Ova moja je deklarisana do 250kg. Mada ja imam samo 96. Kontam da će robustnost poslužiti na duže staze.Prava stolica, lepo su je deklarisali na 140kg za prave ljude
sta ono tamo prodaju za 110kg i slicnodecje stolice
Kako služi bez problema ako si već reklamirao gasni mehanizam?Ja licno imam ovu https://mbstolice.rs/proizvod/ergonomska-radna-stolica-b-202-alu-cena-sa-pdv-om/
Inace imam 125kg i sluzi bez problema. Pre par meseci sam je odneo na reklamaciju zbog problema sa liftom (odneo sam direktno u njihov servis) i resili su na licu mesta.
Sve se kvari, ja na to tako gledam bar prema iskustvu sa IT opremom. Problem se pojavio nakon par nedelja tako da je bio DOA takorećiKako služi bez problema ako si već reklamirao gasni mehanizam?
Ja kući koristim tu stolicu već pola godine i prezadovoljan sam. Ali nije za svakoga, trebaš je probati da vidiš da li će ti odgovarati.Може помоћ, потрошио бих до 400 евра на столицу. Запала ми је за око ова:
Или постоји нека боља?O 143 – Officeline
officeline.rs
Или је за те паре једноставно најбоље узети Маркус?
Хвала унапред на одговорима
Ima ih. Ali od tvojih gabarita zavisi može li određen model da se kupi. Meni su na par mesta rekli da mesh modeli koje oni imaju nisu za mene sa 125kg. E sad, verovatno ima i "jači" mesh koji može, ali ovo je bio odgovor za modele koji su mene zanimali.Ima li nekih stolica sa meshom na sedalnom delu, deluje mi da je mnogo bolje nego tvrdi sedalni deo od stofa. Ili gresim?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari