Šta je novo?

Dogovori za igranje preko Hamachi-ja

Company of Heroes - Hamachi serveri????

Ljudi bre pomagajte, dajte neke sugestije gde da raspalim CoH preko net-a.:wall: Dajte neke sveze hamachi servere za CoH ili shta vec?

HVALA UNAPRED! POZZZZZZZ

Poslednja izmena od urednika:
Dal je neko mozda raspolozen da pegla Kasparov Chassmate preko neta? Sah ...

Radi li nekom L4D preko Hamachija ?

Radi ali moras da se izcimas malo....
TJ. druge tri cifre adrese moraju svim igracima da budu iste ( napr. x.111.xx.xxx) moze da se dobije ako svi napravite nov hamachi profil otprilike u isto vreme i trebalo bi da radi

pozzz

Poslednja izmena:
Far Cry 2 hamachi......

Igra li neko far Cry 2 preko hamachija???

Ortak koji zivi u SU kaze da moze ali da nije tako lako da se podesi. Ipak je Hamachi keva :)

el igra neko DEMIGOd preko hamachija?

Ako neko hoce da probamo Call of Juarez online nek se javi.

Imam problem sa hamachijem. Swe konfigurisem u windowsu nadjem server za hamachi za igru Far Cry 2. Kada udjem u igru i u LAN pishe no matches found. Sta da radim neki kazu da mi 80seti port nije otvoren najverovatnije, ja kada odem na site za open ports checker svi su mi zatvoreni a 80seti port je HTTP. Shta da radim??? Internet je Wirelles 1024kb/ps..... Hvala unapred.

@markoni: Udji u network connections, idi na advance, pa na advance setings i podesi da ti HAMACHIjev lan bude na prvom mestu. To bi trebalo da proradi :)

Jesam i opet nece. Neznam sta da uradim ali mislim da nesto kod toga nije prihvatio. Ja kada ocu da igram sa bratom u lanu stavim lan na prvo mesto a bude nesto iskozi za restart. A kada ovo uradim nista ne iskace. Tako da neznam.

Jel igrao neko Splinter cell chaos theory preko hamachi ja ? ja i drug se u opshte nevidimo a normanlo se pingujemo ??? jel ima neko resenje ? google mi nije bas pomogao

Hoce neko pes?

Ako neko oce Rainbow six vegas 2 neka se javi na pm...

Ljudi dajte da igramo nesto zajedno.. napravimo neki turnir? Bilo bi zanimljivo :)
naprimer PES,CoH,Red alert 2,warcraft, sta ja znam bilo sta samo da unesemo malo zabave u Forumski Duh :D

EDIT: eto moze i Rsix Vegas 2 :)

Poslednja izmena:
Zna li neko da li manager moze da se igra preko neta?
Cuo sam da kao postoje neke lige na netu,ali jer neko zna kako se to igra i moze li uopste?
Hvala unapred:wave:

Umrezen sam sa bratom putem Lan konekcije koja ok radi. Instalirao sam Hamachija i kod mene i kod brata, ali nista ne ide, ne vidimo se u igrici....jednostavno, hocemo da igramo Rezident evil 5 u Lan konekciji. ima li neko iskustva sa tim...podesavanja? Pozdrav

Zna li neko da li manager moze da se igra preko neta?
Cuo sam da kao postoje neke lige na netu,ali jer neko zna kako se to igra i moze li uopste?
Hvala unapred:wave:

Naravno da moze. Jedva cekam novu verziju FM2010! Mi trenutno igramo FM2009 tj. nas trojica, mada jedva uspevamo da se sastanemo na netu zbog raznoraznih obaveza. Ako ti treba neka pomoc oko pravljenja servera i podesavanja u samoj igri obrati mi se na PM... :wave:

Naravno da moze. Jedva cekam novu verziju FM2010! Mi trenutno igramo FM2009 tj. nas trojica, mada jedva uspevamo da se sastanemo na netu zbog raznoraznih obaveza. Ako ti treba neka pomoc oko pravljenja servera i podesavanja u samoj igri obrati mi se na PM... :wave:

Cucemo se kad izadje FM2010 :)

Meni nije jasno kako neko moze da igra glupi PES na compu! FIFA JE ZA PC pravljena a vi crknite. Fifa RULS!

Ajde neka se jave zainteresovani za igranje fife preko hamachia.

Vrh Dno