Embody nikako nije mala stolica, čak šta više jedna od retkih za ljude od 2+ metra...i ako cifra nije problem, dalje ne bi ni gledao.sta je na kraju best buy za krupnu (2+m) osobu? Prelistao sam temu, vrti se modrulj i MB stolice.. Markus mi je definitivno mali i neudoban.
Nebitan budzet, samo da je kvalitetna. Embody i sl. verujem da su male.
Probaj Albida stolicu u Jysk-u, ja sam je uzeo polovinom decembra i po meni nema bolje za tu cenu, barem ja nisam nasao.pozdrav, trebala bi mi preporuka za stolicu do 300-350e , sedim 3-4 sata najvise, vecinu vremena manje, 184cm visina 75kg tezina
hvala![]()
Ma bre sve 5Kako si napisao covek bi pomislio da stolica kosta 30 a ne 109K.
Evo jedne dobre kupovine. Korisnik sam Destrier stolice. Posle HM Areon, i SS Amie, ovo je ubedljivo najbolja stolica na kojoj sam sedeo. Core mu dođe sad ko šlag na tortu, tj. za ove novce, jednostavno ovo je odlična kupovina. Ko je sedeo u Destrieru zna o čemu govorim.
Narucio sam ovu Keu sad s vaucerom u Ananasu i ispala je 6995 pa cemo da vidimo kakva je.Evo na akciji neke stolice, deluju solidno, pogotovo za taj novac:
![]()
Kancelarijska stolica Kea - silla
Stolica KEA je savršen spoj vrhunskog kvaliteta, udobnosti i moderne funkcionalnosti, idealna za sve koji provode mnogo vremena sedećisilla.rs
![]()
Stolica Yizi - silla
NEDELJNA AKCIJA OD 27.02. - 6.03.2025. Nogice: Metal Materijal: Platno Nosivost: 130kg Garancija: 2 godine Težina: 17 kgsilla.rs
Bilo bi super ako je neko blizu pa da proba i javi utiske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari