Šta je novo?

Doom 3 Konacno!

Geez... kao cu je ja koji igram 1h u 3 dana preci...

A bio je cool tip... onda se zaposlio...

c3 je napisao(la):
mislim sad sam vec presao bar 15 nivoa koliko ih ima jos???

Pa otprilike imas da igras jos jedno trecinu igre :)

ma bezveze je igru preci za 2-3 dana ja doom igram vec 7-8dana
fc sam presao za 2 nedelje

pa dobro ali kad ima mogucnosti da se predje onako "brzo" onda se ljudi uglavnom vrate igrici...

FC je duzi od doom-a... I FC sam dva puta prelazio, a doom nesto nemam zelju da prelazim ponovo.

Ma nije kvalitetna :d

Da, lose su odradili burice...

ne znam kako vi, ali ja nekako nemam zelju da se vratim u klaustrofobicno/mracnu svemirsku stanicu na Marsu gde zive bolesne scriptovane karakondzule koje mogu da vidim samo ako ukljucim flashlight ;)

FC sam igrao dvaput zato sto sam prvi put prelazio igru, a drugi put se shetao po prekrasnom tropskom ostrvu, vozio se u gumenom chamcu i leteo zmajem :)

Illiron barem posteno priznaje...:d

Posteno ili sarkasticno ?:))

Doom je odlicna igra i navodne mane tipa suvise je mracno, sve je u zatvorenom i lose teksture burica su smesne zato sto su prve dve stvar ukusa a ovo trece je prosto smesno. Sad najbolje da su jos memorije potrosili na sarene burice :)) Ono sto je mene odusevilo jeste(pored grafike) zvuuuk. Znaci od muzike preko glasova do na kraju zvucnih efekata, sve je dojajno.

Zvuk je jos i dobar, s obzirom da je kvaliteta 22050 Hz u 24kbps...
Ali verujem da to niko i ne primecuje kad grenu gace da se pune :)

pajser su trebali da stave, ili jos bolje da moze da se odlomi noga od stola :d
mis'im, jel to dveiljade sto i neka il' nije? :d

Izem vam zamerke. Alo bre, kakav kalasnjikov. Sta, kao igra bi bila bolja da su kalas i m60 ubaceni ?!?! " UUUUUUUUUUU kakav bi tek bio filing da je i neki od CZ pistolja u arsenalu. Moramo to JC-u da predlozimo da mu ne bi propao Q4.

Imam Gigabyte Radeon 8500 Deluxe 64 DDR. Kada igram u 640x480 LQ, sa ukljucenim senkama, specular i bumpmaping na pocetku igre imam normalno sve senke koje bacaju objekti. Medjutim kada dobijem lampu, kao da neki objekti vise ne bacaju senke, a kada koristim lampu nema pomeranja senki kada je pomeram. Da li je ovo ogranicenje mog hardvera? Inace ostatak konfe je Athlon XP 1600+, GA-7DX+ i 512 DDR. Da napomenem da mi je u beti sve bilo regularno sa senkama.

Kako da predjem 15-i nivo kada se nalazim ispred onog krana koji pomera kontejnere oznacene brojevima od 1-9 (cryo-storage bins)?To je tamo gde onaj naucnik trazi nesto od mene.

Poslednja izmena:
Uskoro ce jubilej :))

Evo mali offtopic: AJDE BRE DA STIGNEMO DO 10,000 VIEWS

eternity je napisao(la):
Kako da predjem 15-i nivo kada se nalazim ispred onog krana koji pomera kontejnere oznacene brojevima od 1-9 (cryo-storage bins)?To je tamo gde onaj naucnik trazi nesto od mene.

Pozovi trojku i cim je spusti vrati je nazad s tim da kada kliknes da se vrati socis na kutiju (desno 1h), preko ograde i na kontejner. Kada ga podigne na mesto pre nego sto je ugura u zid skoci desno na zid (3h od startne perspektive). Udjes u mali prolaz na zidu...

Da li je neko sa Radeon 8500 uspeo da pokrene Doom 3 u high settings, a da mu to na nesto lici, jer kod mene je tada igra svetlija, teksture kao isprane, likovi su pola tamni, pola osvetljeni, nestanu braon i crvene nijanse? Koristim Catalyst 4.9 opengl fajl.

Poslednja izmena:
E bre, ti bi da igras najzahtevniju igru trenutno sa karticom starom skoro 3 godine...

Pa kod mene na GF3 lici na nesto, zapravo mnogo je dobro na HIGH, jedino sto je FPS mnogo nizak (oko 10-15 fps) kada je neka veca prostorija. Ali na MEDIUM sasvim igrivo.

kako bi doom3 izgledao da ima vise od 6 modela neprijatelja i bar jos jedan pored ova tri tipa ambienta ? Mozda kao Quake3 ?! Kako bi Quake3 izgledao kad bi neko napravio mapu detaljnu kao i ove u doom3 i iskoristio bumpmaping koji q3 inace podrzava ? Mislim da bi izgledao bolje, a i siguran sam da bi radio mnooogooo bolje !

Nazad
Vrh Dno