Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Uzeh Markusa....treba da se naviknem na nesto novo posle moje razljebljene stolice od 10+ godina. 😕
Za sad imam utisak da prednja leva strana pada na levo za tipa 2°, verovatno se tripujem...ne znam zasto imam taj utisak.
I lumbalna podrska mi je cudna, al ajd i to da vidim, generalno imam problem da se naviknem na nove stvari cak i ako su bolje od starih, sto ova stolica sigurno i jeste.
Videcemo sta ce ledja reci za par dana, kad odradim par smena u njoj.
Uzeh Markusa....treba da se naviknem na nesto novo posle moje razljebljene stolice od 10+ godina. 😕
Za sad imam utisak da prednja leva strana pada na levo za tipa 2°, verovatno se tripujem...ne znam zasto imam taj utisak.
I lumbalna podrska mi je cudna, al ajd i to da vidim, generalno imam problem da se naviknem na nove stvari cak i ako su bolje od starih, sto ova stolica sigurno i jeste.
Videcemo sta ce ledja reci za par dana, kad odradim par smena u njoj.
Ja sam kod svoje vrlo brzo po kupovini skinuo lumbalnu podršku. Probao par dana da se naviknem i ne ide nikako, žulja i bije u krsta da postaje nepodnošljivo dok se skroz ne ispravim, a onda mi je potpuno neprirodan položaj koji ne mogu dugo da izdržim. Od tad je sasvim ok, pri čemu nije baš najudobnija stolica, ali to je valjda i poenta, da se ne opuštaš previše pri radu jer onda telo klone. Pritom je strašno robusna - evo tri godine je imam i nije mrdnula..
Mnogo bolja od ove moje, ofucala se od godina maltretiranja ali do sada joj ništa nisam polomio. Ponekad mi dođe da je bacim kod komšije u dvorište pa nek se on zeza sa njom a ja da nabavim ovakvu neku.
Mnogo bolja od ove moje, ofucala se od godina maltretiranja ali do sada joj ništa nisam polomio. Ponekad mi dođe da je bacim kod komšije u dvorište pa nek se on zeza sa njom a ja da nabavim ovakvu neku.
Ne znam jel bilo reci o stolici (VARPELEV Kancelarijska stolica VARPELEV crna mreža/crna). Ako neko je kupio, pa da da sud o njoj. Posto je mrezasto sediste, da li se tokom dugogodisnjeg koriscenja mreza olabavi?
VAVARPELEV kancelarijska stolica je dizajnirana tako da vas pruži potporu kako biste mogli da ostanete fokusirani tokom celog radnog dana. Kancelarijska stolica
Probao sam ovu stolicu pre neki dan. Meni baš leži što se ergonomije tiče, ali bih rekao da je preskupa za taj kvalitet, bar po trenutnoj ceni. Čekamo popust...
A što se mrežice tiče, mislim da nema tu problema. Trenutno imam jeftiniju stolicu iz Jysk-a sa sličnom mrežom i nije mrdula evo već peta godina.
Uzmite u obzir da ce Varpelev biti na akciji sledece nedelje i bice 22k. A ovu Modrulj nemam nacin na probam, vec samo da narucim, pa ako mi odgovara odgovara, ako ne...
Ја радим до куће, 120 кг, имам сиву Маркус столицу. Као са оне рекламе ”контур јајстук,од кад мој муж спава на њему он више не хрче”, од када сам купио Маркус столицу, никад нисам завршио радни дан а да сам био уморан или су ме леђа болела. Што се тиче прљања, ево ја имам ту сиву, и уопште није прљава, имам је око годину дана.
Gaming and work areas often overlap in modern living spaces: the Speeder One is designed with this versatility in mind. Aesthetically inspired by motor racing design, its ergonomic features help you maintain a healthy posture whether you're racing against the clock at crunch time or seizing that...
cougargaming.com
Druge opcije su mi Fractal Refine ili Asus ROG Destrier Core.
Uzmite u obzir da ce Varpelev biti na akciji sledece nedelje i bice 22k. A ovu Modrulj nemam nacin na probam, vec samo da narucim, pa ako mi odgovara odgovara, ako ne...
<p>- Radna stolica - fotelja<br />- Visoki naslon sa integrisanim mrežastim glavonaslonom<br />- Sedište i naslon tapacirani u crnoj mreži<br />_ Sa lumbalnom podrškom<br />- Podesivi plasrični rukonasloni sa mekom površinom 3D<br />- Sinhroni mehanizam sa antišok funkcijom<br />- Plastična baza...
MARKUS kancelarijska stolica, Vissle tamnosiva, Srednje Ova ergonomska kancelarijska stolica pruža ti udobnost i fokusiranost s funkcijama kao što su ručno podesiva napetost nagiba i nasloni za glavu/ruke koji ti pomažu da opustiš mišiće na vratu i leđima. 10 godina garancije.
MARKUS kancelarijska stolica, Vissle tamnosiva, Srednje Ova ergonomska kancelarijska stolica pruža ti udobnost i fokusiranost s funkcijama kao što su ručno podesiva napetost nagiba i nasloni za glavu/ruke koji ti pomažu da opustiš mišiće na vratu i leđima. 10 godina garancije.
Jel moze neka preporuka za radnu stolicu u kojoj treba da se sedi 24h dnevno (više ljudi je koristi za rad u smenama)? Da bude što udobnija za sedenje preko dana i da može što udobnije da se zavali noću. Podesivi naslon za glavu je mislim obavezan za to. Prelistao sam malo temu (nisam zavrsio) i pominjana Ergohuman deluje dobro. Budžet do 1000e.