Šta je novo?

Dragon’s Dogma [PC]

Osim Red Dead Redemption :D

Cek samo da im ponestane para i eto je na PC-u dok lupis dlanom o dlan. Veruj mi samo je pitanje kada ce je izbaciti za PC. Jer koliko znam nisu gadljivi na pare a sigurno ce se igra prodavati ko belsava ako izadje za PC tako da ne vidim sta ih sprecava u tome da igru prebace na PC.

Prosao je voz za rdr, mozemo se nadati nastavku koji ce biti i za pc.

A sto se teme tice jedva cekam i pored nekih cudnih mehanika dd mi je bila odlicna.

Da Rockstaru ponestane para?

Da li bi mi neko ukratko objasnio u čemu je frka oko ove igre? Koliko sam pohvatao, ovo je zapravo nešto najpribližnije simbiozi Monster Huntera i klasičnog RPG-a koji će se ikad pojaviti za PC? Opet, i pored svog truda, gledanja filmića i slično, nisam uspeo da sebi razjasnim čemu toliki hajp, naročito prisutan među onima koji tradicionalno ne podnose konzole ali jedva čekaju ovaj port.

Igra ima odlican borbeni sistem, na njoj su radili ljudi koji su pravili RE4/DMC.

I ne samo to. Generalno je solidan rpg.

berserkawprd.gif

Jedva cekam :).

RE4/DMC.....ok u širokom krugu zaobići
Port sa konzola,od grafike ne očekivat nešto,od fajta isto9 tako.....rpg sistem??
bljah

Port sa konzola,od grafike ne očekivat nešto,od fajta isto9 tako.....rpg sistem??
bljah

Igra ima jedan od najboljih ako ne i najbolji boss fight sistem koji sam video (pretpostavljam da otuda dolazi poredjenje sa Monster Hunter posto nisam igrao).

Poslednja izmena:
Citao sam da igra ima najbolje magijske efekte od svih slicnih igara. Jedva cekam da probam.

bljah

Ovo možda nije neki "hc" naslov, ali radi dobro sve ono što recimo Skyrim radi loše, znam da je meni fenomenalno legla posle mrcvarenja sa Skyrim-om...

sad sam gledao na yutubu....stari port sa konzola,batle sistem nevidim šta ima tu revolucionarno
i oma mi zapadne DDonline....omg neke razmazane teksture,ne baš sve al se vidi da je rađena i za konzolaše,aj živi bili pa probali

Druze, svakom svoje. Ja ne moram da probam posto znam kakva je igra s obzirom da sam je zavrsio na PS3.
Ako ti se ne svidja niko te ne bije po usima da igras.

Probao sam sada Dragon's Dogma: Dark Arisen,mislim da nije full,nego nesto kao press release!Iskreno grafika za ovakvu igru koja je ipak stara par godina je veoma dobra,borba mi se jako svidja,a optimizacija...kao kod Mad Max-a,prosto leti,odvrnuto sve do kraja!Deluje mi da ce ovo biti vrhunska igra za nas koji nismo imali prilike da probamo!

Oko 13.5e na nuuvem. Nisam siguran moze li da se uzme, pa probajte.

^ Pise da je zakljucano na Brazil, tako da nista od toga. Steta, fina je cena.

Dragon's Dogma: Dark Arisen

Moze da se skine na torrentima pa ko jos nije prelomio da li da kupi ili ne moze sada da proba.

Jel ima neko da igra ovo? Meni se igra sviđa. Malo mi je trebalo vremena da se naviknem na kontrole i interfejs, ali posle toga mi je igra postala vrlo zabavna. Sistem borbe je dobro odrađen. Prvo sam krenuo ka fighter, pa sam kasnije prešao na warrior - a sa 2h mačem. Au, kako je to bila pogrešna odluka. Dok jednom zamahnem mačem, neprijatelji me 10 puta iznabadaju. Posle sam krenuo novu igru sa strider-om, i mislim da ću ići na assassin specijalizaciju.

Kako su prilagodjene kontrole za m&K ili da potezem joy???

Igram ja ovo i prvi put kada sam zapoceo sam se dosta razocarao pa sam unistalirao igru a juce sam je ponovo instalirao i dao joj drugu sansu i sada vec mnogo bolje i interesantnije. I prvi put i drugi put sam poceo sa warrior klasom samo sto sam prosli put napravio nekog medjeda koji se jedva kretao, jeste da je imao armora i hp-a ali dzaba kada je bio trom da je to zalosno bilo uopste igrati a sada sam uzeo istu klasu ali ovaj put sam uzeo nekog zgolju i sada trckam po mapama ko lud. Kupio sam dobar mac i stit i sada je dosta dosta drugacija situacija mada me ubija to sto sam se nakupio svega i svacega ko blenta i sada sam opet otezao a ne znam sta da prodam a sta da ne prodam kada bukvalno sve za nesto treba.

zulum kontrole na tastaturi i misu su mi odlicne pa moj savet ti je prvo probaj kako bi ti k+m lezali ako ne onda svakako vadi dzojstik. Tacno cu sutra i ja probati da uglavim moj dzojstik ali moj je neki leva marka pa cu morati da budzim komande u x360ce

Komande su ti standardne, wasd ti je kretanje, space ti skok, levi klik obican udarac desni klik jak udarac a u konbinaciji sa left alt dobijas drugaciji udarac isto tako imas komandu sa desni alt da dobijes drugu semu udaraca sa stitom, e klasicno otvaranje kovcega i vrata, ctrl ti je trcanje, i iventar, esc izlazak iz menija. Mislim klasika. Save mozes da radis gdegod hoces.

Poslednja izmena:
Meni je ovo skroz ok HnS. Trenutno igram sa asasinom, još uvek isprobavam i nisam daleko odmakao, tek sam otvorio onaj prvi veći grad severno i istraživao malo južno od sela...
Dizajn sveta mi je baš legao, podseća na gotik, skakutanje po bosovima za sada zabavno, borbe i skilovi isto, jedino mi je problem save sistem na koji treba valjda da se naviknem, i problem mi je bio pretrpan inventar dok nisam sve istovario u skladište u kafani. Odatle može da se prodaje i nadograđuje oprema, a tamo mi je i lakše i preglednije da kombinujem iteme. Nosim sa sobom samo par biljčica i bočica za lečenje i staminu.
Sve u svemu odlična igra za opušteno igranje iz fotelje, razbibrigu i razonodu, i sl.

edit: Posle jučerašnjeg skoro celodnevnog igranja, samo sam ovo parče mape otvorio:
3.jpg

Poslednja izmena:
Mene isto neodoljivo podseca na Gothic 1 i 2. Taj osećaj mi se odmah javio kad sam napustio početno selo, i odmah sišao sa puta, otišao desno na onu plažu, pa se vratio do kapije, pa na drugu stranu kod goblina. Tu me je igra nekako odmah kupila.

Vrh Dno