Šta je novo?

Dobre radne stolice

Postoji li nacin da se nabavi nova Herman Miller Aeron na jeftiniji nacin kod nas od kupovine u Nitea?
 
Pa po sajtu 1152-1320e.
 
Pa 500e je razlika sto nije malo, skoro duplo. Mora da su nase ovde neke specijalne... :mad:
 
Ali vidiš koliko ima veličina, ne znamo šta se prodaje u Nitei za koje pare. Plus na ove nemačke cene ide poštarina pa opet PDV na sve.
 
Ovo su valjda reparirane stolice.

A i sve da su nove ako bi te navatali na carini krajnja cena bi bila 1.000+.

Ne znam da li je danas negde moguce kupiti jeftinije, kada sam kupovao moju raspitao sam se u It i De, kostalo bi me identicno da sam je regularno uvezao. Tada je mnogo lakse bilo platiti ovde sa racuna firme i dobiti sklopljenu stolicu isporucenu u PP.

Kasnije, od klijenata koji rade u WB saznah da oni imaju ugovor sa HM i da za njih stolica kosta 600$ bilo gde u svetu :(.
 
Stolica Okamura sylphy, neko nešto zna ili je čuo o njoj možda? Deluje zanimljivo, a cena koliko-toliko podnošljiva (tj. nije jezivo skupa)
 
Teško je reći, jer ne znamo šta tačno prodaju po kojoj ceni. Evo nekih cena napolju, random link - https://www.designcabinet.de/bueromoebel/buerostuehle/aeron-chair/
Obratiti pažnju na ovo "ab", pošto se cena za Aerona obično daje za start, tipa bukvalno ram i zvezda, sve ostalo se dodatno računa. Pre je bio na HM sajtu konfigurator, sada izgleda prodaju samo preko dilera, ali evo jednog linka koji ima dinamicki konfigurator sa cenama (u US) pa ko ima jake živce može da se igra.

Nema Aerona ispod 1000e ni usred Amerike, čak ni u osnovnoj konfiguraciji, a kamoli u eu, plus što je neto 30 kg, tako da batalite razmišljanja o kupovini napolju i shippingu.
Ili drešenje kese ili polovnjača, budu na kp ponekad.
 

Treba priočitati
 
  • Like
Reagovanja: mnt
Zdravo,

U kancelariji imam Markus stolicu i ona je OK, ali kako sad radim od kuće, poprilično počinje da mi treba neka ozbiljnija stolica od ove trpezarijske fotelje na kojoj trenutno sedim.
Pošto Markusa trenutno nema na stanju u Ikei, šta se još može preporučiti u tom cenovnom rangu do 20k?
Vidim da se pominju dosta Modrulj stolice, možda tamo da odem da probam nešto?
Vredi li gledati ovako nešto uopšte - https://www.masterpro-spa.com/detalji-proizvoda/gejmerska-stolica-killabee-9015-gray

Svi predlozi su dobrodošli.


Pozdrav svima.
 
Danas sam u jednom officeu sedeo na Vitra MediaSlim stolici sa rukohvatima, vrhunska. Zna li neko gde ima da se kupi kod nas?
 
Bilo je 21 minuta fore da se otrči do Ikee i kupi, ili niski start u ponedeljak. Zadnjih mesec dana konstantno niske zalihe ili nema uopšte u radnji, i samo jedan dan online je bilo.
 
Uzecu verovatno Markus jer sam se odavno umorio od trazenja, u tom cenovnom rangu sve su nekako losijeg kvaliteta; zato i drzim jedan tab sa stolicom da je narucim kad bude dostupna online. Ne daje mi se vise para jer nema garancije da ce mi "leci" na duze staze, a stolice ispod 10k su eventualno za lakse ljude, do nekih 70kg.
 
Treba mi hitna pomoć oko odabira nove stolice za gaming, jer sniženje ove Lamdrup stolice u Jysk-u traje još 24h pa bih morao brzo da reagujem.

Dvoumim se između ove dve i nisam siguran koju da odaberem:

1. https://jysk.rs/radna-soba/gaming-stolice/gejmerska-stolica-lamdrup-crn-zel
2. https://www.gamecentar.rs/gejmerska-stolica-trust-gxt-707g-resto-siva.html

Posetio sam i jysk i game centar da probam obe lično i još uvek nikako da donesem jasnu odluku... Lamdrup mi se čini udobnijom zbog mekšeg sedišta, dok sam čuo da škripi dosta. Ova Trust mi se takođe svidela, ali mi se činila malo čvršćom što se komfora u sedenju tiče.

Vaše mišljenje ?
 
Trust.
 
Nijednu veruj, ima da se usijas na leto, imam tu gejmersku ..
Za 24k mozes da nadjes neku mash bar za ledja a dole da bude min. stof..

Izbegavajte ove "Gejmerske" samo zbog grejanja...
 
Ja sam uzeo Killabee i dobra je sto se tice udobnosti, ali lepi mi se dupe kao sto kazu gore, pa moram da drzim neki peskir ispod. Nadam se da leti necu biti mnogo za kompom :D
 
Ok, znači Jysk nikako ne uzimati u obzir..

Ima li još nekakvih preporuka oko stolica? Gledao sam i kancelarijske ali nisam siguran da li su udobnije i možda izdržljivije od ovih klasičnih gaming stolica..
 

Nisam siguran oko kože jer sam čuo da se znojiš više na koži, pogotovo leti, pa sam pretežno tražio ove sa platnom na sedištu i na naslonu , plus je udobnije za sedenje

Ova Trust i Lamdrup su skoro jedine koje sam našao da imaju tu mrežu,platno, šta god
 
Hehe, hvala na info. Cele nedelje gledam, nije bio dostupan. Izgleda da ću morati sutra da trčim do Ikee, i da budem brži od drugih 5 ljudi (5 ima na stanju).

Izgleda da se često menja stanje, ja kada sam to napisao moglo je i da se poruči online i bilo na stanju, a već par sati kasnije je samo bilo dostupno u prodavnici...
 
Jutros kada sam proverio, bila je samo jedna na stanju. Sreća pa je moglo online da se naruči i mislim da sam tu poslednju uhvatio.

Kakva jagma i potražnja, kao respiratore da prodaju, a ne stolice obične.
 
Ja sam je isto jurio danima za sestrica i pre neki dan sam uspeo da porucim, pojavlljuje se u talasima, budite uporni :)
 
Ja licno imam ovu https://mbstolice.rs/proizvod/ergonomska-radna-stolica-b-202-alu-cena-sa-pdv-om/ od maja 2020. Zadovoljan sam udobnoscu, u njoj provodim 10 sati dnevno sigurno (posao + ostalo). Pored standardnih opcija (gore dole i nagib) sediste moze da ide napred/nazad a rukohvati gore/dole, napred/nazad i levo/desno oko svoje ose. Mene je tada kostala 24k sad je malo skuplja ali mislim da vredi i dalje. U firmi imamo stolice od 50k+ koje meni licno nisu udobnije i funkcionalnije od ove. Jedina bitnija razlika je u pokretnom ojacanju za ledja koji je na firminim stolicama bolji i jaci.

Inace imam 125kg i sluzi bez problema. Pre par meseci sam je odneo na reklamaciju zbog problema sa liftom (odneo sam direktno u njihov servis) i resili su na licu mesta.
 
Nazad
Vrh Dno