podrzavam molbu! :smash:Falcon je napisao(la):@Anti Patriota
smanji malo signature ili bar velicinu fonta u njemu, zbog nas koji radimo u 1024x768 😡
recimo ne moras sam da ukucavas gomilu eventualnih mirror servera nego ti on to automatski odradi... jednostavno ustedis vreme.Anti Patriota je napisao(la):Ne znam cemu vam sluzi to automacko trazenje mirora, ne volim ja te automacke stvari.
Dabar je napisao(la):Koristio sam dugo DAP 5, a od skoro koristim sedmicu. Probao sam i GetRight i FlashGet, ali navika je navika. Nikad mi ih nisu ni Ad-aware ni SpySweeper prijavljivali kao špijune, a KAV ih prihvata bez ikakve pobune 🙂 .
Pa konektujes se 5 puta na isti server, za modem je vise nego dovoljno.Bojan Novakovic je napisao(la):A sta ces kad ti serveri postave ogranicenje u downloadu, pa umesto da skidas 7kb/sec skidas 3kb/sec.
Nema dosta opcija ko ostali navedeni DL manageri,jedino može da posluži kao dobra free varijanta.Filo je napisao(la):a sta fali leechgetu?
MozdaCorey je napisao(la):Nema dosta opcija ko ostali navedeni DL manageri,jedino može da posluži kao dobra free varijanta.
t.o. je napisao(la):Pa konektujes se 5 puta na isti server, za modem je vise nego dovoljno.
Bojan Novakovic je napisao(la):kad ti serveri postave ogranicenje u downloadu umesto 7kb/sec skidas 3kb/sec.
Procheshljaj ga sa extended KAV bazom pa ce i KAV da ti kaze isto...znachi...JESTE! :-devil-:Registered User
Ljudi,
meni je Microsoft AntiSpyware Version: 1.0.509
prijavio da su skoro svi file-ovi (uglavnom *.ini i *.dll) iz program files/flashaget Spyware-i??
I predlaze mi da ih obrisem?
Ima li tu istine, ili je Microsoft opet napravio sra..e?
Jedan veliki minus za FG, a koji je DS9 naveo kao neophodnu funkciju je sto FG nema mogucnost da se odredi prioritet download-a pojedinacnih fajlova 🙁Bojan Novakovic je napisao(la):@DS9
FlashGet ima dosta funkcija koje si naveo.
Crni je napisao(la):Jedan veliki minus za FG, a koji je DS9 naveo kao neophodnu funkciju je sto FG nema mogucnost da se odredi prioritet download-a pojedinacnih fajlova 🙁
Drugi veliki minus je sto FG lose odradjuje ogranicavanje brzine download-a 🙁
Vezano za obe stvari korisno bi bilo da postoji manuelno ogranicavanje brzine download-a za pojedinacni fajl 😉
Ako se stavi na Automatic, FG povuce maximalno, pa stane, pa povuce, pa stane i tako se uvek ponasa nevezano da li jos neki program "vuche" malo, mnogo ili nista od linka 🙁Bojan Novakovic je napisao(la):Pa rekoh ja dosta, ne sve 🙂. Ajd samo mi molim te ako nje problem objasni sta konkretno ne valja kod FlashGet-a kada je u pitanju ogranicenje brzine? Jer samo to sto ne postoji ogranicenje za pojedinacni fajl ili ima jos nesto?
Ipak za prosecnog pa cak i advanced korisnika ima dovoljno funkcija. Sad sto se visih rangova korisnika tice ipak je to stvar zahtevnosti i potreba samog korisnika.
Mozes li mi reci zasto je toliko potrebno da se za svaki fajl moze posebno odrediti ograicenje u downloadu.
DARK SIDE je napisao(la):Procheshljaj ga sa extended KAV bazom pa ce i KAV da ti kaze isto...znachi...JESTE! :-devil-:
Smeshno je da taj program daju neke firme u cd-u sa driverima a da prethodno nisu proverili.I kome chovek danas da veruje?Uzas! 😡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari