Šta je novo?

Domaci prevaranti?

Zar niste primetili da se nas kolega sa foruma IntelInside nije vise oglasavao posle prvog posta, a zasto?
Zato sto se decko nasao uvredjenim sto pored AMD-a stoji pentium 4 a on je mislio da je uhvatio boga za muda kad je dao 200€ za intelov CPU.
Trebalo bi malo da mu se pojasni zato mu dajte Simpsonov broj :beat:
Kako ih u nekim firmama zovu "korisnici" inace nama poznatiji kao tuljani i postoje da bi se na njima zaradilo a jedan od njih je i ovaj IntelInside sa svojim SSE2 instrukcijama koje inace postoje zbog takvih kao sto je on i sluze da bi odvojile intela od AMD-a i ljudima izvukle pare.

Dajte molim vas, zar josh niste "provalili" ko je IntelInside---> stari znanac sa ovog foruma ctp;

septimus je napisao(la):
Dajte molim vas, zar josh niste "provalili" ko je IntelInside---> stari znanac sa ovog foruma ctp;

Flipenko?

ZorMi je napisao(la):
Nije to tako prosto. Ozbiljni uvoznici stite svoju dilersku mrezu tako sto krajnjim kupcima daju po 'list price' a to je podosta. Dileri obicno daju ispod te 'preporucene cene' a maximum po istoj da bi uopste neko kod njih kupovao. Dakle, 'prva ruka' nema najbolje cene ako misli da se siri a ne samo da direktno rasprodaje male kolicine...

Da to pravilo vazi, ali ne i za tvoju maticu firmu, jer izvesni M******* salje spam mail-ove sve u sesnaest u stilu - kupujte komponente po najboljim cenama, postanite nas diler - na svaku adresu koju iskopa, a i sam znam ljude koji imaju dilerski status a kupe komponente jednom u dve godine tj. kada dodje vreme za upgrade.

Santa je napisao(la):
Nisi primetio smajlija😀 😀

Za gledaoce iz unutrasnjosti, postoji jos veca nebuloza.... Emisija koja se zove "Fejzer" na kragujevackom Kanalu 9. E to treba videti:shock: :hair: (ajdzipi port... kanterstrajk itd...):beat:

BTW Obrati paznju na naziv emisije :cuss:
Pa onda cujes od takvih nadri-strucnjaka izraze kao sto je Kanselovanje, Sejviranje.... 😀

IntelInside je napisao(la):
Moze li neko kompetentan da mi objasni s kojim pravom skoro svi trgovci racunarima (pa cak i "ozbiljnije" firme poput List Computers) pisu u svojim oglasima:

Pentium 4 AMD XP1700+

???

Ovo mi stvarno nije jasno s obzirom da je Pentium 4 registrovano ime odnosno brand, a Athlon XP ne podrzava SSE2 set instrukcija koje su jedna od osnovnih karakteristika Pentium-a 4.

Neki su pametniji pa stave samo P4 umesto Pentium 4. Jasno mi je da im niko ne moze nista, ali to je obmanjivanje kupaca.
Ubedljivo najveca prevara a dobijes i 2x Milku!
Valjda da nije da su dzaba dobili :hump:

Mali HoBiT je napisao(la):
ja moj CPU vec odneo na dopunu SSE instrukcija,kuka mi otkad sam ga kupio da ne moze bez njih😀

Svaka chast. Bas sam se slatko nasmejao

jaksa je napisao(la):

Ma nemoj... kad god neko *****ava, odmah je filipenko... ostavite se vise coveka...

Geek_master je napisao(la):
Ma nemoj... kad god neko *****ava, odmah je filipenko... ostavite se vise coveka...
Znaci ti si flipenko!!!
:d

Nemam pojma ko je flipenko inace, vidim samo da ga stalno prozivaju.

Nazad
Vrh Dno