Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

ok je multipool, ja imam 6% rejected
evo ja za 27h imam ~13000 kerova (ali nisam bas non stop kopao, mozda 22-23h) sa 600khs
Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Gledam i ne verujem, 6850 pise da ima vise share-ova u guimineru nego 7950 i 280x :)? Meni je podeseno kopanje kao i za ltc, ali je mnaji hash za 20%, kako je kod vas? Inace za 10 sati imam oko 12000iskopanih sa ove 3 karte..

Sa 2x 280x imam +30.000 24/7. Invalid imam 3.5%

JUtros kad se probudio na stanju imam 20.000 kerova, al sta je ovo, cijena mnooogooo pala? Dal da cekam skok ili dajem ovako?

Poslednja izmena:
Ja cu da cuvam,verujem da ce gore,imam 1 milion kucica

cuvajte samo poenta je ne biti ishitren,vratice se to,na vircurexu je duplo veci stek bitcoina nego sinoc

Sta duplo veci. Sinoc je bilo 6-7 BTC-a, a sada preko 60. :p

ici ce to na 0.003$ Bez po muke. Samo polako...

Bar da se vrati na cifru od pre neki dan ..

Meni se cini da je ovo kao i bilo koji drugi coin - izrudari dok je diff mizeran, pa se istovari, i to je to. Sa par mhash sam za noc izrudario oko 300k kerova, i prodao ih za 0.4 btc, ovo sad je regulisala 'nevidljiva ruka trzista', sto bi rekao Adam Smit.

Pa ni ja ne vidim nista posebno u ovom coinu. Ja cu svoje rasprodavati. Ostavicu saku toga, mozda jednog dana bude vredelo necemu.

Pa to ti kazem. Imao je neki hype, prvih par dana, i nista vise. Sve je trziste samo regulisalo, bice mu isplativost kao ltc i cao zdravo.
Barem je malo rasteretio ltc pa diff nece skociti kao lud :D

vrednost coina kako ovog tako i bilo kog drugog je samo u glavi....... Sve je bazirano na spekulacijama i pricama bas kao i prava berza te od toga i zavisi cena. Da se sad pojavi pasus u Sunday times-u kako je dogecoin buducnost (zasnovan na nicemu) odmah bi mu cena skocila ne na 0.01 vec na 10 dolara...... Sve je stvar marketinga i jakog supporta. Ako mislite da ne vredi nista, i da mu je ovo pick, onda zaista i jeste tako, ako mislite da mu je cena 1$ onda toliko i vredi jer ga necete prodavati na 0.0000006 vec cete cekati da cena skoci odsustvom ponude

Ne radi nešto od 14:30 h.

Ja sam na multipool-u, ne znam kako je na ostalim.

Ljudi, koji bi teoretski put bio da se iskopano prabaci u EUR ili USD:p
U btc>virvox>linded>pa paypal?

И код мене мултипул не ради, пробао на другом копа 250 хаша уместо 700 :)

Radi i multipool sada

Је л' се зеза ово мултипул или шта ? Копам сат времена а стање на рачуну се не мења уопште ?

I mene ovo interesuje, koji je put pouzdan, a sa najmanje provizija :)

ja znam da cu ja da idem na jednu od sledecih varijanti:

1. DOGE>BTC>LTC(dok ne skoci odnos btc-ltc)>BTC prenos na bitstamp>prodaja tamo>prenos na racun

ili

2. DOGE>BTC slanje na bistamp, prodaja tamo pa transfer na racun

zna neko kako da dobijem kod na vircurex?ne mogu da se registrujem..

Izgleda da nema normalan pool za kerove...Ista situacija i kod mene sa multipool-om.....ja sam se vratio na ltc dok se kerovi ne povrate... :) da ne rasipam energiju za dz

Nazad
Vrh Dno