cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Hahaha @cacanin zapamti sta si rekao![]()
Pamtim pamtim, ja ih cuvam jer NAM sica ne treba
Hahaha @cacanin zapamti sta si rekao![]()
Dragi iskusni rudari, mozel i jedan savet?
Sta raditi po vasem misljenju, da li cekati bolju i vecu cenu doga pa ga onda prodati za btc i hoce li je uopste biti, ili sto pre prodati sada da jos ne padne, posto vidim da proporcionalno opada u zadnje vreme, srazmerno porastu vrednosti btc-a??
Pa vidim da kucicima u zadnjih mesec dana vrednost konstantno pada, tako da kopam bzv ocigledno, jer za 2 meseca kopanja, nemam ni 120 dolara...tuga...Sta kopati, sta je najprofitabilnije sad, vertcoin, ili neki x11 novcic??Moje licno misljenje, rasprodat djubre sto pre
Pa vidim da kucicima u zadnjih mesec dana vrednost konstantno pada, tako da kopam bzv ocigledno, jer za 2 meseca kopanja, nemam ni 120 dolara...tuga...Sta kopati, sta je najprofitabilnije sad, vertcoin, ili neki x11 novcic??
Hehe ma nisam alav, nego sam nov, nisam jos u toku, sta, kako, ucim, ne rudarim ni 2 meseca jos cela...Pa kad je guzica alava pa nije htela da proda kad je bio 120+ satošija...pređi elegantno na vert, a kerove ostavi na sell ordere, i zaboravi na njih![]()
Da, da znam, naravno da cu da ga zamenim za btc, nego se pitam kada to da uradim, da li da jos stekam, ili ce mozda vrednost dogu skociti uskoro...Pa verujem da ti ovde niko nije preporučio da čuvaš kerove...selll ordere postavi (po mom ličnom mišljenju) negde oko 100 satošija, mislim da se sa sledećim polovljenjem može vratiti na tu cenu...nije ni jedan šit koin sjajan, zato ga i ne čuvaš nego ga menjaš za nešto (relativno rečeno) stabilnije poput BTC ili LTC![]()
Pa znam, ali reko cisto da cujem misljenje onih koji duze prate zbivanja na berzi...@milance83 ako mu ikada skoci to ti niko ne moze predvideti..
bio jedan koji se kleo da ce da zameni ltc, ne secam se bese ko je
Samo kad ti nisi strucnjak, sve je super
Doge je shit koin onoliko koliko je bilo koji drugi koin shit.. ja licno, sam prosao blago receno, bogovski zahvaljujuci dzukelamanaravno da sam ostavio kolicinu i dogea na stranu.. citajuci razne vesti, i slusajuci razne ljude dolazim do zakljucka da ozbiljni igraci stoje iza doge fenomena..
Jedna od poslednjih vesti je i ta da je doge uzeo sponzorstvo na nascar takmicenju.. treba znati i to da je to takmicenje u usa daleko popularnije nego formula 1..![]()
Oko cene se nikad ne zna, niti bilo ko ovde prisutan moze da tvrdi za bilo koji koin da ce rasti/padati, osim da se samo nagadja/predvidja zeljena cena.. valja imati vise razlicitih valuta u steku, i cekati "pravi" momenat i onda trejdovati..
Ja sam svoju kolicinu dogea ostavio na stranu kad je cena bila daleko ispod sadasnje, s toga i ne zurim sa prodajom, sto opet ne znaci da nisam istresao dobru kolicinu u periodu decembar/januar![]()
Kad je to doge bio daleko ispod sadašnje vrednosti?
Što je ispod sadašnje cene..17/01/14 19:50:04 1PFR1MU DOGE/mBTC 75. (mBTC) 150000. (DOGE) 0.0005 0.0005 75. (mBTC) 150000. (DOGE) filled
Aa..da nije to onaj cuveni strucnjak!? :dbio jedan koji se kleo da ce da zameni ltc, ne secam se bese ko je
Aa..da nije to onaj cuveni strucnjak!? :d
A retko ko ga je uhvatio![]()
Moj burazer od strica je prodao po 280,pa ponovo kupio po 260,rece "ice to jos gore" ..a nas zajednicki rodjak,koji zivi u švici(koji inace meni u prolece 2013 god. rece da je BTC glupost) kada je video sta se desava krajem prosle god. kupio covek 280X-ova i ostalog za 12.500 franaka i ostao skoro sav u dogi(ovaj prvi ga ubedjivao da ne proda) :lupko:Ko je uhvatio onaj vozic do 290 satoshija lepo je prosao... I to je to![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari