Šta je novo?

Dota - internet

Recu ti samo da je original oko 1300 dinara, da su kasnjenja manja, da nemas problema sa podesavanjem igre i instalaciom paceva......

Nema to veze sa problemima koje ima chakija. Nesto te zeza na tvom isp-u najverovatnije, proveri ping ka google-u (standardno :d) i vidi imas li izgubljene pakete. "ping www.google.com -n 200" i te fore :)

Inace, preporuka za ggc klijent, mnogo je manji lag nego na obicnim custom partijama, jedino sto trazi od hosta daleko veci upload (za 5v5 dota partiju preporucuju 1mbit upload!).

www.google.com[/url] -n 200" i te fore :)

Inace, preporuka za ggc klijent, mnogo je manji lag nego na obicnim custom partijama, jedino sto trazi od hosta daleko veci upload (za 5v5 dota partiju preporucuju 1mbit upload!).

ukucao sam kao sto si mi rekao i dobio sam sledece podatke
Sent:200 Received:199 Lost:0%
minimum: 4ms maximum:144 average:13 ms

Meni ovo i ne govori bas puno :p .Mozda kada pogledam one crtice sto stoje u ggclientu kao oznaka pinga ,obicno su mi sve po 3-4 i x a desi se da bude i dosta sa 2 i 1 crtom ?

Jedna crtica znaci da imas dobar ping sa ljudima, bitno je sa hostom da imas jednu crticu. Dve su isto uglavnom ok.

Ne znam sta si pingao, tesko da ka googlu imas 4 ms ping :) Imas neke peakove, ali nemas lostove tako da ne bi trebalo da te zeza. Probaj dok igras da pustis ping sa -t comandom i onda kad krene da laguje pogledaj da li se nesto lose desava :)

U svakom slucaju preporucujem ti da kupis original Frozen Throne zbog cinjenice da imas bar 10x vise Dota servera nego na piratu, bar 100x vise on-line igraca, manji su lagovi nego na piratu i pogledaj u ComTrade shopovima ja sam pronasao Frozen Throne i RoC za 650 din/kom. Uglavnom se moze pronaci po 830 din ali prvo pogledaj u ComTrade-u...

juche sam ishao do Com-Trade shopa u NS i cena War3+TFT je ~1450 din :zgran: .Mislim da cu jos jedno vreme ostati na piratu...:bottle:

Da, zaista zastrašujuće...

Ma za custom partije je sve jedno da li je pirat ili original. Sve zavisi od hosta. Slazem se da je na northrendu bolje nego na xpamu, zbog bolje organizacije igraca, a ima i vise ljudi.

Medjutim, ggc je druga prica. Kad je host dobar, igra je skoro kao lan, znaci neuporedivo bolje od bilo kog hosta u custom partijama, izgleda da nije isti net code za lan partije i online partije, a ggc simulira lan. Jedino sto trazi dosta jak protok od hosta.

Mozda neko od iskusnih moze da mi pomogne?
Skinuo sam patch 1.21 za FT i no cd crack. Sve to lepo instalirao ali kad u igri kliknem na battle net dobijem poruku:
Unable to validate game version. Please reconnect to battle.net, or apply the current game patch manually.
Nisam bas upucen. Nemam pojma sta se zbiva!

Nemozes igrati original sa no cd-om, a koliko znam battlenet za 1.21 još nema tj neradi!

Mozda neko od iskusnih moze da mi pomogne?
Skinuo sam patch 1.21 za FT i no cd crack. Sve to lepo instalirao ali kad u igri kliknem na battle net dobijem poruku:
Unable to validate game version. Please reconnect to battle.net, or apply the current game patch manually.
Nisam bas upucen. Nemam pojma sta se zbiva!

Kada bude apdejtovan server na tu verziju, radice ti...:p

Evo sad sam probao i sa 1.20e verzijom i opet:
U predhodnim postovima vidim da i sa no cd crackom ljudi igraju. A ima li neki neoficijalni server i kako da se na njega povezem?

U predhodnim postovima vidim da i sa no cd crackom ljudi igraju. A ima li neki neoficijalni server i kako da se na njega povezem?

Eurobattle.net je najpopularniji od neoficijalnih. Samo odi na njihov forum i i nadji sta treba da skines i instaliras (loader za bnet).

Instaliras Warcraft ROC i TFT, zatim instaliras patch War3TFT_120e_English (kojeg si skinuo s neta) i zatim dodatak w3battle_120e (isto skinut s neta) da bi mogao pristupiti serveru. Provereno radi ja licno garantujem jer sam malopre probao :D
Samo skines te boldovane fajlove s neta i teraj :p

Poslednja izmena:
Evo od danas krece sa radom sajt na kom drug i ja radimo...

http://www.dotasrbija.com/

Forum, vesti, media... organizovani turniri...

Evo i dotashi Srbije dobijaju svoj prvi "community"... :)

Vidimo se tamo... :wave:

Nadimak na Bnetu je trenutno Zadrigo. Slobodno dodaj u friends listu :) Igram uglavnom svakodnevno, ili popodne oko 3 i/ili uveče oko 8-9-10, kako kada.

Inače, nema nerviranja. Dota je još od 5.8X verzije prestala da bude razlog za nerviranja. Ne znam koliko je dugo igrate ali nakon tih verzija je zbog povećanja broja heroja prestala čar -ar moda, pošto se uglavnom zna kakav će ishod biti osim ako se neko žešće ne zezne, što je opet trulo. Nekada se moralo znati sa svakim herojem igrati i igrao se samo -ar. Sada svi igraju pick i tu nema lepote igranja, tim pre što uglavnom bolji igrači igraju isključivo -ar.

BTW igram isključivo -ar, sad se setih da pomenem nakon ovog pisanija :) Ap mi je totalno bezveze, ne toliko zbog samog moda koliko zbog toga što ga igra mnogo više noobova nego --ar, uzmu flečera, ja ih otkinem sa Pandom (a ja kao lud sam pa uzmem najjačeg heroja u igri :d) i krenu da izlaze...To je besmisleno - dakle, isključivo -ar.

Jel imas original?Ako imas onda igraj DotA ligu , i videces sta je to ap i slicno :D
Tu ne uzimas solo heroje kao na piratskom (dugo sam igrao na piratskom :( ) .Ovde ti je bitnije uzeti sto bolje timske heroje i ako dodas tamo 9~10 extra igraca imas sigurno GG :) :eyebrows:

Ma najveca imba na mapi u late game-u je Destroyer :) ftw :D

Ne znam sta da radim! Ne mogu da igram dotu preko eurobattle trazi mi game patch manual. STA DA RADIM???

Pa imas upustvo na njihovom sajtu. Da patch igru na novu verziju.
E da inace zbog blizzardovog wardena jedna cela liga je presla na eurobattle.net sa northenda. Inace ja vodim jednu ligu na eurobattle.net koga interesuje /join dpl ili www.d-pl.co.nr

Koji jos evropski serveri postoje sem GG-a i Eurobattle-a? Ima li neko adresu servera GG-a koja moze da se unese preko BNeditora. Koristio bih Eurobattle ali mi na poslu banovana adresa :(

ggc odnosno garena rade po drugacijem principu od battlenet-a. Skida se klijent program koji se kaci na mrezu koja simulira LAN, i onda u war3 ulazis u Local Game, a ne na Battle Net.

www.garena.com

Edit: i garena nije evropska, vec azijska (naravno EU igraci imaju svoje EU sobe) i prepuna je smarackih manga slicica :)

Poslednja izmena:
To je OK ali meni treba bas onaj PgP ili kako vec server da se kacim direktno iz Warcrafta.

sta ce ti to uopste?na gareni nemas delay(da ne kazem da je isto kao u lanu),ja kada sam presao sa eubneta u bneta na garenu sam bukvalno 'progledao',a mislim da je delay najbitniji kod ovakvog tipa igara

Nazad
Vrh Dno