Šta je novo?

Dobar 5.1 sistem do 10000 din

pantelijawip

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2008
Poena
304
Vec duze vreme mucim muku koji jeftin 5.1 sistem je dobar
Kod nas ima dosta ponuda na trzisu kao sto su Genius, Jazz Speakers, XWAVE, Altec Lansing.....Zanima u glavnom gledanje dvd filmova a ne slusanje muzike na njemu da li neko moze da mi pomogne ili da da predlog za kupovinu

pozdrav :wave:

Vec duze vreme mucim muku koji jeftin 5.1 sistem je dobar
Kod nas ima dosta ponuda na trzisu kao sto su Genius, Jazz Speakers, XWAVE, Altec Lansing.....Zanima u glavnom gledanje dvd filmova a ne slusanje muzike na njemu da li neko moze da mi pomogne ili da predlog za kupovinu

pozdrav :wave:

Onaj Genius sa drvenim kutijam i subwoferom sam slusao kod kolege i fino radi samo treba zvucnike pravilno rasporediti da bi efekti bili kako treba, ali definitivno su bolji od kineskih plastikanera jedino sto je dosta bolje je logitech z-5500 ali kosta previse.

razmisli o ovim zvucnicima, e sad, ja ih nisam video pod tom oznakom dugo, a vidim da mogu da se nadju NEO SP-X51BK za ~6300 din, ne znam da li su isti zvucnici u pitanju, ako jesu, to je odlicna kupovina, a jos neki koji vrede su Logitech X-530 (cija je cena otisla previsoko) i malo jeftiniji Creative Inspire T6100.

Mislim da se prica svodi na Altec Lansing, Logitech (x-540)i eventualno Genius(hf-5001), ostalo zaboravi. Moj savet je neki od AL modela, koristim matori AL atp-5 i ovaj navedeni genius, veruj mi razlika je ocigledna

Nazad
Vrh Dno