cek.. a ti sa coinotrona saljes direktno na menjacnicu? uhm...
cek.. a ti sa coinotrona saljes direktno na menjacnicu? uhm...
Meni danima stoji na 20K i uredno mi salju novcice na vircurex, uopste ne kontam gde moze da bude problem. Proverite jel vam adresa dobra.
Pa gde da ih šalje? Ovo nema svrhe čuvati na duži period.
Pa gde da ih šalje? Ovo nema svrhe čuvati na duži period.
ja sam kopao 24h na coinotronu i dobio 28k doge-a sto je i bilo tacno po kalkulatoru, samo da znas da je Ctronu veliki share diff (valjda 256) pa tako da slabije masine tu nemaju sta da traze ....
Sta podrazumevas pod slabija masina i da li ima smisla kopati tamo sa masinama koje daju oko 605 kh ?
ima smisla jer su na doge kratki blokovi i kad je veliki share diff a slaba masina cesto se desi da ne "baci" 1 share a pool promeni blok i onda ide work restart a poso koji je odradela karta a nije bacila u predhodnom bloku ne ide cak ni u rejected vec jednostavno bude restartovan i krene od pocetka...Veliki je share diff pa je i nagrada za share veća, tako da post koji si citirao nema smisla, i naravno da ima smisla...kopaj, ali ultracoin![]()
ima smisla jer su na doge kratki blokovi i kad je veliki share diff a slaba masina cesto se desi da ne "baci" 1 share a pool promeni blok i onda ide work restart a poso koji je odradela karta a nije bacila u predhodnom bloku ne ide cak ni u rejected vec jednostavno bude restartovan i krene od pocetka...
da probam da pojasnim
ako je npr share diff 512 onda masina treba da odradi 512 serova i da ih sto bi se reklo baci poolu sad ako ona to ne stigne da uradi a pool na koma radi (kopa) resi taj blok on uzima i pocinje da resava novi blok i onda ide work restart i sve iz pocetka a ono sto je odradjeno a ne isporuceno poolu biva odbaceno, mozda ja gresim a mozda i ne :d...
zato sto je nesigurno slati sa pula direktno bilo gde drugde, sem u novcanik...
u novcanik, pa u menjacnicu.. direktno moze negde da se zagubi..
Naravno da NE MOŽE da se zagubi nigde.
Ako već ne znate kako ovo funkcioniše onda izbegavajte da dajete bilo kakve savete.
ne dajem ja savete vec tako pise svuda i na svim poolovima.. ne pise valjda bez veze
npr. jedan od razloga je zato sto neke menjacnice za svaku transakciju menjaju adresu recimo..
novcanik je najsigurniji.. a sad nek radi kako ko hoce
Nastavi da čitaš, ne razumeš to lepo. Ne postoji NESIGURAN način slanja kriptovaluta. Postoji adresa onoga koji šalje i onoga koji prima, to je dovoljno.
:dEto, sad vi nastavite sami da razmenjujete iskustva jer vidim da ste sve shvatili i da vam je sve jasno.
ne dajem ja savete vec tako pise svuda i na svim poolovima.. ne pise valjda bez veze
npr. jedan od razloga je zato sto neke menjacnice za svaku transakciju menjaju adresu recimo..
novcanik je najsigurniji.. a sad nek radi kako ko hoce
nije to baš tako
poolovi to pišu zbog ljudi koji šalju na criptsy koji se česti pravi blesav sa uplatama pa onda ljudi kukaju na pool kako im je ukrao novčiće, otvaraju tickete, šalju mejlove, smaraju na IRC... šta će im to u životu
berze to pišu jer ako staviš neki sitan auto payment (pa vas 5000 to uradi) takve transakcije im opterećuju server. coinmarket.io zbog toga gasi naloge recimo.
to za menjanje adresa verovatno misliš na coinedup. ni to nema nikakve veze, sve te adrese su tvoje, možeš da koristiš onu koju si prvu dobio, ili koju god drugu, sve će ti to stići na nalog.
Jesam ja nesto preskocio ovdje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari