Jedino je HL2 odoleo zubu vremena. Far Cry je bio fascinacija grafikom prvenstveno, kao i svaka druga Crytek igra. Jos su govorili da Far Cry ima bolju grafiku od Doom 3 i Half Life 2. Danas se vidi koliko to veze nema jer se HL2 jos uvek drzi, dok FC izgleda plasticno a Doom 3 je jednostavno smesan.
Zapravo, za mene je Half Life reprezentovao uvod u ono što danas mnogi mrze, igre koje se igraju same i kroz koje nas vodi neka smaračka priča, koja se ne priča dobrim tempom, ali koja nas tera da 5 od 15 sati provedemo u nekim sekvencama, slušanju nekih babas*era na ekranu i pristupa koji je sklanjao naglasak sa gejmpleja.
Smešan komentar... ne znam da li si uopšte ozbiljan.Zapravo, za mene je Half Life reprezentovao uvod u ono što danas mnogi mrze, igre koje se igraju same i kroz koje nas vodi neka smaračka priča, koja se ne priča dobrim tempom, ali koja nas tera da 5 od 15 sati provedemo u nekim sekvencama, slušanju nekih babas*era na ekranu i pristupa koji je sklanjao naglasak sa gejmpleja.
Recimo, za mene je baš obrnuto od ovoga što si spomenuo gore, Half Life je najgore izdržao test vremena, i kec i dvojka (skoro sam ih ponovo igrao, došao donekle i smorio se za medalju), dok ostale dve igre imaju mnogo bolji gejmplej - možda okrenut užoj ciljnoj grupi, naročito Doom, ali nekako su fokusiranije igre. Zapravo, za to što hoće da ponude igraču, nude tačno ono što treba. Half Life je uvek kaskao za tim i nadoknađivao besmislicama, poput zagonetki koje se svode na nešto potpuno rudimentarno i ponavljaju se kroz celu igru, nekim vožnjama koje nisu opcione, glupostima zbog kojih bih danas obrisao bilo koju igru koja ne dolazi pod tim brendom.
Zapravo, za mene je Half Life reprezentovao uvod u ono što danas mnogi mrze, igre koje se igraju same i kroz koje nas vodi neka smaračka priča, koja se ne priča dobrim tempom, ali koja nas tera da 5 od 15 sati provedemo u nekim sekvencama, slušanju nekih babas*era na ekranu i pristupa koji je sklanjao naglasak sa gejmpleja.
Recimo, za mene je baš obrnuto od ovoga što si spomenuo gore, Half Life je najgore izdržao test vremena, i kec i dvojka (skoro sam ih ponovo igrao, došao donekle i smorio se za medalju), dok ostale dve igre imaju mnogo bolji gejmplej - možda okrenut užoj ciljnoj grupi, naročito Doom, ali nekako su fokusiranije igre. Zapravo, za to što hoće da ponude igraču, nude tačno ono što treba. Half Life je uvek kaskao za tim i nadoknađivao besmislicama, poput zagonetki koje se svode na nešto potpuno rudimentarno i ponavljaju se kroz celu igru, nekim vožnjama koje nisu opcione, glupostima zbog kojih bih danas obrisao bilo koju igru koja ne dolazi pod tim brendom.
Meni je novi Wolfenstein New Order bolja pucacina od Doom 3 i Fear zajedno. Isto vazi i za Last Light. Naravno da ima odlicnih pucacina.
Ajd i ja kao:Meni raspored ide ovako:
HL2
FC
FEAR
Riddick
Doom 3
In this special episode dedicated to the hobby near and dear to our hearts, we're excited that id Software's own Tim Willits will be helping Adam and Jamie dig into an often-discussed topic of FPS games: Is it really possible for someone to carry all those health packs, guns, and even a chainsaw? Using the DOOM universe and DOOM 3 BFG Edition for reference, Tim helps the team recreate a DOOM level in real life.
Zanimljiv marketing.
Ovo verovatno znači da uskoro stižu "zvanične" informacije o novom Doom-u.
Oko Wolfensteina - to je i meni misterija, ali mnogim ljudima se dopada. Pretpostavljam da vraća ljude u vreme kada si morao kupiti paketiće healtha sa zemlje i jurišao sa sačmarama pa je to neki retro-bunt protiv regeneracije.
Ponestaje ideja ovima na Diskoveriju za Mythbustere
Ovo je samo teaser, pravi trejler sledi na E3...Jel moglo kraće? Recimo da su išli samo na par frejmova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari