Stigla mi je malopre stolica - Oklahoma PDH (Antares). Inače ovo pdh znači da ima naslon, bez naslona je samo Oklahoma i jeftinija je oko hiljadu i po. Najjeftiniju sam našao preko Daniktrade - a. Sa pdv-om je nešto ispod 30 000, a kad se uplati ispadne tačno 30 000. U klikklak-u je 33 i nešto i to kao na popustu od 35, i u još par radnji je oko 33. Četvrti dan od trenutka porudžbine je stigla.
Pogledajte prilog 190598
Pogledajte prilog 190599
Pogledajte prilog 190600
Pogledajte prilog 190601
Konstrukcija deluje prilično kvalitetno, metalna baza, metalna osnova za rukonaslone, čvrsta i kvalitetna plastika svuda. Deo za sedenje nije previše mek tako da se ne upada do konstrukcije, što me je po malo brinulo pre nardžbine, ali nije baš ni memo pena tako da teže osobe možda i propadnu skroz

. Opet, meni nekako više ovaj tip baze odgovara od mrežaste baze, ali to je već stvar ukusa. Nedostatak ovakvog sedišta je malo više znojenja, ali je verovatno malo udobnije za sedenje od mrežastog.
Rukonasloni po slikama deluju kao da su od neke loše plastike, a u stvari je to neki materijal kao gumirana plastika, nešto između.. mekano je na dodir, dosta bolje uživo nego što izgleda na slikama. Ne podešavaju se po osi levo desno, niti mogu da se pomeraju napred nazad, a po visini idu 3 nivoa. Ali su prilično veliki tako da ne smeta nedostatak svih podešavanja. Mana je što između plastike i metalne osnove postoji mali razmak pa landaraju, nisu potpuno fiksirani.
Sva podešavanja su tu, klasika - po visini, nagib koji može da se zaključa čini mi se u 5 pozicija i podešavanje tenzije nagiba.
Ima jastuče za lumbalni deo kičme koje se podešava samo po dubini okretanjem točkića koji je vrlo lepo estetski urađen. Voleo bih da je to jastuče malo veće i da može da se ''šeta'' po visini, gore, dole, ali je fiksirano (malo bih ga podigao, nisko je postavljeno za mene).
Naslon za glavu ima mali hod po visini koji se zaključava u dva položaja, a takođe je pokretan gore dole ali to ne može da se zaključa niti pričvrsti šrafovima.
Mreža naslona mi za sada deluje kvalitetno.
Nema nekih zvukova, škripanja, zveckanja, sve je utegnuto sem pomenutih rukonaslona koji su labavo spojeni sa osnovom. Generalno sam jako zadovoljan izgledom i kvalitetom izrade.