Koristite shipping saver proizvode.
Ja sam pre par nedelja (pisao ovde) uzeo 2 kutije Opti-men od 150 (bio jeftiniji nego od 240) i za istu cenu sa uračunato isporukom uzeo dodatnih 10 kesica whey proteina (od toga jedan Allmax isoflex - jedan od najboljih izolata i to čist bez šećera i masti, a ukusi fenomenalni).
Whey je bio shipping saver.Whey je bio shipping-saver ili Opti-men?
Inace, oseti li se razlika Optimen u odnosu na ostale multivitamine?
Nema 5kg, ali mislim da je svakako ta cena bila za verziju bez ukusa. Takve ne kupujemhttps://www.myprotein.com/sports-nutrition/hydrolysed-whey-protein/10529805.html
Nije kao Hydrowhey ili ISO100, ali za ovu cenu ne moze da se bira previse5kg, 75e, hidrolizovani whey.
Jel moze link do tog The amino o kome pričaš?Pa da bi dobio BOGO moras dodati 2 komada, 2 komada od 2.5kg2x2.5kg za 75e (+33% carina/PDV).
Ne vrede mnogo ukusi kod MyProtein Whey-eva, preslabi su, tako da nemas osecaj cascavanja (ali meni je taman, prijatno da ne bude bezukusno, ali bez ikakvog prejakog ukusa, pogotovu slatkog).
Isprati one njihove "Pro" serije (one sto imaju THE ispred Wheya). Tipicno su extremno neisplative, ali ja sam juce najurio The Amino+ za 8e/kg! Uzeo bas bas zadnja dva! Mislim da je The Whey (i jos neki, imaju vise The Wheya, ne znam napamet nazive) boljeg sastava i od izolata.
Sta moze biti onih 10% u ovom hidrolizovanom inace? Sto nisu UH/M/P?
Ako ih ima uračunati su u whey-u. Izolat obično ima 0 (nula) UH, jer je maksimalno filtriran.I ni gram uh u aromana?
Search samo The Whey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari