E sad imam novih problema koji se tiču
e-maila i UL inače.
eMule radi odlično (i DL i UL), ali problem nastaje prilikom surfa i slanja preko neta (mail, forumi, logovanje na webmail), pošto nemogu da kucam velike poruke otkucaću više kraćih pa modovi ako misle da treba da se spoje, slobodno. (pobrisao sam ja stare i sve spojio u jednu veliku, pošto sam rešio jedan problem, videćete dole)
Prvo sam imao problem sa gMail nalogom i slanjem mail-a iz OE preko gMail naloga. To sam sredio forwardovanjem odgovarajućeg porta. Ali posle 2 dana problem je u tome što nisam mogao da otkucam veći tekst pa da ga pošaljem. Takođe ni atach na mail-u neće da radi.
Isto to je i ovde na forumu, veliki tekstovi neće da se postuju, atach neće da se pošalje.
Prvo sam mislio da je do FF, pa sam probao i IE i Operu, ali opet isto.
Ovo se sve manifestuje i kad hoću preko webmail-a (neobee, gmail, hotmail, yahoo) da pošaljem nešto. Na neke nemogu ni da se ulogujem, ukucam podatke, ali neće da se nakači na server. Na nekima hoće, ali opet ako probam nešto sa preko 20 simbola neće ni da mrdne.
Takođe imam i problem sa kačenjem na Windows Live Messanger (ali to mi ni nesmeta puno, ko me trebam zna kako da me nađe), pošto to mi je jedini način kako da pričam sa burazom iz danske (on nezna ništa drugo da koristi)
Probao sam sve da vratim kao što je bilo (modem da ide preko DinamicIP konekcije) i tako mi slanje na imageshack radi ok, gmail sto radi oko, radi i ovde UL za atach, tj sve mi radi sad OK.
Ali ovako mi neradi eMule kako treba (tj nisam HighID) a to mi nikako neodgovara.
ko neko ima ideju ili ako se susreo sa istim problemom nek viče na sav glas, pošto mi je ovo neophodno.
BTW neće da radi ni *@nadlanu.com mail, ali to mi nije toliki problem pošto mi on ni netreba.