Ranije se cesto postavljalo pitanje "ZASTO ICI BEZICNO?"
Sada se definitivno postavlja pitanje "A ZASTO ICI ZICNO?"
$to ne uzme$ bezichni ?gx-x je napisao(la):meni je sad isto ko i nekad, 56k modem i puna glava pustih zelja. Sanjam 128kb flat za 300din mesecno...i sanjacu verovatno do kraja zivota sem ako se ne preselim negde odavde...
Ser_Zile je napisao(la):ovde neki pricaju kao da koriste wimax pa znaju kako on radi, kolki je protok i znaju i koje ce cene biti <<< jako smesno!
preWiMAX - ovo znaci da oprema nema wimax sertifikat za nepismene.
jel neko od vas nasao na nekom online shop-u da ima da se kupi wimax oprema?
sta mislite zasto je nema?
i gde je link?Anti Patriota je napisao(la):ko kaze da je nema, ja sam nasao na online shopu, client za wimax kosta 100$.
Batjo, nisam znao da ti treba link, ne znam gde mi je, sacu cimam drugara koji mi ga je dao. Cu da ti dam kad nabavim, ako ga je on uopste sacuvao.Ser_Zile je napisao(la):i gde je link?
ne da kasni nego debelo kasni!
sta ovo znaci?The new standard will officially be named 802.16-2005. Mobile WiMax trials and certification testing by the WiMAX Forum could now proceed in the first half of 2006, industry observers say, with products to follow in late 2006 or 2007.
Ser_Zile je napisao(la):sta ovo znaci?
jos dok cena ne bude za siroke narodne mase, ima da se nacekamo....vmiro je napisao(la):Znaci da ce se prva 802.16e (iliti mobile WiMax) sertifikovana oprema pojaviti krajem iduce godine, sto je vezano najprije za mobilnu telefoniju, a 802.16d sertifikovana oprema (fixed WiMax) ce se pojaviti krajem ove i pocetkom iduce godine.
pa to onda znaci da ce jos vise ljudi pohrliti ali na ADSL2+? mislim logicno je zar ne?Samim tim Telekom Srbija ce biti "PRIMORAN" da HITNO pusta 3G i ADSL2+ pa da pokusa da zaustavi rast WiMAX mobilnih operatora na teritoriji cele Srbije.
Upravo tako. Pogotovo što će prelazak sa jednog provajdera na drugog biti značajno lakše i jednostavnije, a ovo dalje uticati na veću konkurenciju među provajderima. Ne kažem ja da je WiMAX najsavršenija stvar na svetu ali će sigurno doprineti destabilizaciji Telekomovog monopola što je, naravno, dobro.busotina je napisao(la):Cena moze biti znacajno povoljnija kada imate nekoliko igraca na trizistu ... shvatite da se ovde upravo radi o tome da ce biti na stotine mali provajdera u nasoj zemlji sto ce doprineti raznoraznim lokalnim paketima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari