Šta je novo?

DOTA 2 (How to play)

Stilgar.

Cenjen
Učlanjen(a)
24.03.2012
Poena
199
Kako funkcionise sistem ogranja DOTe 2, guglajuci sam nasao 2 nacina, prvi je najpre instalacija steam accounta pa onda preko njega downolad dote 2 beta i drugi je preko sajtova tipa http://www.dota2.how2dll.info/ gde se igra direktno downloaduje, takodje me zanima, kako to sve radi, putem servera kao eurobattle.net ili....?

Posto sam pasionirani igrac obicnog wc3 moda zvanog dota interesuju me iskustva ,koji funkcionise od ova dva navedena nacina, naravno besplatno za nas iz Srbiju.. :)

Unapred zahvalan.... B-)

Poz Stilgare, poznajemo se i lično ako si držao igraonicu u Cvijićevoj. Potrebno je imati Steam akaunt, i instaliran Steam na računaru. Posle logovanja, na dota2 strani treba popuniti survay za učešće u beti. Posle nekog vremena dobija se obaveštenje na mail, i dota2 se pojavljuje medju Steam igrama, i može da se skine.

Nije to taj Stilgar ;)

... Posle logovanja, na dota2 strani treba popuniti survay za učešće u beti.....

Cekaj,ako mogu da pitam :p
Imam 2 Dote na steamu, jedna je 'test'. Ova varijanta "DOTA 2" valjda nije vise beta ?
3e8a44e7ae.jpg

Dota2 idi na install, i kad se skine, play. Još uvek je u beti, ali manje-više, svi su dobili pozivnice koji su uradili survay.

Istina nije stilgar iz cviceve, mada sam mu ostavio u igraonici dosta sati kantera...... Stilgar je lik iz filma Dune.... i moj pseudo.
P>S. Poslao sam survej i nadam se pozivu..... :)

Možda ovo nije prava tema ali po meni DOTA2 je prilično razočaravajući proizvod. Iskreno DOTA mi se mnogo više sviđa, a da ne govorim o LoL-u.

Ja bi rekao ,do duse po gameplay-u na tubu da su pokusali da prenesu duh dote u novo graficko ruho.
Nisam imao prilike da igram, nadam se da ce mi poslati invite.

Možda ovo nije prava tema ali po meni DOTA2 je prilično razočaravajući proizvod. Iskreno DOTA mi se mnogo više sviđa, a da ne govorim o LoL-u.

Zavisi, iako ja hejtujem dvojku jos od njene najave, cinjenica je da igra ima mnogo igraca i da nece biti takav fejl kakvom sam se nadao.

Ja sam odigrao vise od 300 meceva i igra mi se svidja vise od obicne dote. Mozes li da napises konkretno sta je to sto ti se ne svidja?

Moram da primetim da je dota zadnjih jedno pla godine izgubila svoju car, jer serveri gube bithku sa MH-om, skoro da mi je cudno kad neko nema mh :-(

Jer postoju u doti 2 neka startistika kao na PD EU, neki score board pri pravljenju igre u smislu skaliranja ko je dobar ili NOOB?

Naravno, postoji ceo matchmaking, samim tim su razdvojeni igrači po kategorijama (lvl, leaveri i sl...)

Ja bi rekao ,do duse po gameplay-u na tubu da su pokusali da prenesu duh dote u novo graficko ruho.
Nisam imao prilike da igram, nadam se da ce mi poslati invite.

Pa nije ništa konkretno, tehnički je ok napravljena i tako to, ali nekako nemam taj osećaj da treba da odigram još jednu partiju. Na primer kod lola i dan danas imam taj osećaj a odigrao sam preo 500 partija...

E jes' ti argument. Meni je Feel 1/1 plus sređen matchmaking, uređen interface, uglađena grafika i još mnogo toga. To što si ti prešao na LoL je druga stvar...

Zvuci dobro, postavio sam post na playdota.com ali nikako da mi upadne beta.......... :mad:

E jes' ti argument. Meni je Feel 1/1 plus sređen matchmaking, uređen interface, uglađena grafika i još mnogo toga. To što si ti prešao na LoL je druga stvar...

Ja lol igram od uvek, igrao sam ga i u vremenu kada je ovde bio poularan HoN. Ja ne kažem da je argument opravdan ali mene jednostavno igra ne vuče da odigram još jednu partiju, potez, minut i sl...i iako je ovo vrlo subjektivna stvar za mene je presudna kada igram video igre. Sama igra tehnički može da bude naj naj u svakom pogledu ali ako nema to onda ništa :)...

@Risko,
vec sam odradio taj survey i cekam, citao sam na forumu da neki ljudi cekaju i pola godine.

Kakava su inace vasa iskustva sa cekanjem kljuca? :trust:

2 nedelje :D
Mada su 1-vog jula podelili bas dosta kljuceva :)

Evo druga nedelja i jos uvek nista od kljuca...... :-(

Ja sam čekao oko 3 nedelje, smorio se i kupio na kraju za 600 kinti, a moj kum je čekao baš baš dugo i dobio je kada su delili početkom jula.

gde si ga pazario za 600 dinzi?

Nazad
Vrh Dno