pogledaj malo po netu,cini mi se da tvoj Samsung podrzava instalaciju programa Plex Client...ako moze,dobijas opasan dodatak na Tv-u....(slicno XBMC)...
ako moze....prvo ubacis Plex na komp,instaliras njegove addonse....onda ubacis na Tv....i svaki addons imas i na Tv-u.....i naravno svaki film,muziku,slike sa kompa.....
http://forums.plexapp.com/index.php/forum/89-samsung-smart-hub/
http://www.plexapp.com/
Kao sto sam gore naveo, to je najbolja kombinacija.
Takodje sa strimovanje HD signala treba dobar ruter (N standard), pogotovo 1080p video materijala sa vecim bitrate-om.
Ja imam najobičniji TP Link TL-WR340GD,i strimuje ko ludrecimo Avatar od 10Gb i Dark Knight od 20Gb potpuno isto strimuje ali se jedino oseti u premotavanju...tu je neupotrebljivo premotavanje preko 2x
Pazi...u vezi Plex-a....ne ubacuju se addonsi u Plex na Tv....nego na Plex na kompu....onda Plex na Tv...vidi sve to sa kompa,kao da je u njemu.....moras na kompu da imas instaliran Plex media server....i Plex aplikaciju,koju mozes da koristis na kompu....preko te Plex aplikacije,ubacujes addonse...
ove slike su primeri iz Plex-a sa kompa...
a na trecoj vidis ,da mora da se skinu obe aplikacije....
E sad... desava mi se da kad pokrenem Plex na TV-u izbaci gresku: "Couldn't Connect to Plex Media Server" i imam samo opcije Preferences i Quit. Uspeo sam jednom to da sredim podesavanjem PMS-a ali vise ni sam ne znam kako a i zasto mi se opet to pojavilo. Kontam da treba da bude ista IP Plex media servera i Plexx appa na tv-u. Kako da vidim koji mi je IP PMS-a na kompu?
Molim da mi neko to bolje objasni![]()
ne razumem,sta to moze da laguje....on prikuplja podatke,o eventualno novim filmovima,ili albumima bendova,i dovlaci njihove omote i sadrzaj...meni je bash to fora(kod mene je namesteno da to radi na 12h,i to samo ako je ukljucen...).....a sad sto nece da radi sa odredjenim Televizorima..to je neki drugi problem...*** na AppleTv2 radi i izgleda savrseno.....ja sam taj Plex batalio...besomučno laguje i stalno nešto kopa po kompu...ostajem na Servii-u...
Po meni je Serviio i dalje najbolji, nema smekerski inferfejs kao Plex, ali super radi.
Za Plex moras da se pomucis dok sve instaliras i podesis, pa onda kako titlove nametiti i slicno.
Kod Serviia radi sve bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari