Šta je novo?

DOOM3 bazirane igrice!!

Meni je recimo glupo da igram P&C igru i da resavam zagonetku u stilu koju rucicu treba taknuti i kojim redom da bi masina proradila. I tako celu igru. A ne daj Boze onih gluposti sa hemijskim formulama. Ko smatra da je glupo ne mora da igra. A to u Doomu 3 su inace napravili da bi lesevi nestajali da bi se smanjila zahtevnost. I kad vec mora da nestaje smislili su tako kako su smislili. Njihova stvar. Poenta igranja nije u tome vec je daleeko, daleko od toga

Ne, to je napravio zbog nasih masina :) da ne bi gubili frejmove na prikazivanje leseva :)

Ne bunim se ja protiv nestajanja leseva mada bi bilo bolje da lesevi tu ostaju i kad ih koknes.
Meni je ono oduvavanje mesca i crevaca sa kostiju glupo. Da su naprimer napravili da sacmara oduva glavu, ruke i pola tela i odbaci ostatak lesine nekih tri metra unazad ja bih rekao odvratno je ali ajde, tako bi raznosila neka super sacmara buducnosti.

Poslednja izmena:
Bogda je napisao(la):
Ne bunim se ja protiv nestajanja leseva mada bi bilo bolje da lesevi tu ostaju i kad ih koknes.
Meni je ono oduvavanje mesca i crevaca sa kostiju glupo. Da su naprimer napravili da sacmara oduva glavu, ruke i pola tela i odbaci ostatak lesine nekih tri metra unazad ja bih rekao odvratno je ali ajde, tako bi raznosila neka super sacmara buducnosti.
Vidi se da ne znas kako izgleda kad nekom pucaju u glavu sacmarom sa 1m !!!! :zgran:

choka je napisao(la):
Vidi se da ne znas kako izgleda kad nekom pucaju u glavu sacmarom sa 1m !!!! :zgran:
A ti kao znaš!?

kad ce ljudi shvatiti da d3 nikad nije ni trebao da izgleda realno....

Kada u Doom-u 2 uletim sa onom dvocevkom medju karakondzule i pocnem da ih slazem po dva, tri sa jednim pucnjem to mi je bilo cool.
Al ajde da ne gnjavim vise, skapirali ste da mi se ono novo ne svidja.

Poslednja izmena:
...i prestati da se iscudjavaju otkud cudovista u D3 i cemu mracna atmosfera...

SKinite Nitro mod za D3 i lesevi ostaju na kamarama :)

Dobro, Filipenko... Zasto je onda Voyager 100x nadr#aniji, bolje dizajniran, i opremljen od Enterprajza (jel bese pet?) - ciji je komandant Pikard ? Zato sto je serija snimana 15 godina kasnije? preplicu se - ajde dobro...

byMaX je napisao(la):
Dobro, Filipenko... Zasto je onda Voyager 100x nadr#aniji, bolje dizajniran, i opremljen od Enterprajza (jel bese pet?) - ciji je komandant Pikard ? Zato sto je serija snimana 15 godina kasnije? preplicu se - ajde dobro...

Aaaaaaaa, ne! Ode tread u........:d

byMaX je napisao(la):

Pa preplicu se :) Preciznije Voyager pocinje godinu dana pre zavrsetka The Next Generationa (sa Picardom), gledano u njihovom vremenskom dobu. To sto cak ni to elementarno ne znas je naravno posledica toga sto nisi gledao :smoke: , a upravo o tome i govorim - ne bi trebalo komentarisati nesto sto niste odgledali.

I da ovim zakljucim, ne repliciram vise na Star Trek provokacije :)

Imam jednu molbu za Nedju - smeta mi ono igrice. Bar bi Nedjo trebalo da zna da su u pitanju igre a ne igrice :)

Daj bre Maxo pa Enterprise bi otkinuo onaj Intrepid class brod koji voze u Voyageru :)
Jedino sto vadi Voyager je sto ima neogranicen broj satlova :))
A inace oba su u TNG periodu.

Ma dobro, nisam ni ja protiv ST-a toliko, ali jesu malo bezveze, bar neke sitnice vezane za ceo universe... Jel ima nekih sajtova gde imaju nacrti enterprajz / interpid brodova sa karakteristikama i tim stvarima, bas bih voleo to da pogledam!

ma opti je legenda :) lozi se na ST a ovamo mu je kao bljutav starwars :p

Ma bilo koji brod Star Destroyer class bi pokidao bilo koji Enterprise

OptiPlex je napisao(la):
Imam jednu molbu za Nedju - smeta mi ono igrice. Bar bi Nedjo trebalo da zna da su u pitanju igre a ne igrice :)

meni je to ostalo od detinjstva, kada sam se igrao na onim pijacarskim rucnim konzolama, koje sam tada zvao igrice. Od tada video igrice su... pa, video igrice
Poz
Nedjo

Markosmi je napisao(la):
Ma bilo koji brod Star Destroyer class bi pokidao bilo koji Enterprise!
HeHeHe

E tek sada ode tread

Narvno da bi pokidao kada ima TIE Fightere i Bombere :eyebrows:

DusaN je napisao(la):
A to da je ceo ST bezveze, jeste.
Uopste ne znam kako Opti moze da se lozi na to

Pa, to je radjeno za njegov uzrast, znači 6-10 godina. :d
Letos sam u Herceg-Novom na hrvatskoj televiziji u par navrata pokušao da odgledam epizodu, ali mi nije išlo. Nakon 2 minuta se smorim od glupih dijaloga. Ma, Dinastija je bila zakon za ovo.:d Jedino što u ST likovi "čudno" izgledaju. Možda se neko loži na to. :d:d

Autor izreke "dve glave su pametnije od jedne" bi pregrizao jezik kad bi dosao na ovaj forum i video sta rade notax i njegovi istomisljenici. Dostojanstveno se povlacim iz treda :)

Hvala ljudima za linkove- vrlo je zanimljivo bilo sve pogledati... a vec sam zaboravio :(

Znaci upropastiste mi tred sa smaranjem oko ST-a :)
Evo nesto da nas vrati back on track
Q4 logo:

Sjajan je logo! Bas mi se dopada!

ovo je matoro ko biblija, ovo i onaj artwork onog jednog lika 'iz igrice'
a ovo valjda nije logo iz igrice vec prva nagrada na contestu za najbolji logo od pre 2 godine :)

Topic treda su Doom III bazirane igre... Quake IV je bas to.

Nazad
Vrh Dno