Šta je novo?

Doom 3 Konacno!

Sta treba da uradim da bi u igri na pritisak ~ dobio console...

Ja samo ne znam kako mozete da poredite FC sa ovom igrom... Obe su sjajne na svoj nacin, a nesto mi govori da ce HL2 ipak imati bolji gameplay i biti zanimljiviji. Doom III ima atmosferu i to je to. Sacekajte samo novi Jedi Knight na D3 engine-u... Prica se da ce sada radnja biti smestena izmedju epizoda 2 i 3 !!!

jeste li proverili http://www.martianbuddy.com/... link se nalazio u nekom od datapadova koje sam pokupio uz put ;).. ne znam zashto sam ovo spomenuo ali nece da shkodi...

:)

D3 nije nista posebno, barem mene nestom posebno ne pale takve akcije ali SW serijal kao i WW II fpsovi ce biti loodaja....

G!!! je napisao(la):
jeste li proverili http://www.martianbuddy.com/... link se nalazio u nekom od datapadova koje sam pokupio uz put ;).. ne znam zashto sam ovo spomenuo ali nece da shkodi...

Zaboravih cime se doticna firma u igri bavi, cini mi se isporukom onih storage container-a, a ima par mailova nesto u stilu - kako da *****es sefa i slicno... Nego, sve mi se cini da je ovo fora da se proveri ucinak reklamiranja u igrama, pogledajte samo broj poseta doticne strane! Ukoliko je ovaj podatak tacan, ne bi me cudilo da uskoro u igrama pocnemo da vidjamo reklame, mada nisam siguran koliko bi mi prijalo da u nekoj igri vidim reklamu za ariel ili slicno :bottle:

Marti Misterija je napisao(la):
D3 nije nista posebno, barem mene nestom posebno ne pale takve akcije ali SW serijal kao i WW II fpsovi ce biti loodaja....

Tebe bas smara kad nema svaba i dzedaja...:)

G!!! je napisao(la):

na saju te firme dobijes lock code br 508 za sobe sa BFG !!!
to je ona u delta labu 2 i u alpha labu otvara vrata sa chain gun-om!!!
inace na kraju radi fazon:
"id Software PDA

In the final level, Excavation Site, after going down the elevator into Hell, stick to the left wall. Make sure to stay to the left, or the final cutscene will trigger. You should come to a dead end with candles barely lighting a brick with the id logo in the center. Click this brick and a wall will open to your left. Walk inside the room to find the id Software PDA containing "Thank You" emails from the staff"

nista posebno neke zahvalnice itd......:)
by the way najgori protivnik ona deca leptiri ( joooooj odlepio sam od njih)
naj bolje scene su mi na kraju oni kada upadaju marinci pa ih kamera prati :banana:
presao sam sa makinom Barton 2500+, 512 MB DDR 333, i GF4MX440 ( :p )
naj gore mi je bilo u paklu tu mi je FPS isao "cak" do 4 !!!!!

Poslednja izmena:
heh ma skapirao sam da je taj code za neki od kontenjera sa oruzijem :)

igrica u kuhinji, pre nego što se desi s*anje.. za slučaj da je nekom promaklo.. ja sam se iskidao..

Prilozi

• fliper.jpg
    fliper.jpg
    27.8 KB · Pregleda: 112
provalio sam je... na pocetku igre.
vise sam picio nju nego sam Doom! ;) ;)

A gde se nalazi sifra za onu sobu gde se vrti BFG? (nadam se da znate na sta mislim... i nemojte mi reci sifru, vec samo gde se nalazi) :)

^ na net-u ukucaj tu adresu martian buddy-ja i.... :)

Ukucao sam jos ranije tu adresu i nista se specijalno ne pojavi. Kao "...try the code 0508 to see if you've won". Ali tamo na keypad-u gde je BFG ima samo cifara od 1-9 (nema nula!). Je l' mislimo na isti nivo? :)
Nivo je onaj gde treba da se teleportujes negde...

poz!

Ljudi pomagajte kada startujem doom 3 prijavi mi sledecu gresku:

brdo texta
brdo texta
brdo texta

Jel zna neko o cemu se radi? Ja pretrazih forum ali nista nisam nasao:(

EDIT: Inace probao sam i sa onim cat 4.9 fileom ali isto.

Poslednja izmena od urednika:
reinstaliraj igru, nedostaju neki fajlovi, nesto si chachkao po direktorijumu :) a tesko da ce neko ovde da skapira sta je greska iz dump-a konzole :d
elem, taj ogl drajver nema veze sa tim, takve stvari su se desavale sa igrama koje tera q3 mashina, i to samo ako neki fajl nedostaje ili neki mod nesto zezne.

Ili ako je konfig koji se ucitava sludjen :) (q3config.cfg po defaultu)
Znaci obrosi konfig fajlove pa probaj ako ne poslusaj Ji-a.

Ma nisam nista cackao cist install igre i odma tako:(

Znaci nikakvi modovi, nism dirao ni config fileove...

Sad cu da probam reinstall pa javljam dal je pomoglo

ps. Izvinjavam se za brdo texta

EDIT: Evo sad sam probao i reinstall ali ne pomaze.

Poslednja izmena:
Uninstallirao pa obrisao dir pa installirao ponovo i nista

Povlacim pocetno razocaranje, igra je odlicna. Problem je sa smornom prvom cetvrtinom, a prava stvar dolazi tek nakon ulaska prvi put u Hell. Slazem se da kljucan hardver ovde nije graficka vec 5.1 sistem i bas mi je zao sto je nisam prosao sa njim. Da sam malo ludji verovatno bih kupio neki 5.1 samo za ovu priliku :). Verovatno bi trebao da je obrnem jos jednom ili dva puta da bi shvatio da je najbolja pucacina koju sam do sada igrao, ali posto nemam vremena za to Doom3 ce za mene ostati jedna odlicna, bolesna igra. Ocena od 1-10, steel 8.

BTW sta bi sa StarForce zastitom? Nisam primetio da se neko zalio na bagovitost igre?

Sad sam primetio da mi prilikom deinstalacije igre ostane 1 dir u kome se nalaze 2 file-a: config.spec i gamex86.dll. Mozda je problem do njih?
poz

Poslednja izmena od urednika:
Najbolje je to sto ja nisam ni instalirao igru - SP2 beta me je tad zezala. Prekopirao sam sve pak fajlove u base direktorijum, .exe u root direktorijum, a najmanji, prvi .pak (game00.pk4) raspakovao i izvadio config.spec i gamex86.dll i stavio ih u base dir. Onda samo izvukao ikonicu na desktop... Tako je funkcionisao i Q1, Q2 i Q3... Prebacis ih na bilo ciji komp, bez instalacije - i svuda radi (naravno ako je masina kako treba :)).

lucifere, nije problem u tim fajlovima.. njih doom izvuče iz pk4 fajla nakon instalacije, pa ih nema u setup.log-u.. samim tim, uninstall program ne sme da ih briše, pa mora da ostavi i njih i folder i sve..

možda da ipak okačiš dump konzole nakon pucanja (kao attachment ovaj put), možda tako možemo da ti pomognemo..

Marti Misterija je napisao(la):
Zavrsih igru, ocekivao sam vise, iskreno..
Ocena 1-10... jedva 7...

Verovatno si ocekivao nacisticki slem na nekom od cudovista :) Reci deder, bas me zanima, sta si jos ocekivao. Svi koji kritikuju doom kazu "ocekivao sam nesto drugo" a nikad ne kazu sta. Bas me zanima sta si ocekivao, drugaciji level-design, jace protivnike, bolja oruzja, laksu ili tezu igru - samo nemoj da kazes da si ocekivao nesto sto Doom nije bio ni u startu najavljen da ce biti
:D

Evo ga i dump pa ako neko moze da ga protumaci...

Prilozi

• doom3.txt
    26.6 KB · Pregleda: 54
Vrh Dno