Šta je novo?

Dragon Age 2

Valjda će Morigan da se ponovo pojavi, jer je meni bila najgotivniji lik. Doduse i Leliana mi je bila draga, ali nije mogla da se meri sa Morigan.

Poslednja izmena:
Ako pažljivo gledate trailer videćete lik Harvestera iz Golem DLC-a.
Nije mi jasno kakve veze ima Hawk sa istim , budući da je isti ubijen pre početka ove priče, a bio je jedinstveni karakter.
Baš me interesuje kako će njega da uklope u priču

To će na žalost biti MMO, ništa ni nalik prethodnicima.
Nije rečeno da će biti MMO već da će biti "Online". Mada po opisu vidim da će biti SP mode, tako da po ovome što je do sada izašlo od informacija nije MMO. No do tada ima vremena. Dok ne izađe nešto konkretnije ne vredi nagađati.

Jel prešao neko Golem DLC na hard ili nightmare nivou?

Meni je pošlo za rukom na "hard", ali borba na kraju nije bila baš prijatna, pa samim tim i ne baš neki poseban užitak, na ovom nivou težine. Uspeo sam da je pređem posle dosta pokušaja i previše pauziranja (malte ne, posle svakog zamaha čim bitka malo odmakne :))

Uzgred, rekao bih da si omašio temu za ovo pitanje.

Ako pažljivo gledate trailer videćete lik Harvestera iz Golem DLC-a.
Nije mi jasno kakve veze ima Hawk sa istim , budući da je isti ubijen pre početka ove priče, a bio je jedinstveni karakter.
Baš me interesuje kako će njega da uklope u priču

Pa ukoliko si prešao Golems Of Amgarrak, onda je na samom kraju prikazana gomila Harvestera koji se penju uz stepenice. Te stoga je moguće da su isti nova vrsta neprijatelja ili nešto slično. http://www.youtube.com/watch?v=fb1nBbU5XT8

Poslednja izmena:
Ako ste pažljivo gledali trailer za DA2 vidi se tamo harvester, što sam i napisao i pređašnjem postu.
Ako je maltene bilo nemoguće ubiti dotično biće u ovom DLC-u, kako će tek biti u DA2 gde će likovi biti najmanje duplo manjeg nivoa???

Let the rants begin. :D

[YOUTUBE]HpT8XLKPPG0[/YOUTUBE]

Pa sad, kukati i nema puno smisla pošto je odavno jasno kojim su putem krenuli. Jedino bi mogao da izdvojim bezvezne animacije, čini mi se da je i Guild Wars imao bolje.

Ovo je konzol verzija, tako da cu sacekati...nada umire poslednja.

Da ovo je ipak konzolna verzija. Na PC-u će biti strateška kamera na koju smo navikli.
Međutim ostaje problem vezan za same pokrete glavnih likova.
Ne znam za vas ali meni mnogo vuče na JRPG i Anime stil. Nemam ja ništa protiva njih ali nije im ovde mesto.

Po meni dobro su nacrtali ove darkspawnove.. i gadni i jadni i ljigavi..vidi se karakter...meni bolji nego oni iz DAO ... a ovi ostali bash leeeeepi glumci:d

signature_edition-p.jpg

Pre-order Dragon Age II before January 11, 2011 and receive an automatic upgrade to the BioWare Signature Edition–a special, collector's edition version of the game that contains loads of additional content, exclusives, and other perks. This special edition version of Dragon Age II is only available before January 11.

Novi trejler...

[YOUTUBE]DW-PdCnP0_8[/YOUTUBE]

facijalne ekspresije, intezivniji kombat, ultra mega voice over... sve to u gro planu! bojim se da ce ova igra vise naginjati konzolasima, jer su poboljsali ono sto su konzolasi kukali od samog starta da im se ne svidja... sto ce reci odmah manje resursa u pricu kvestove i ostalo... tja...

facijalne ekspresije, intezivniji kombat, ultra mega voice over... sve to u gro planu! bojim se da ce ova igra vise naginjati konzolasima, jer su poboljsali ono sto su konzolasi kukali od samog starta da im se ne svidja... sto ce reci odmah manje resursa u pricu kvestove i ostalo... tja...

Valjda nece, kao sto rece neko pre mene:
" Nada umire poslednja "

Nazad
Vrh Dno