Svaka tema je maltene otišla u ***** od njegove pojave.

Poslednja izmena:
nije problem sto balavi po postovima vec sto mu je dozvoljeno...meni je najsmesnije to sto nastavlja da lupeta kao da se nista nije desilo i pored toga sto mu svi skrecu paznju da ne truje forum, za to bas treba biti duboko izmesten...mislim da je hteo i mogao da bar nesto skapira bar bi promenio nacin komuniciranja ako nece da smanji broj postova, oni bar mogu biti smisleniji jer mu je ukazano kako i zasto iritira svojim postovima...ali ne, on nastavlja po starom pokazujuci svu dubinu svog stanja...cvrst i nepokolebljiv u svojim namerama, uprkos nedacama koje ga sibaju on istrajava u nameri da bude istaknuti clan foruma...a mozda jednog dana..ko zna...zasto da ne i ...moderator! banned by Kellhus - razlog - nedostatak pozitivnih ocekivanja i kacenje linkova ka pravim review-ima..

untitled1.png

Poslednja izmena:
Doktore, Kellhus nije klasican gejmer. On je skoro poceo da se igra i sad mu je svaka igra "vau" zato i spamuje svaku temu sa svojim imbecilnim postovima. Arcanum ne bi znao da igra posto je to zahtevna igra za njega a i u vreme kad je izasla ta igra nije bilo mnogo review-ova i klipova pa ne bi znao na cemu da formira misljenje. Posto moderacija dozvoljava polupismene botove ja se iskreno nadam da ce se desiti neko cudo pa ovog kvazimoda necemo vise gledati.

Jedini DA koji valja je prvi deo i to delimicno. Svaki sledeci ce biti sve prostiji i prostiji, da ne pricam o portovanju na konzole sto je sramota da ozbiljan rpg ima nekoliko kontrola tj onoliko koliko gejmped moze da podnese. Ali to nije ni pravljeno za igrace baldurs gate-a odnosno tih oldskul rpg-ova vec za ove poluljude poput Kellhusa kojima je svaka igra izazov i "vauuu".

Ma znam. Pokusao sam da ga navucem da igra Arcanum (bar bi naucio nesto o igrama, mehanici i kako se prave igre koje se igraju godinama), ali procitaj sledeci njegov post iza. Jednostavno nema odgovor i brze bolje je skrenuo s teme:

Povratak na diskusije o naslovu DA3!

Nije on problem, problem ste vi koji na njegove krajnje bezazlene postove reagujete kao da vam je spominjao porodicu. Koliko god njegovi postovi delovali besmisleno (vama/meni), krajnje je uljudan i kulturan za razliku od vas "pravednika i globalnih suzbijača trolova", uspeli ste da zatrujete nekoliko tema vašim frustracijama koje su obimne. Kako gledam ove postove (i u drugim temama) više razloga imaju da banuju vas nego njega... Zato bolje ne prizivajte modove.

Pa što forum bi baš bio dosadan da nema Trolova :)... zamislite da se vode samo akademske rasprave...baš dosadno.

Heh, problem je što ovde zaista ima toliko trollovanja, offtopičenja, skretanja sa tema i trovanja istih... ali nisam ja taj koji te prekršaje čini.:)
Hajde, pričajmo o novoj DA igri, utiscima iz prve dve igre i očekivanjima od treće, neka se komentarišu vesti koje sam postavio jer ima mnogo čega zanimljivog.. Ako vas igra ne interesuje, prethodne dve ne volite i o novoj nemate ništa pametno reći, tada se od tebe dalje držite i nemojte je uništavati za nas koji ovu igru čekamo.. jer u suprotnom mislim da će moderacija zaista reagovati, ali ne onako kako to vi pojedinci priželjkujete.:)

Nije on problem, problem ste vi koji na njegove krajnje bezazlene postove reagujete kao da vam je spominjao porodicu. Koliko god njegovi postovi delovali besmisleno (vama/meni), krajnje je uljudan i kulturan za razliku od vas "pravednika i globalnih suzbijača trolova", uspeli ste da zatrujete nekoliko tema vašim frustracijama koje su obimne. Kako gledam ove postove (i u drugim temama) više razloga imaju da banuju vas nego njega... Zato bolje ne prizivajte modove.

ne lupetaj nije ovo "cuti i trpi moze biti i gore" varijanta...forumi i sluze tome da se otvoreno diskutuje o necemu...taj oportunisticki stav u kojem necemo pokazati sta je dobro ili lose je izvor svake negativne selekcije. posto je sam po sebi bezazlen problem je sto teme ne mogu da se prate jer u svakom redu je kellhus sa linkom koji nema veze sa mozgom ili svojim komentarom...teme jednostavno ne mogu da se prate na normalan nacin.
Uostalom o benchu kakav treba da bude je vec diskutovano u sekciji Bench forum pre par godina i sam Peca je rekao da je na Benchu kljucna stavr nivo informacija i uopste kvalitet postova a da srozavanje bench-a nije opcija jer sajtova za druzenje i lupetanje ima koliko hoces i bench njima nije konkurencija...

http://forum.benchmark.rs/showthrea...utim-temama!&p=1854453&viewfull=1#post1854453

Poslednja izmena:
Čekaj, zbog Kellhusa ne možeš da pratiš teme na normalan način? Btw "ne lupetaj" se savršeno uklapa u taj profil iz prethodnog posta. Eto ja ne mogu da pratim teme zbog vas, jer posle svakog Kellhusovog posta ida 12 vaših u kojim ga pljujete...

Poslednja izmena:
Zulumcar ima poentu, a vi kako hocete...

Čekaj, zbog Kellhusa ne možeš da pratiš teme na normalan način? Btw "ne lupetaj" se savršeno uklapa u taj profil iz prethodnog posta. Eto ja ne mogu da pratim teme zbog vas, jer posle svakog Kellhusovog posta ida 12 vaših u kojim ga pljujete...

pa naravno da ne mozes jer se on tobom i hrani...eto ima neko kome ne smeta pa truje i dalje u situaciji kad vec moderi nece da mu skrenu paznju ljudi se bune sami i tako nastaje gomila nepotrebnih postova...na sta ce da lici bilo kakvo odsustvo rezona u komentarisanju...na burek...o tome se radi...po meni bench nije doborovoljno drustvo za opustanje i razonodu....ako postane tako nesto a u nekim delovima postaje...mene vise nema ovde...sta cu da citam gluposti na benchu kad ima toliko glupljih sajtova od bench-a.

Poslednja izmena:
Nope, ja ih stavljam na ignore listu. Možeš i ti, Samo je problem što ispod tog ignorisanog posta vidim još 15 Djolenzijevih, tvojih, Roninovih i Kobayashijevih.... Pa onda moram sve da ignorišem... Da li će neko da se hrani ili ne, to ne možeš kontrolisati.

Ajd' da se vratimo OT.

Poslednja izmena:
Nope, ja ih stavljam na ignore listu. Možeš i ti, Samo je problem što ispod tog ignorisanog posta vidim još 15 Djolenzijevih, tvojih, Roninovih i Kobayashijevih.... Pa onda moram sve da ignorišem... Da li će neko da se hrani ili ne, to ne možeš kontrolisati.

Ajd' da se vratimo OT.

upravo je to razlog zasto ignore ne resava stvar...meni niko nije na ignore niti ce ikada biti pa ni kellhus...ja pokusavam da resim stvar sistemski...najbolje resenje je da on ukapira nesto od ovoga ali bojim se da su to prevelika ocekivanja...

Vrh Dno