Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

ok i sta sad to znaci za mene koji imam dzukele u walletu, jel i ja treba nesto da updatujem?

jel mi treba za dogecoin win64 il moze da se radi na ubuntu?plus imam legalni win32

Skinuo novi Wallet prekopirao nove fajlove na mesto starih i sve je ok, novcici su tu i sinhronizacija je sada brza.

Ok ljudi moze malo objasnjenje kako to sve treba da se obavi, nikad nisam updetovao wallet za ovih 8 meseci koliko sam u ovoj prici, pa ne bih da mi se zagube 50k dzukela

Ja sam juce presao na mackice i ugasio se sa http://doge.cryptoculture.net i povukao sve medjutim jutros ima jos 18000 kerica tako da treba vremena za potvrdu kerovine. ok je pool.

Doduse sada imam 512 orphana za pola sata moram da vidim sta se desava nisam imao 10 za 2 dana.

Poslednja izmena:
nece da rade grafike u vecini slucajeva rade na leru za dogije
kako u cgmineru stavljam backup pool
-o stratum+tcp://stratum.doge.hashfaster.com:3339 -u kivpas.1 -p x -o stratum+tcp://pool1.eu.multipool.us:3352 -u nesic1.1 -p x -o stratum+tcp://doge.cryptoculture.net:22555 -u kivpas.1 -p x
?

Ja sam juce presao na mackice i ugasio se sa http://doge.cryptoculture.net i povukao sve medjutim jutros ima jos 18000 kerica tako da treba vremena za potvrdu kerovine. ok je pool.

Doduse sada imam 512 orphana za pola sata moram da vidim sta se desava nisam imao 10 za 2 dana.

restart kompa je resio sve jedva cekam da mi stigne ploca proc i ram da stavim smos i da ne mislim glupi win svakih par dana restart te ovo te ono!!!

smos rules !!!!!!!!!!!!!!! :d

nece da rade grafike u vecini slucajeva rade na leru za dogije
kako u cgmineru stavljam backup pool
-o stratum+tcp://stratum.doge.hashfaster.com:3339 -u kivpas.1 -p x -o stratum+tcp://pool1.eu.multipool.us:3352 -u nesic1.1 -p x -o stratum+tcp://doge.cryptoculture.net:22555 -u kivpas.1 -p x
?

da, tako, redas jedan za drugim

da li si prvo odradio backup?

Ne, samo prekopirao sve fajlove iz nove verzije u folder sa fajlovima stare verzije.

@Tihi
Skini novi wallet, raspakuj na desktop i samo kopiraj ceo folder umesto starog gde ti se nalazi i potvrdi zamenu i to je to. Naravno pre toga iskljuci stari wallet pa onda sve to.

Skini novi wallet, raspakuj na desktop i samo kopiraj ceo folder umesto starog gde ti se nalazi i potvrdi zamenu i to je to. Naravno pre toga iskljuci stari wallet pa onda sve to.

A jel mogu ovaj stari jos da koristim :) bar dok ne sibnem coine negde pa kad bude prazan da ga updatujem..
jel moze stari jos da salje i prima coine

Sacuvaj wallet.dat za svaki slucaj i kopiraj novi wallet preko starog. Ako stari ima problema sa chainom i ti ces imati problema sa slanjem i primanjem.

Jedno glupo pitanje, da li novcice morate da cuvate u novcaniku ili moze isto kao sa LTC/BTC da se cuvaju direktno na sajtu? :)

Ne čuvaju se još od početaka bitcoina,hakovali su neke poolove i berze i odnosili sve,i keš i coine.

Ne čuvaju se još od početaka bitcoina,hakovali su neke poolove i berze i odnosili sve,i keš i coine.

Је л' има негде упутство како да се пребаци кеш у новчаник ? Ја знам да сачувам на мењачници тј. да пребацим, али како у новчаник ?

To imaš u svakom tutorijalu i svakom uputstvu za svaki coin, i to uglavnom kao prvu stavku. To ti je noob pitanje u rangu kako upaliti računar :D kucaj u guglu how to set up wallet dogecoin.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno