pinocio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 455
Na taj tvoj model (cenu) i pomisao da ce da te pecne izaziva ideju na skok sa terasei ja imam mrezastu stolicu i nema nikakvog peckanja elektriciteta
Na taj tvoj model (cenu) i pomisao da ce da te pecne izaziva ideju na skok sa terasei ja imam mrezastu stolicu i nema nikakvog peckanja elektriciteta
Uzeo sam obe u rasponu od 20 dana. Možda sam (previše) subjektivan, ali JÄRV je neuporedivo bolji. Otprilike toliko kolika je i razlika u ceni (bez popusta).Kupio sam JÄRVFJÄLLET sad na sniženju i već par nedelja razmišljam o ovom postu od pre par godina koji mi je tad bio smešan.
Ali mi više nije smešan jer mene bukvalno svakog dana pecka statički elektricitetMonitori se ne gase, ali zato se ja cimam redovno. Je l' to neizbežno na svim mrežasti stolicama ili?
Markus je dobar za te pare i mislim da je taman za tu visinu i težinu. Sedalnideo nije naročito debeo ali to ne bi trebalo da je problem za 70 kila...Iskreno mi je bitna samo udobnost za lika od 180cm/71kg. Ima li nekih boljih preporuka? Razmisljao sam se duze vreme za Markus ali ne znam jer izgleda da je samo overhyped?
Smršaj i tako ćeš umanjiti silu koja pogoni lateralni pokret koji te odbacuje unazad.zna li neko mozda kako da sprecim glupave ikea stolice da se kotrljaju unazad kad se zavalim i podignem noge na neki odmarac za stopala - ako bi mogli da se skroz zakljucaju, kao kad se ne sedi u nju
Koja si visina/kilaza ako smem pitati? Planiram da ga narucim.Aeron je izgleda pravljen da kad zaspis u njemu (ne zavaljen na trojku sa nogama na stolu) skliznes malo sa sedalnog dela i probudis se. Desava se i meni i kolegama.
Probao sam konacno Markusa, nekih 3h sedeo u njemu i svidja mi se. Naslon za ruke samo da je malo siri, ostalo za te pare nema bolje.
Našao sam visinu koja mi odgovra, ređe koristim gas lift i prestalo je peckanje. I dalje se dešava da me pecne kada menjam visinu i onda se uhvatim za onaj metalni stub što ide do naslona za glavu kao kičma stolice, ali nije strašno.Neki jeftini tipovi gas lift mehanizama indukuju dosta jak statički elektricitet, nije problem specifičan samo za Ikea Markus stolicu, postoji i naučni rad o tome iz 1993. godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari