ah da, znao sam da ne treba unositi previse sale mada sam stavio onog smajlija... posto znam da dosta ljudi nema mogucnost da nareze taj plejer, a i ne znaju da postoji, ja sam pomislio zasto im ne bi izasao u susret i narezao to... naravno bez ikakve nadoknade, samo nek ponesu disk...Alexandar je napisao(la):U cemu je fora? Taj program je free na net-u.
nisam siguran, ali mislim da ne podrzavamikis je napisao(la):E pa to je to, hvala! Glupo pitanje, čini mi se da ne podržava XVID? Ili grešim?
au, to vec ne znam. nemam nikog ko nema taj mod chipWakizashi je napisao(la):A reci mi kako taj program na rucno narezanom disku citaju PS2 bez mod chipa ? Ja sam kod ortaka u grckoj pokusavao da pokrenem Tekken 3 original na PS2 pa nije hteo. Doduse ima Tekken Tag za PS2, ali sam hteo da se malo pripremim za okrsaj sa kolegom koji mi je napljuvao Eddy-a...😉
Wakizashi je napisao(la):A reci mi kako taj program na rucno narezanom disku citaju PS2 bez mod chipa ?...😉
Au i meni je ovo japanski ,ajde budi covek pa baci i meni na mail([email protected]):wave;Miroslav je napisao(la):probano sa divx 3 i divx 5 filmovima.
85% njih radi, neki se samo zakucaju, a neki umeju da seckaju koji su u visoj rezoluciji, nema snage dovoljno jedan PS2 da povuce obican film :beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari