Kakve ima veze da li je karta DX8 ili DX9 ako je igra OpenGL?Broz je napisao(la):pa dobro sa dx8 kartom mozda i bude tako jer se nece videti dosta toga sti je "ukodirano"...
Jel to predviđaš da će Doom 3 biti zahtevniji od FarCry-a? Meni deluje obrnuto, zbog onih najava po netu "igrivo na 1.5GHz i MX440"...byMaX je napisao(la):ma nema sanse... Ti4200 ce terati na nekom mediumu, do high, ali u 800x600... za 1024 ce biti potreban 9600XT ili 9700... A za high sa ponekom highest opcijom 9800XT. Za sve na max u 1024 + 8x AF, dovoljan ce biti X800 XT, tako planiram i da igram... AA ne ukljucujem, smara me.
Ser_Zile je napisao(la):ako je Q3 tako isao po pojavljivanju onda nema razloga za pobunu oko broja frejmova u D3 sa ovim novim karticama...
Vojkan je napisao(la):Kakve ima veze da li je karta DX8 ili DX9 ako je igra OpenGL?![]()
Dobro, i po tebi, šta mogu da očekujem ako mi je FC radio u 1024 medium tečno, zaseckao je možda 3-4 puta u toku cele igre.byMaX je napisao(la):2 Vojkan - da, verovatno ce biti zahtevniji ali je mnogo skalabilniji engine - ogl je to, ne zavisi od shader jedinice samog gpu-a, vec vise od njegove sirove snage. FC je d3d igra, pa su joj vrlo potrebni shaderi, osim ako neces da izgleda ocajno. Doom III ce izgledati isto i na MX440 i na nV40 kada ga stavis u 512 x 384, na low![]()
gx-x je napisao(la):i sad ono sto vecina ljudi koji nema radeon kartice ima je "*nv3x-Dropped"Sta to treba da znaci ? Da nece raditi doom3 na fx karticama ?!
A ja taman uzo jednu da testiram...
Vojkan je napisao(la):Dobro, i po tebi, šta mogu da očekujem ako mi je FC radio u 1024 medium tečno, zaseckao je možda 3-4 puta u toku cele igre.
XP 2.2GHz, Ti4200 sa 64MB (jel i to sad konačno ima veze?)
Hoće li i Doom-u značiti sistemski RAM kao i FC-u?
Bravo byMaxbyMaX je napisao(la):Naravno da mu znaci, i Doom III ce osetiti 768 MB u odnosu na 512, to su i rekli na HardOCP-u. Najbitnije je da sam ja dobio zeleno svetlo da napravim raundap kartica samo u DOOM-u III, pa ce da vidimo kako sta radi od MX-a pa na dalje![]()
Pa vec ima da se dwl. catalyst 4.8, doduse u beta verziji, ali moze da posluzi.maxer je napisao(la):Bravo byMaxto je definitivno pravi potez.
Jedno pitanje: hoces li cekati ATi-jeve "nove" drajvere, dopunjene za Doom3: We expect to have updated drivers available in the coming weeks ili ces bench-ovati i sa ovim Cat.4.7 ?
Hvala na informaciji ali posto ja koristim samo "modovane" drajvere (9500->9700) a ovi to nisu, moracu da ih preskocim ... mada bih mogao da pokusam da ih modujem sa RivaTuner-om ali pitanje hoce li da ih patch-uje :sceptic:meaculpa je napisao(la):Pa vec ima da se dwl. catalyst 4.8, doduse u beta verziji, ali moze da posluzi.
http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm
Poz.
Ma evo ih idu i DNA i NGO i Omega za koji dan, verovatno se pripremaju za Doom3 i HL.maxer je napisao(la):Hvala na informaciji ali posto ja koristim samo "modovane" drajvere (9500->9700) a ovi to nisu, moracu da ih preskocim ... mada bih mogao da pokusam da ih modujem sa RivaTuner-om ali pitanje hoce li da ih patch-uje :sceptic:
Najvazniji razlog da ih ne skinem je: nemam zasta da ih skidam - nemam Doom3![]()
Kad nabavim oboje ... legalno... :type: :sceptic: :wall: :crash: :smoke:
To zmaju :dbyMaX je napisao(la):Naravno da mu znaci, i Doom III ce osetiti 768 MB u odnosu na 512, to su i rekli na HardOCP-u. Najbitnije je da sam ja dobio zeleno svetlo da napravim raundap kartica samo u DOOM-u III, pa ce da vidimo kako sta radi od MX-a pa na dalje![]()
OptiPlex je napisao(la):Mazi, nemoj da pricas da ce imati neku od onih uzasnih zastita tipa Starforce i slicno ?![]()
MAD_MUzzY je napisao(la):Vecina ljudi predvidja da ce biti StarForce 3.x znastita. Ono sto je zastrasujuce je nova fora koju su implementirali - silent alarm. Ukratko, ta stvarcica detektuje promene u kodu aplikacije, i postepeno degradira i sabotira igru, a zamke i namerne "bugove" prave sami developeri :d . Loodoo burazeru
Uglavnom, zbog takvih stvari necu sebi da kvarim uzitak u Doom-u, te cu se castiti sarenom kutijicom :d .
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari