Šta je novo?

DivX na Soniju PS2

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
ako nekog zanima plejer za divx, neka vice... 100€ komad 😀

U cemu je fora? Taj program je free na net-u.

Alexandar je napisao(la):
U cemu je fora? Taj program je free na net-u.
ah da, znao sam da ne treba unositi previse sale mada sam stavio onog smajlija... posto znam da dosta ljudi nema mogucnost da nareze taj plejer, a i ne znaju da postoji, ja sam pomislio zasto im ne bi izasao u susret i narezao to... naravno bez ikakve nadoknade, samo nek ponesu disk...

dakle ako nekom treba, stvar je odlicna, pa nek se javi!!!

Kako se zove program? Skinuo sam ih nekoliko ali nisam probao da li i jedan radi. Može li da pušta filmove snimljene na posebnom disku, ili mora na isti disk da se snimi i film i program?

PS2Reality mediaplayer
www.ps2reality.net

snimis ga na jedan cd, ucitas, ubacis film i onda trazis avi fajl. mozes i film i plejer na jedan disk, ali bolje je snimiti plejer, pa onda mozes da naracujues one za 40din sa news-a ili iznajmljujes iz cd kluba

jos da nadjem nesto za pustanje mp3-a, i za surfovanje netom, i eto ne treba mi kompjuter vise 🙂

Nesto nisam mogao naci na tom sajtu link, tj. neide mi taj jezik nesto 🙂 pa ako moze neki link za download za ne-japansku verziju.

tnx.

e bas zbog toga sam i postovao link, zato sto ga treba naci uz dosta cinculiranja... baci mail pa cu da ti posaljem, posto ja pojma nemam odakle sam skinuo 😀 ima ga oko 1mb

E pa to je to, hvala! Glupo pitanje, čini mi se da ne podržava XVID? Ili grešim?

mikis je napisao(la):
E pa to je to, hvala! Glupo pitanje, čini mi se da ne podržava XVID? Ili grešim?
nisam siguran, ali mislim da ne podrzava

U bre, jel to radi i na GameBoy-u 😀

Anyway, jel to probano, ili eto samo tako pričamo kao da radi to čudo!!!!

Jel može to i stari Sony???

Ajd...

A reci mi kako taj program na rucno narezanom disku citaju PS2 bez mod chipa ? Ja sam kod ortaka u grckoj pokusavao da pokrenem Tekken 3 original na PS2 pa nije hteo. Doduse ima Tekken Tag za PS2, ali sam hteo da se malo pripremim za okrsaj sa kolegom koji mi je napljuvao Eddy-a...😉

Wakizashi je napisao(la):
A reci mi kako taj program na rucno narezanom disku citaju PS2 bez mod chipa ? Ja sam kod ortaka u grckoj pokusavao da pokrenem Tekken 3 original na PS2 pa nije hteo. Doduse ima Tekken Tag za PS2, ali sam hteo da se malo pripremim za okrsaj sa kolegom koji mi je napljuvao Eddy-a...😉
au, to vec ne znam. nemam nikog ko nema taj mod chip

Wakizashi je napisao(la):
A reci mi kako taj program na rucno narezanom disku citaju PS2 bez mod chipa ?...😉

NIKAKO😀
Ali ako otkrijes nacin, javi i nama😀😀

Da li podrzava i druge kompresije ili samo iskljucivo DivX?

probano sa divx 3 i divx 5 filmovima.

85% njih radi, neki se samo zakucaju, a neki umeju da seckaju koji su u visoj rezoluciji, nema snage dovoljno jedan PS2 da povuce obican film :beat:

Pa u sustini i nije lose. Sada svi sto imaju Sony (a nemaju PC), imaju jos jednu dodatnu mogucnost. Osmeh im je do usiju 😀

Znam da je vec bilo, ali: gde ima da se ugradi chip za citanje kopija?

Pitao me je jedan komsija, pa reko' ajde da odrzim dobrosusedske odnose 🙂

Miroslav je napisao(la):
probano sa divx 3 i divx 5 filmovima.

85% njih radi, neki se samo zakucaju, a neki umeju da seckaju koji su u visoj rezoluciji, nema snage dovoljno jedan PS2 da povuce obican film :beat:
Au i meni je ovo japanski ,ajde budi covek pa baci i meni na mail([email protected]):wave;

Nazad
Vrh Dno