Nazalost razmatram da vratim CF-85A koju sam kupio u EMU. Koristio sam je puna dva meseca i jednom sam je reklamirao jer je jedna strana sedista bila visa od druge za 1cm i dobi osam komplet novu stolicu, ali evo posle jos jednog meseca koriscenja i ova je ispoljila isti problem. Verovatno je fabricka greska, posto kada se odsrafi sediste i postavi na ravnu povrsinu, jedan od cetiri kraka gde se srafi sediste je savijen ka sedistu i to pravi problem. Posto je jako debeo celik, nema sanse to da ispravim sa rucnim alatom. Probao sam da kompenzujem postavljanjem vise slojeva metalnih podloski, ali to nije urodilo plodom. Drugi problem koji se javio pre tri dana, i naslon je pobegao u suprotnu stranu i sada se krivim kao gudalo i jako je postala neudobna, toliko da ni jastuk ne moze da kompenzuje, a bolovi u ledjima se vracaju.
Hajde da sam tezak i da imam preko 120kg i da se klatim kao manijak, ali od moje kilaze od 80kg i sedenja za racunarom i ucenja je otisla do djavola. Kao da joj treba mesec dana da se primete ovi nedostaci u izradi. Pitanje je hoce li hteti da vrate novac, posto je ovo jedina stolica koja mi je odgovarala iz njihove ponude, a ne zelim da se patim na stolici od 32,000 i da ih menjam svakih mesec do dva dana dok ne dobijem dobru.