da ne otvaram drugu temu, evo ovde cu....
primetio sam da mi uTorrent vuce od 5-20% procesora, a stara je verzija, neka 2.0.4 probao sam i novije i sve zivo...i qBittorrent i on zeza....mislim da pre nije bilo tako, mada trenutno koristim USB Wireless adapter umesto LAN konekcije, jedino ako to ima veze..???
takodje sam sa najnovijim Malwarebytes-om odradio sken i sve obrisao sto je bilo sumljivo, takodje danas mi se iz chista mira grafika popela na 100% load i zagrejala se na 73C dok sam to primetio..... obrisao sam drajver i vratio na neki stari.... ne znam sta moze da bude da me tako muci....
Zanima me da li Kaspersky internet security ima u sebi anty malware, ili mora posebno da se instalira neki program?
ali, fascinira me to sto sam instalirao bas star torent 2.2.1 i npr. dok ne skida nista, on je dobar.... tj. program kao program u procesima ne vuce puno, od 0.5 do 2% ali braljavi mi "System" process koji seta od 5-20% i to samo u trenutku kad se torent zalaufa i radi punom parom.... preocesor je 4770k i 16 rama
koristim USB Wireless adapter trenutno, posto nemam LAN konekciju....probao sam sve, cistio sam sistem svim i svacim nije puno virusa ni bilo, ali torent kad se zalufa i postigne brizu npr. na nekoj igrici onda se taj "System" proces javi sa zauzecem od 5-20% sve ostalo je mnogo mnogo, manje ukupno sve najvise ide do 25% za CPU load.... e sad ne znam dal to tako treba ili ne....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari