Šta je novo?

Dobre radne stolice

Manite se diskusije o fizickim aktivnostima ovde, imamo (dosta popularnu) temu za to u Clubbing-u.

Ja imam Markusa kod kuce i na poslu i moja kod kuce je ocigledno losija jer je sedalni deo malo istanjen i boli me trticna kost. Ova na poslu je ocigledno novija a samim tim i bolja, mnogo udobnija, tako da ne znam o cemu pricate...
Apsolutno isti modeli su u pitanju, jedna kupljena 2020-te, druga pre godinu dve max.

JÄRVFJÄLLET je u Ikei tokom februara na akcijskoj ceni sa 25.999 na 19.999

Kome odgovara, možda i opravda tu cenu.

Evo na akciji neke stolice, deluju solidno, pogotovo za taj novac:

Bilo bi super ako je neko blizu pa da proba i javi utiske.

Posto sam isao da biram stolice za kanc...mogu vam reci da se manete gledanja, morate da probate.
I svako od nas je subjektivan. Ako cete mnogo da sedite treba i dosta para.
Za 2-3 sata sve je ok, za 8+ morate kesu odresite.

sta je na kraju best buy za krupnu (2+m) osobu? Prelistao sam temu, vrti se modrulj i MB stolice.. Markus mi je definitivno mali i neudoban.
Nebitan budzet, samo da je kvalitetna. Embody i sl. verujem da su male.

Aeron remastered c

sta je na kraju best buy za krupnu (2+m) osobu? Prelistao sam temu, vrti se modrulj i MB stolice.. Markus mi je definitivno mali i neudoban.
Nebitan budzet, samo da je kvalitetna. Embody i sl. verujem da su male.
Embody nikako nije mala stolica, čak šta više jedna od retkih za ljude od 2+ metra...i ako cifra nije problem, dalje ne bi ni gledao.
Aeron preporučeni bi ti npr bio mali. Još možeš pogledati steelcase leap 2 ili gestures, eventualno haworth zody ali one su sve manje od pomenutog embodija. Takođe gledaj logitech varijantu iste ako se odlučiš za taj korak

Leap 2 moze da bude tesan. Sic jeste dovoljno sirok, ali je ogranicen naslonima za ruke.
Ja sam oko 190cm i npr. 90-ak kg (+/- 5kg). Konstrukcija u koju ulaze nasloni za ruke su mi sa svake strane (tesna) 3 prsta od kukova.
Trebalo bi da ima Leap Plus varijanta. U nju staje bilo ko.

Ja sam 190 i 106kg trenutno i nemam problema sa bilo kakvom pokretljivošću, al kao što i sam reče, u najgorem alučaju ima plus opcija koja je još dosta šira i mnogo veće nosivosti.

Fractal Design Refine mesh <60k

1738970534256.png

Alcantara model izgleda lepo ali leti sedeti za kompom je 😁

Sweating James Mcavoy GIF

1738969643122.png

Da li je Ikea Markus pogodna za malo krupnije osobe (190, 100kg), nemam vremena da odem licno da probam pa bih je porucio na nevidjeno jer mi hitno treba nova stolica

pozdrav, trebala bi mi preporuka za stolicu do 300-350e , sedim 3-4 sata najvise, vecinu vremena manje, 184cm visina 75kg tezina
hvala :)
Probaj Albida stolicu u Jysk-u, ja sam je uzeo polovinom decembra i po meni nema bolje za tu cenu, barem ja nisam nasao.

Ja sam oko 190cm i oko 70kg.

Jel neko koristio ove stolice?

Evo jedne dobre kupovine. Korisnik sam Destrier stolice. Posle HM Areon, i SS Amie, ovo je ubedljivo najbolja stolica na kojoj sam sedeo. Core mu dođe sad ko šlag na tortu, tj. za ove novce, jednostavno ovo je odlična kupovina. Ko je sedeo u Destrieru zna o čemu govorim.

Kako si napisao covek bi pomislio da stolica kosta 30 a ne 109K.
Ma bre sve 5 :D Stolica košta 64K rsd ane 109K, a vredi sigurno 50% više :) Ima nas kojima je kičma bitna. Kažu da je za računar najbitnija stvar napajanje, a za onoga za računarom stolica. Tako da za 30k ima ok stolica, ali nedovoljno "skupih" da bi se igrao sa "skupim zdravljem". :)

Ja gledao cenu za non Core, video 109K i pitam se dal si jeo bunike za dorucak :ROFLMAO:
64K je daaaaleko prihvatljivija cena.

Pozdrav skoro sam nasao ovu temu da li imate neke preporuke za stolocu do 10k znam da nije neki budzet al ono tokom sedmice provodim oko 5-6 sati za racunarom a vikendom i vise 😅 ?

Sad pregledah malo unazad temu videh da imaju i ove al ne znam kakve su i dal se isplati uzimati

Prilozi

• Screenshot_20250212_115333_Opera.jpg
    Screenshot_20250212_115333_Opera.jpg
    59.7 KB · Pregleda: 40
  • Screenshot_20250212_115323_Opera.jpg
    Screenshot_20250212_115323_Opera.jpg
    52.9 KB · Pregleda: 38
Stolicu ne uzimas da ti se isplati, jer je po ceni od 10 000 posle kad je istrošiš, verovatno ćeš da je samo baciš. Iskreno za 10 nećeš naći kvalitetnu stolicu, a da želiš da sačuvaš kičmu.

Pa trenutnu koju imam kao neku za gaming koju sam uzeo u Jyisku pre neku godinu za 12k na naslonu koza otpada i neki srafovi su popucali na dnu tako da bi ove bile bolje sigurno 😅
Znam da za 10k necu naci nista kvalitetno za kicmu al ono sta mogu bih uzeo za te pare i to je to

Evo jedne dobre kupovine. Korisnik sam Destrier stolice. Posle HM Areon, i SS Amie, ovo je ubedljivo najbolja stolica na kojoj sam sedeo. Core mu dođe sad ko šlag na tortu, tj. za ove novce, jednostavno ovo je odlična kupovina. Ko je sedeo u Destrieru zna o čemu govorim.

Koristim vec nekih 6 mjeseci Destrier (Non Core, skuplja/bolja verzija), zaista nemam nijednu zamjerku (presao sa Ergoguman).

Evo na akciji neke stolice, deluju solidno, pogotovo za taj novac:

Bilo bi super ako je neko blizu pa da proba i javi utiske.
Narucio sam ovu Keu sad s vaucerom u Ananasu i ispala je 6995 pa cemo da vidimo kakva je.

Nazad
Vrh Dno