Šta je novo?

Dogovori za igranje preko Hamachi-ja

Jel igra neko Pro Street na hamtchiju , ili mozda bez hamatchija ? Most Wanted mozda ? Ja sam za ako se nesto desava .. slobodno me pm.

nije....vidis da se za svaki pes ceka po pola godine da onaj italijan hackuje, a i to bude katastrofa kako laga.

Football manager 2010

Football manager 2010 preko Lan-a(Hamachi)

Hamachi Mreza: zigi84
Pass: nema

In game join server IP: 5.226.49.109

Engleska Premier liga u toku

Hvala svima

p.s. valjda nece opet ban

da

hocu ja PES 10 ali kako??? ;)

Imam problem sa hamachijem naime ne mogu da igram PES u mrezi, pokusao sam da napravim novu mrezu povezem dva racunara ali PING ne radi (ne prolaze paketi) ne znam u cemu je stvarcica,ako neko moze da mi da detaljno uputstvo kako da igram PES 10 u mrezi i da serujem foldere ( tome slicno) a da mogu da mi pristupaju ostali klijenti?

Hvala

Nesto ne razumem... osim instalitanja da li je neophodno registrovanje na sajtu, tj. pravljenje account-a? ... posto meni ne radi :S:

Igra li neko Anno 1404 Venice preko Hamachi-ja ili preko Neta.Imam Venice addon,ali bih voleo sa nekim da se umrezimo preko Hamachi-a..

Moze li mala pomoc u vezi Rainbow six vegas 2.
Ja i drugar igramo dosta igara preko hamachja (GTR2 najvise) i sve radi odlicno osim Vegasa2.
Nikako da se konektujemo preko hamachija. Win xp je u pitanju. Negde sam procitao da treba neki programcic kojim se dodeljuje koja IP adresa ce se koristiti.
Svaka pomoc dobrodosla.
Hvala unapred.

Race Driver Grid. . .

Ako je neko za Race Driver Grid (ne preko hamachija, radi FREE ONLINE), moze da se javi na PM ili [email protected]

Ne moze pes 10 preko hamachi za sada, mora jos da se ceka...

Pozz ljudi,zelimo ja i drustvo da igramo preko hamacija Colin McRae 2005,jel neko probao od vas i da li postoje i da li su potrebna neka dodatna podesavanja?

Je l' igrao neko Age of Empires II multi. Drugar i ja malo probali ali meni laguje, jako mi pravi problem kašnjenje reakcije pri zadavanju komande, a ping mali 10-20. I povrh svega hoće da se spuca usred bitke pa se posle nekog vremena odmrzne. Mislim, tj ubeđen sam da je do mog jadnog 64k uploada. Možda da spustimo na samo 25 populacije? Ima li neko iskustva sa Age-om?

Meni je radio odlicno preko hamachija ...
Tada sam imao 128 upload ...

Smanjenje populacije nece pomoci ...
Nek pravi igru onaj sa boljim uploadom

Cak stavise secam se da mi je age radio vise nego dobro za 56 kodemom kad sam sa drugovima igrao prkeo direct connect preko najobicnijeg 56k modema

Što neće pomoći? Ja nekako mislim da je baš to problem jer nam spuca usred bitke. Nismo još probali, hoću da testiram sa smanjenom rez na 800x600 i detaljima na low. I tako ne vidim nikakvu razliku u detaljima a 800x600 mi još i više prija jer je krupnije, lakše/brže naciljam jedinice... :D jedina mana što onda manje mape vidim u kadru. Ne znam šta drugo može biti. I mi koristimo direct connect nego ja eto pitao u ovoj temi :D ali probaćemo i hamachi. On je na sbb i ima dobar up i uvek je server. Znači kontam moj up treba da opsluži samo mene al nešto ne štima. Nekad treba i po sekunda dve da odgarizonuje jedinicu... ne mogu tako da igram.

Pa male veze imaju rezolucija i broj jedinica sa lagom :)

Ako neko hoce da igramo u coop Gears Of War, RS Vegas, RS Vegas 2, Splinter Cell Conviction, Call Of Duty World At War, Serious Sam The First Encounter HD, Kane and Lynch ali ne preko hamachi-a vec preko tunngle nek mi javi pa da igramo nesto.

S man jesi zainteresovan za Resi 5 preko tunngla? Nesto mi se opet igra ova igra, btw igrao bi ja ove igre sto si nabrojao ali nista instalirano nemam:)

Sad video da si napisao Kane and Lynch, hmmm instaliram sad pa ti javim na pM

Ako neko oce F1 2010 codemasters evo:

Name:F1 codemasters
Pass:F1 codemasters

Ljudi hocu da igram F1 2010 sa vama preko himacija. Kako da podesim to cudo da mogu da igram online, nisam ga nikad koristio? Ko igra jos od vas F! 2010?

Nazad
Vrh Dno