Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Meni radi turski normalno.

Jel se može smanjiti paket preko Google Play? Stara cijena ostaje za paket sa reklamama, ostalo je sve isto. Kako kod nas nema reklama, mi možemo i dalje plaćati staru cijenu...

Prilozi

• IMG_20250427_133630.jpg
    IMG_20250427_133630.jpg
    123.1 KB · Pregleda: 31
Jel se može smanjiti paket preko Google Play? Stara cijena ostaje za paket sa reklamama, ostalo je sve isto. Kako kod nas nema reklama, mi možemo i dalje plaćati staru cijenu...
Ne može preko Google Playa se promeniti plan. Jedino se preko Applea može spustiti paket na Basic, a i to je samo kod nekih korisnika moguće.

Samo treba nekoj sa US paypal da plati ili mozeme i nie da pravime US paypal?

Ako imas povekje info @S03 zamolio bih te da spodjelish.

Hvala unaprijed.

Samo treba nekoj sa US paypal da plati ili mozeme i nie da pravime US paypal?

Ako imas povekje info @S03 zamolio bih te da spodjelish.

Hvala unaprijed.
Pojma nemam, ja sam pravio US PP pre 5-6 godina kada sam mogao birati pozivni broj pa mi nije trebao US broj telefona.
Mislim da je @PapaBear66 nedavno pravio US PayPal.

Ja sam pravio pre oko godinu dana i nije mogao random broj, nego samo USA, dok je na UK ili DE mogao bilo koji.

Da ja sam za BF pravio US PayPal.
Prvo sam napravio Gmail US account pa sam onda pravio PayPal US account sa kupljenim US brojem(1$) ali sam za proveru stavio Gmail i prihvatio je.
Tako da prvu proveru radi slanjem OTP na US broj ali kasnije sve provere idu na mail. SVO VREME US VPN.
Na Paypal zakacio virtualnu Visa Karticu vezanu za devizni racun i od onda skida mesecno sve uredno.
Moram samo da pazim da na vreme dodam novu virtuelnu jer vazi max 6m.
Ja koristim Smart DNS na ruteru pa mi je sa reklamama, necu da rizikujem da me banuju.

Da ja sam za BF pravio US PayPal.
Prvo sam napravio Gmail US account pa sam onda pravio PayPal US account sa kupljenim US brojem(1$) ali sam za proveru stavio Gmail i prihvatio je.
Tako da prvu proveru radi slanjem OTP na US broj ali kasnije sve provere idu na mail. SVO VREME US VPN.
Na Paypal zakacio virtualnu Visa Karticu vezanu za devizni racun i od onda skida mesecno sve uredno.
Moram samo da pazim da na vreme dodam novu virtuelnu jer vazi max 6m.
Ja koristim Smart DNS na ruteru pa mi je sa reklamama, necu da rizikujem da me banuju.
Ako moze da pisuvas od kade moze da se kupuje US broj?!

Zar nije bila promocija 3m po 1.99€? Meni piše i za jun tolika cena.
1000012680.jpg

Promocija traje 4 meseca, uzeh i ja isto samo što će mi trebati neko dugoročno rešenje. Ne znam da li daju kod nas za BF popust na godišnji licencu ili je to samo za USA?

Nalog mogu da napravim preko sina od kuma ali jošuvek nemam privatni VPN server tamo pa ne znam da li može USA nalog a da se gleda odavde?

Miim da je popust za BF samo USA ili eventualno još neko zapadno tržište.

Može da se gleda uz VPN odavde, ali mora da bude VPN. Za Hulu mi je samo Nord radio, dok za Disney zna da zeza Surfshark, ali uglavnom radi okej.

Ja isto uzeo ta 4 meseca, posle cu prezupciti do BF, pa cu probati tu US verziju ili sta se vec ispostavi kao dobra varijanta u tom momentu.

Miim da je popust za BF samo USA ili eventualno još neko zapadno tržište.

Može da se gleda uz VPN odavde, ali mora da bude VPN. Za Hulu mi je samo Nord radio, dok za Disney zna da zeza Surfshark, ali uglavnom radi okej.
Ne mora VPN za Disney+.
Ja imam Disney+ preko BF deala, gledam ga normalno bez VPN-a ovde već 6 meseci.
Za Hulu treba VPN.

Da nam je drzava normalna, trebala bi disney + izbaciti sa naseg trzista jer sama aplikacija ne nudi titlove na nas jezik ili makar hrvatski.

Kada su usli na nase trziste i evo svo ovo vreme, nisu se udostojili da ubace nas jezik a imaju za sve filmove i serije garantovano.

Da nam je drzava normalna, trebala bi disney + izbaciti sa naseg trzista jer sama aplikacija ne nudi titlove na nas jezik ili makar hrvatski.

Kada su usli na nase trziste i evo svo ovo vreme, nisu se udostojili da ubace nas jezik a imaju za sve filmove i serije garantovano.
Kako će ih izbaciti, po kom osnovu? Nisu registrovani kod nas, samim tim nisu obavezni da obezbede lokalizaciju ili placanje u RSD. Ista stvar sa Netflixom, Amazon Primeom i sl. Slovenija je pokušala da natera Netflix da urade lokalizaciju jer njihov Zakon o upotrebi slovenackog jezika to zahteva. Odgovor iz Netflixa bio je: “Registrovani smo u Holandiji, slovenački zakoni ne utiču na naš rad”.

Mislim da ćeš pre savladati engleski nego da oni lokalizuju prevode. Na svu sreću odavno sam prestao da gledam bilo šta sa prevodom pa mi ne smeta, samo da je sadržaj koji me interesuje dostupan ali poznajem dosta njih koji ne mogu bez prevoda i to im je presudno.

Mislim da ćeš pre savladati engleski nego da oni lokalizuju prevode. Na svu sreću odavno sam prestao da gledam bilo šta sa prevodom pa mi ne smeta, samo da je sadržaj koji me interesuje dostupan ali poznajem dosta njih koji ne mogu bez prevoda i to im je presudno.

Meni isto ne treba prevod, kada je neki razgovor teško razumljiv, stavim engleski titl.

No imaš ljude koji pojma nemaju engleski ili jedva nabadaju pa tu dodaj i decu.

Da li je neko u skorije vreme obnavljao pretplatu preko turskog apple id-a?

Jesam prosle godine uzeo godisnji plan koji istice krajem meseca.

Nazad
Vrh Dno