NCC-74656
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.08.2002
- Poena
- 680
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pozdrav svima.
Zvučaće čudno u 2022. godini, ali meni treba preporuka za dobar prosti (dumb) telefon, koji bi se koristio isključivo za razgovore i možda po koji sms.
Evo šta i treba:
Gledao sam Xiaomi Qin, ali ih nema kod nas...
Gledao Alcatele (nisu 4G), Doro (ne sviđaju mi se), neke za mene nepoznate marke...
Od onoga što može da prođe su Cat B40, ili Nokia 2660 4G... Međutim, ne nalazim dovoljno utisaka korisnika na netu za ta dva telefona. Takođe, prilikom kupovine osoba mora fizički da vidi (proba) telefon.
Da li se to meni čini, ili je danas teško naći solidan, krut telefon, sa normalnim tasterima, normalnog trajanja baterije, ili možda ja suviše tražim u 2022. godini?
Da li imate neki predlog, ili da li neko od vas koristi kao drugi (treći, četvrti...) telefon neki normalan ne-smart telefon?
Zvučaće čudno u 2022. godini, ali meni treba preporuka za dobar prosti (dumb) telefon, koji bi se koristio isključivo za razgovore i možda po koji sms.
Evo šta i treba:
- Da je 4G, da ne moram da razmišljam da li će ga biti moguće koristiti na mreži za pola godine ili godinu
- Dobar kvalitet zvuka (mikrofon i slušalica)
- Solidna izrada, da ne krcka u rukama, da deluje čvrsto
- Da ima normalne tipke, ne zbijene kao Nokia 8110 4G ili 8210 4g (osoba koja će ga koristiti nema baš male šake i prste)
- Dobra baterija, da drži 4-5 dana sa nekih pola sata - sat razgovora dnevno
- Običan OS (ne Android, ne KaiOS, može S30+, ThreadX ili MOCOR5)
- Nije bitno da li je na flip ili candybar
Gledao sam Xiaomi Qin, ali ih nema kod nas...
Gledao Alcatele (nisu 4G), Doro (ne sviđaju mi se), neke za mene nepoznate marke...
Od onoga što može da prođe su Cat B40, ili Nokia 2660 4G... Međutim, ne nalazim dovoljno utisaka korisnika na netu za ta dva telefona. Takođe, prilikom kupovine osoba mora fizički da vidi (proba) telefon.
Da li se to meni čini, ili je danas teško naći solidan, krut telefon, sa normalnim tasterima, normalnog trajanja baterije, ili možda ja suviše tražim u 2022. godini?
Da li imate neki predlog, ili da li neko od vas koristi kao drugi (treći, četvrti...) telefon neki normalan ne-smart telefon?