E sad nekoliko pitanja...
1.Jel se to meni cini ili se u inventory moze imati samo 4 health potion/3 injury kita??? ja kad dodjem do te brojke nikako da nadjem josh koji...cim ih iskoristim enemy drop-uju isti...?????
Ne, mislim da je broj potiona koji nosis nije ogranicen, ja trenutno imam 21 healing potion u inventory-ju.

Mozes da ih dokupis kod odredjenih merchanta, a mozes i da pravis elfroot i kasnije restoration potione, koji su ti overall bolja solucija, jel' uz full health bar skidaju injuries, odnosno, dopunjuju manu/staminu.
2.Za rouge varijantu po vama sta je bolje... Daggers ili Archery...
Skontao sam da generalno treba budziti samo dexterity/cunning s tim sto je sada cunning vezan za defense za razliku od poslog dela...
Zavisi sta preferiras. Melee rogue ima dosta losiji DPS od archera, ali i neuporedivo bolji crowd control. Takodje, archer vuce dosta aggro-a, sto ume da bude poprilicno frustrirajuce ako ga vise NPC-jeva priteraju uz zid, ili cosak, sto ne ostavlja mnogo mesta za manevar.

Sa druge strane, daggers rogue u sabterfuge talentima ima evade i subtlety passive skillove, sto mu zestoko smanjuje threat generation. (Mozes i sa archerom da punis ovaj talent tree, ali je nepreporucljivo, jel' je ova grana dosta bazirana na stealth/ambush taktici, koja archery ne sluzi ni za sta...). Za kraj, melee rogue prakticno i nema multi-target DPS, dok archer ovde kida.
BTW vidim da dosta igrate na Nvidia kartama....Znaci ja na masini iz potpisa igram u 1920/sve maxed sa AA na 4x i nema stucanja???? Cudno mi je jer javljate da ima problema sa mnogo jacim karticama od moje a koje nisu ATI... pise mi u configuration da mi je DX11 ukljucen mod (a koliko sam skontao sa njim se igra vuce)
Mada josh nisam instalirao onaj High Resolution Textures/Pack thingy tako da...
Ja ovo igram sa ultra matorom 4870, sa svime na max i instaliranim high res texturama, pa nisam imao jedan jedini crush, a FPS je visok i stabilan. Mislim da igra ima problema sa Nvidjinim kartama...