Marel je napisao(la):DOS se gasi pritiskom na dugme POWER na kući�tu.
Gavri je napisao(la):kako se gasi DOS iz pure DOS okruzenja?jel ima neka komanda?
chivitli je napisao(la):Otprilike 5 sekundi drzis power dugme
Mozda decko ne zna da mora da se zadrzi malo duze, nemoj da ste takvi![]()
chivitli je napisao(la):Otprilike 5 sekundi drzis power dugme
Mozda decko ne zna da mora da se zadrzi malo duze, nemoj da ste takvi![]()
nisi i ti sa VETS?DS9 je napisao(la):Kako sam se personalno fascinir`o kad sam prvi put seo za atx. 98icaSE je imala bug gasenja pa je shut-down morao da se izvede rucno. Posle pola sata nerviranja nije mi ni palo na pamet da pogledam bios; nazvao sam drugara da me prosvetli. Upis`o se od smeha sto nisam znao za zadrsku pri gasenju. Ono sto je bilo dobro u tome je da vlasnik racunara koji me je pozvao da mu sredim racunar, nije bio prisutan.
ma bila je rasprava u FAQ sobi o Visoj ElektroTehnickoj Skoli pa reko' da nisi i ti slucajno...DS9 je napisao(la):Sumnjam. Sta je to VETS?
RasetaM je napisao(la):DOS se gasi tako sto otkucas naredbu "park" pa onda pritisnes dugme za gasenje racunara...
Alexandar je napisao(la):Svi noviji diskovi (i to u zadnjih 8-10 god) sami parkiraju glave tako da je bezbedno gasiti dos i bez komande park.
Alexandar je napisao(la):Svi noviji diskovi (i to u zadnjih 8-10 god) sami parkiraju glave tako da je bezbedno gasiti dos i bez komande park.
A ima i ono reboot.exe ali u freedos-uNeša je napisao(la):Postoji programcic Power.exe koji gasi ATX kucista iz pravog dosa, ne dos prozora. AKo nekome treba, mogu da ga iskopam.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari