Necu previse da pametujem jer sam svestan da je to samo moje misljenje, ali bilo bi misljenje i vecine da su malo iskreniji prema sebi 😉 Ako si bas bas gejmer, i dalje ti skace adrenalin kad prelazis kraljicu, kao kad si bio u 8-om osnovne, onda uzmi PS4 sto da ne.
Ali ako ubedjujes sebe da ti je to i dalje gotivno, iako ti na pola igre bude "oce li da zavrsi vise, da vidim kraj i da kazem da sam presao.." onda ne vidim poentu. A dosta ljudi je nerealno, i prosto znam da ih vise 'ne puca' tako dok prelaze igre, ali ubedjuju sebe da je i dalje to to.. Imao sam PS3, gotivna sprava (dok je radila kako treba jedno godinu i po), upoznao neke cool ljude preko nekih MP igara, ali realno vise sam se ubedjivao da mi treba nego sto mi je trebala. Igrao uglavnom MP naslove koje sam mogao i na kompu.. A ove single player jedva prelazio, na silu bukvalno, jer taj gameplay vise ne moze da mi drzi paznju.. gore dole levo desno + X, auto aim, cutscena svakih pola minuta, "vrhunska prica".. (kao film koji gledas dok si bolestan jer nema nista drugo).
PES recimo si mogao na PS3 da ubacis prave dresove, stavis himne navijaca, sad ni to ne moze..
Eto malo sam smorio.. 🙂