Šta je novo?

Dragon’s Dogma [PC]

giphy.gif

Meni je omiljeno ovo skakanje po kiklopima. Nabudžio sam i skil da ga bolje iseče kad mu je na glavi, mislim da se gouge zove taj skil.

Poslednja izmena:
Malo je reci da sam pop*zdeo malo pre kada sam upalio igru, dva dana nisam igrao jer sam imao obaveza i sada konacno kada sam seo pokrecem igru imam sta da vidim... krece ponovo uvodna animacija krece da biram postavke i da kreiram novog lika. Odem na net da vidim o cemu se radi a ono pise da je kao neki update bio koji je poj*bao save game. E sada je to masovni problem ili se kod nekoga dogodilo a kod nekoga nije to vec ne znam ali znam da je ovo kraj za mene.

Ajde sto sam igri posle prvog neuspeha sa moje strane i kreiranje lose lika sam joj dao drugu sansu ali sada da krecem ponovo ispocetka e ne pada mi napamet.

Igra me skroz iznenadila, nisam nista znao o naslovu ali sam hteo da probam i veoma mi se svidela zapravo!

Treba malo vremena da se navikne na port kontrole, ali igra je zabavna i veoma zarazna :D

Sorc spellovi su nesto najbolje sto sam ikada video.. Onaj tornado, zaboravio sam ime spella, je totalna pi*darija kada se baci na gomilu lightweight neprijatelja :D

Dosta toga ne valja, ali ono sto valja je odlicno. Ne mogu da prestanem da igram.

Sta je to odlicno? Ne kritikujem nego me bas zanima. Trenutno sebe forsiram kroz ovo da bih video zasto je hvale i hajpuju ali to sto sam za sada video... katastrofa.

Meni lično je borba najzabavnija. Bilo da se krljaš sa nekim običnim mobovima, ili skakućeš kiklopima po leđima i glavi, osećaj je odličan. Isto tako mi se sviđa taj svedeni open world. Nije tako velik svet kao u TES serijalima, ali je dovoljan. Nešto kao Gothic 2 otprilike.

Mene je oduševilo da posle dugo vremenena mogu opet da koristim ruke, kako podizanje i bacanje svega i svačega tako i za penjanje, i da mesta na koja mogu da se popnem ne izgledaju previše skriptovano. Nije to planinarenje na nivou starih gotika, ali je daleko ispred ostalih open world igara ovog tipa koje sam igrao.
Borba mi je još uvek zabavna, stalno ubacuješ neki novi skil pa ne izgleda repetativno iako su neprijatelji uvek isti i stalno se respovnuju, ali tako je i u ostalim h/s igrama pa to i ne može biti neka zamerka...
NPC-ovi su jako slabi, veštački i nezanimljivi, dijalozi isto, a kvestovi su tipa donesi baki tiganj, obiđi kvest markere, pobij 10 goblina, itd. Dizajn sveta i zamkova je meni odličan, pogotovo Gran Soren i prava je šteta što nisu pravili neki kompleksniji rpg sa boljom interakcijom između likova i multi-linearnim kvestovima. Ovako je solidan h/s i ne verujem da će razočarati onog ko ne očekuje nešto više.

Još malo rodea po kiklopima:
dd1_zpsfbep7ytt.gif~original

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno