Ne može preko Google Playa se promeniti plan. Jedino se preko Applea može spustiti paket na Basic, a i to je samo kod nekih korisnika moguće.Jel se može smanjiti paket preko Google Play? Stara cijena ostaje za paket sa reklamama, ostalo je sve isto. Kako kod nas nema reklama, mi možemo i dalje plaćati staru cijenu...
Ja nisam htio uzeti jer svake godine trebam opet novu registracija. Zeznuo sam se..Zato je najbolje uzeti u USA za vreme Black Fridaya. Ja praktički imam Disney+ 4K, 4 streama bez reklama ovde za 2.99$. Jeftinije nego u TR.
Pojma nemam, ja sam pravio US PP pre 5-6 godina kada sam mogao birati pozivni broj pa mi nije trebao US broj telefona.Samo treba nekoj sa US paypal da plati ili mozeme i nie da pravime US paypal?
Ako imas povekje info @S03 zamolio bih te da spodjelish.
Hvala unaprijed.
Ako moze da pisuvas od kade moze da se kupuje US broj?!Da ja sam za BF pravio US PayPal.
Prvo sam napravio Gmail US account pa sam onda pravio PayPal US account sa kupljenim US brojem(1$) ali sam za proveru stavio Gmail i prihvatio je.
Tako da prvu proveru radi slanjem OTP na US broj ali kasnije sve provere idu na mail. SVO VREME US VPN.
Na Paypal zakacio virtualnu Visa Karticu vezanu za devizni racun i od onda skida mesecno sve uredno.
Moram samo da pazim da na vreme dodam novu virtuelnu jer vazi max 6m.
Ja koristim Smart DNS na ruteru pa mi je sa reklamama, necu da rizikujem da me banuju.
h**ps://sms-activation-service.c*m/Ako moze da pisuvas od kade moze da se kupuje US broj?!
Ne mora VPN za Disney+.Miim da je popust za BF samo USA ili eventualno još neko zapadno tržište.
Može da se gleda uz VPN odavde, ali mora da bude VPN. Za Hulu mi je samo Nord radio, dok za Disney zna da zeza Surfshark, ali uglavnom radi okej.
Kako će ih izbaciti, po kom osnovu? Nisu registrovani kod nas, samim tim nisu obavezni da obezbede lokalizaciju ili placanje u RSD. Ista stvar sa Netflixom, Amazon Primeom i sl. Slovenija je pokušala da natera Netflix da urade lokalizaciju jer njihov Zakon o upotrebi slovenackog jezika to zahteva. Odgovor iz Netflixa bio je: “Registrovani smo u Holandiji, slovenački zakoni ne utiču na naš rad”.Da nam je drzava normalna, trebala bi disney + izbaciti sa naseg trzista jer sama aplikacija ne nudi titlove na nas jezik ili makar hrvatski.
Kada su usli na nase trziste i evo svo ovo vreme, nisu se udostojili da ubace nas jezik a imaju za sve filmove i serije garantovano.
Mislim da ćeš pre savladati engleski nego da oni lokalizuju prevode. Na svu sreću odavno sam prestao da gledam bilo šta sa prevodom pa mi ne smeta, samo da je sadržaj koji me interesuje dostupan ali poznajem dosta njih koji ne mogu bez prevoda i to im je presudno.
Možeš obnoviti ako si već nekad pre placao preko Applea. Za nove korisnike ne.Da li je neko u skorije vreme obnavljao pretplatu preko turskog apple id-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari