Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

mora da skoci jos jednom, da se resim ove sice koje imam, i da ih vise nikad ne kopam...

Dragi iskusni rudari, mozel i jedan savet?
Sta raditi po vasem misljenju, da li cekati bolju i vecu cenu doga pa ga onda prodati za btc i hoce li je uopste biti, ili sto pre prodati sada da jos ne padne, posto vidim da proporcionalno opada u zadnje vreme, srazmerno porastu vrednosti btc-a??

Dragi iskusni rudari, mozel i jedan savet?
Sta raditi po vasem misljenju, da li cekati bolju i vecu cenu doga pa ga onda prodati za btc i hoce li je uopste biti, ili sto pre prodati sada da jos ne padne, posto vidim da proporcionalno opada u zadnje vreme, srazmerno porastu vrednosti btc-a??

Moje licno misljenje, rasprodat djubre sto pre

Moje licno misljenje, rasprodat djubre sto pre
Pa vidim da kucicima u zadnjih mesec dana vrednost konstantno pada, tako da kopam bzv ocigledno, jer za 2 meseca kopanja, nemam ni 120 dolara...tuga...Sta kopati, sta je najprofitabilnije sad, vertcoin, ili neki x11 novcic??

Pa vidim da kucicima u zadnjih mesec dana vrednost konstantno pada, tako da kopam bzv ocigledno, jer za 2 meseca kopanja, nemam ni 120 dolara...tuga...Sta kopati, sta je najprofitabilnije sad, vertcoin, ili neki x11 novcic??

Pa kad je guzica alava pa nije htela da proda kad je bio 120+ satošija...pređi elegantno na vert, a kerove ostavi na sell ordere, i zaboravi na njih ;)

Pa kad je guzica alava pa nije htela da proda kad je bio 120+ satošija...pređi elegantno na vert, a kerove ostavi na sell ordere, i zaboravi na njih ;)
Hehe ma nisam alav, nego sam nov, nisam jos u toku, sta, kako, ucim, ne rudarim ni 2 meseca jos cela...:D Na koliko da stavim sell order, sta mislite hoce li im cena mozda u bliskoj buducnosti rasti, ili...? A sto se verta tice, ni on bas nije sjajan, to mu dodje vrlo slicno kao kucici, jer je na scrypt-n-u duplo sporija brzina, a vrednost mu malkice veca...

Pa verujem da ti ovde niko nije preporučio da čuvaš kerove...selll ordere postavi (po mom ličnom mišljenju) negde oko 100 satošija, mislim da se sa sledećim polovljenjem može vratiti na tu cenu...nije ni jedan šit koin sjajan, zato ga i ne čuvaš nego ga menjaš za nešto (relativno rečeno) stabilnije poput BTC ili LTC ;)

bio jedan koji se kleo da ce da zameni ltc, ne secam se bese ko je

Pa verujem da ti ovde niko nije preporučio da čuvaš kerove...selll ordere postavi (po mom ličnom mišljenju) negde oko 100 satošija, mislim da se sa sledećim polovljenjem može vratiti na tu cenu...nije ni jedan šit koin sjajan, zato ga i ne čuvaš nego ga menjaš za nešto (relativno rečeno) stabilnije poput BTC ili LTC ;)
Da, da znam, naravno da cu da ga zamenim za btc, nego se pitam kada to da uradim, da li da jos stekam, ili ce mozda vrednost dogu skociti uskoro...:)

bio jedan koji se kleo da ce da zameni ltc, ne secam se bese ko je

Ne znam dali smem da te podsetim ali bio mi je u potpisu neko vreme i jako se ljutio zbog toga. Bejahu ljudi zaslepljeni kucicima u to vreme kad sam im iskreno pricao da su krs i da je to neodrzivo. Secam se ja svakakvih izjava ovde, svi strucnaci. ;)

Samo kad ti nisi strucnjak, sve je super :D

Doge je shit koin onoliko koliko je bilo koji drugi koin shit.. ja licno, sam prosao blago receno, bogovski zahvaljujuci dzukelama :) naravno da sam ostavio kolicinu i dogea na stranu.. citajuci razne vesti, i slusajuci razne ljude dolazim do zakljucka da ozbiljni igraci stoje iza doge fenomena..

Jedna od poslednjih vesti je i ta da je doge uzeo sponzorstvo na nascar takmicenju.. treba znati i to da je to takmicenje u usa daleko popularnije nego formula 1.. ;)

Oko cene se nikad ne zna, niti bilo ko ovde prisutan moze da tvrdi za bilo koji koin da ce rasti/padati, osim da se samo nagadja/predvidja zeljena cena.. valja imati vise razlicitih valuta u steku, i cekati "pravi" momenat i onda trejdovati..

Ja sam svoju kolicinu dogea ostavio na stranu kad je cena bila daleko ispod sadasnje, s toga i ne zurim sa prodajom, sto opet ne znaci da nisam istresao dobru kolicinu u periodu decembar/januar ;)

Samo kad ti nisi strucnjak, sve je super :D

Doge je shit koin onoliko koliko je bilo koji drugi koin shit.. ja licno, sam prosao blago receno, bogovski zahvaljujuci dzukelama :) naravno da sam ostavio kolicinu i dogea na stranu.. citajuci razne vesti, i slusajuci razne ljude dolazim do zakljucka da ozbiljni igraci stoje iza doge fenomena..

Jedna od poslednjih vesti je i ta da je doge uzeo sponzorstvo na nascar takmicenju.. treba znati i to da je to takmicenje u usa daleko popularnije nego formula 1.. ;)

Oko cene se nikad ne zna, niti bilo ko ovde prisutan moze da tvrdi za bilo koji koin da ce rasti/padati, osim da se samo nagadja/predvidja zeljena cena.. valja imati vise razlicitih valuta u steku, i cekati "pravi" momenat i onda trejdovati..

Ja sam svoju kolicinu dogea ostavio na stranu kad je cena bila daleko ispod sadasnje, s toga i ne zurim sa prodajom, sto opet ne znaci da nisam istresao dobru kolicinu u periodu decembar/januar ;)

Kad je to doge bio daleko ispod sadašnje vrednosti?

Sve ove priče ste imali sa ftc. Pojavio se novi,lepši,bolji,dev tim razbija,reklama ovo,ono...na kraju ništa. Svaki,ali svaki će da propadne,čak i ltc je u ozbiljnoj krizi zbog nedostatka pratećih servisa,a realno ni nema potrebe za više od 2 coina...

Poz prodajem 200 miliona bunnycoin za 200 000 doge. Zainteresovani neka se jave inbox.

Ko je uhvatio onaj vozic do 290 satoshija lepo je prosao... I to je to :)

A retko ko ga je uhvatio :(

Nazalost ipak je u crypto slucajevima glavna ona : "Ili jesi, ili nisi" :D

Da sam na vreme uradio neke stvari vezano za ovaj novcic bio bi mi sada mnogo laksi zivot. Ali to su neke price iz mog univerzuma.. nisu ni bitne :p

Ko je uhvatio onaj vozic do 290 satoshija lepo je prosao... I to je to :)
Moj burazer od strica je prodao po 280,pa ponovo kupio po 260,rece "ice to jos gore" ..a nas zajednicki rodjak,koji zivi u švici(koji inace meni u prolece 2013 god. rece da je BTC glupost) kada je video sta se desava krajem prosle god. kupio covek 280X-ova i ostalog za 12.500 franaka i ostao skoro sav u dogi(ovaj prvi ga ubedjivao da ne proda) :lupko:
Inace,obojica su postali rudari 12/2013,a vec 1/2014 strucnjaci i experti za isto.... :smackbum:

@bombas
Tako i treba, Doge je bas projektovan za takve da navuce te experte :d

Vrh Dno