Šta je novo?

Doom 3 Konacno!

Znaci jedva cekam da ja dobijem u ruke...
mnogo ocekujem od nje tako da ne mogu nista drugo da kazem bez da je ZVEK !!!
Pozdrav...

Poslednja izmena od urednika:
Secam se kada je WarCraft III bio "gone gold" u Americi kod nas je stigao za 1-2 dana to jest pojavio mu se iso na netu koji sam skinuo zahvaljujuci mom prijatelju koji radi u veratu :) (da ne bude zabune Original sam kasnije kupio, ali ko ce da ceka da original stigne)

Tako da sada ljudi koji imaju jaku vezu mogu da vec pocnu da ga traze.

MUzzY odvalio si glupost.
Izlaze i beta verzije i demoi i sve i svasta mnogo pre nego sto ista od igre ili softvera uopste stigne u prodavnice. U celom svetu se raspravlja o tome i niko i ne pomislja na nekakvo ukudanje topica ili sta vec.

eto, obrisano je sve sto nema veze sa temom, a zalbe na 'moderisanje' i 'sujetu' i 'lupanje gluposti' i sve ostalo idu u Benchmark sobu, vec ima tema o tome :)

Poslednja izmena:
Jeli vec ko probao igru i kad stize kod nas???
Pozdrav...

Mene zanima da li budem mogao igrati Doom 3 na Ati 9800pro sa driverima 3.7 jer nemam novije zbog service packa.Da li uopšte mogu staviti nove drivere bez SP1.

Marac je napisao(la):
Mene zanima da li budem mogao igrati Doom 3 na Ati 9800pro sa driverima 3.7 jer nemam novije zbog service packa.Da li uopšte mogu staviti nove drivere bez SP1.

Moze, mada je preporucljivo da stavis poslednje 4.7 koje mozes da instaliras bez SP1 (mada mi nije jasno zasto nemas sp1 :) ).

Jedno glupo pitane, ali... Taj SP1 je 'servis pek 1' za Windows, ili se radio o nečemu striktno za Ati?

Jel skinuo neko zvanicni trailer??? (d3pcdownloadfinal.mov)
Ima 45 mega, do 2:30 ide "normalno", a onda je druga polovina filma identicna prvoj. Sto su to radili (i sto sam dzaba skidao 20 mega), pojma nemam :wall: . Ili mozda moj quicktime nije u redu...

Igra jako lepo ide moram da priznam. Tecno kod mene. Atmosfera je super.
E ne mogu vise da kucam, idem da igram dalje.

M

Mickey Mouse je napisao(la):
Jedno glupo pitane, ali... Taj SP1 je 'servis pek 1' za Windows, ili se radio o nečemu striktno za Ati?

Da to je dodatak za xp koji sadrzi sve ispravke i zakrpe koje su izdate do vremena izdavanja samog serice packa,ocekuje se pocetkom septembra i finalna verzija sp2,a to inace nema neke striktne veze sa atijem,vec sa updateom samog windows-a.

U kojoj rezoluciji i sa kojim setovanjima moze da se igra na Athlon XP 3200+, nForce2 400 Ultra, 2 x 256 MB i FX 5900?

Jel' kupio neko D3 i probao, a da ima slicnu masinu? :)

UPDATE: Molim da se ne javljaju likovi koji su na Ati Radeon 9600XT igrali FarCry u 1600x1200 @ Very High sa 8xAA i 16xAF, vec samo ozbiljni ljudi ;)

Poslednja izmena:
delimir je napisao(la):
U kojoj rezoluciji i sa kojim setovanjima moze da se igra na Athlon XP 3200+, nForce2 400 Ultra, 2 x 256 MB i FX 5900?

Jel' kupio neko D3 i probao, a da ima slicnu masinu? :)

1024 high, stim sto na 512 mb secka

M

Ozbiljno, ja sam mislio da ce igra biti duplo vise zahtjevna od Far Cry-a .Znaci moci ce da se igra u 1024x768 ...Super
Pozdrav...

Ma od farcry nema zahtevnije i neoptimizovanije igre :)

Apsolutno se slazem ... zahtevna, sharena, preterano zahtevna, preterano sharena.

M

a sta je deux ex
moj drug nije mogao da je igra na 2500+ 512ddr 333mhz i fx5200 128mb

a far cry mu je prilicno dobro isao

pa stoga moj glas za najzahtevniju i najneoptimizovanu igru ide za deusex2

btw.ja cu igrati doom3 na 800x600 med ili low
1.1ghz 512srd i fx5200
:D

AAA deux ex je totalno neoptimizovana igra...cisti primasaj !!!
Mada nie tesko napraviti neoptimizovanu igru...

Na masini 2500+ (athlon) 512rama i 9500pro igra leti na high u 800x600.
Kod mene na Duronu @ 2350 1giga rama i 5900sp(stock) potpuno igrivo na high u 1024.

Izgleda brutalno. Atmosfera fan-tasticna! Zvuk - savrsenstvo ...

Ni ja nemogu vise da kucam odo da igram, vidimo se za 20ak sati kad je predjem :d

Meni je Deus Ex toliko seckao na tadasnjoj Ti4200 da sam je posle minut igranja deinstalirao a diskove bacio!! Farcry sam igrao u 1024 sve na medium, pa sam presao na 9800SE modovanu u 9800Pro i PREPORODIO SE!

Ako je Propast 3 manje zahtevna od FC-a, onda ce da bude ludilo!!! Jedva cekam, sutra uzimam igru, zatvaram se u sobu, gasim sve telefone i ne izlazim dok je ne zavrsim :-devil-:

Poslednja izmena:
Ja igram 800x600 high 4xfsaa ... probao sam u 1024 i ide odlicno, ali sa 4xfsaa sam skroz zadovoljan u 800x600 tecno, glatko, nema da stucne ni jednom.

M

Miha, koju konfiguraciju imas?

Znaci nema zime za mene, jedino me j*** pola giga rama :d

Vrh Dno