Ja mrzim Dot-u isto koliko je i volim...?Nijedna igra nije me toliko nervirala ,iz prostog razloga sto je igram u lokalnoj igraonici sa poznatom ekipom i u toku svake partije je konstantno tovarenje ,za svaki kill:test: .I uvek ,ali uvek ,prodje isto-zaglavim do pola 3 a nekad i do 4-5 ujutru i na putu do kuce sa drustvom pitamo se:'' Koji nam q*ac ovo treba u zivotu?''.Onda sanjas Dot-u(isto je bilo i sa counter-om) tih 3-4 sata sto ti preostalo spavanja ,proklinjes je do nekih 2 poslepodne ,a uvece....Hmmm ,mogao bi malo da svratim do igraonice ,ali ovog puta samo malo! :cigar: :bottle: :crash:
Hteo bih da igram dotu preko neta?
Interesuje me jel to moguce preko dial up-a i kako d namestim podesvnja u war3? Da i d napomenem da igra nije original! Jel moguce i sa piratom ili bi moro da nabavim or. Hval unapred::)
![]()
Bas smo nocas pikali zajedno jednu partiju i uteko si. Banned LoL :d...(leavera mi je preko glave).
Aman, čim je moguće konektovati se bez nata moguće je kreirati, što ne znači i da se može igrati.
Bas smo nocas pikali zajedno jednu partiju i uteko si. Banned LoL :d
Jel to cena za War3+TFT?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari