Meni se slično prikazuje sada, ali mi nažalost za godišnji Premium stoji cena od 3499 TRL. Prebacio sam se opet na ovaj Basic plan od 165 TRL, pa ću videti, naplata mi je 16. marta. Ranije sam ga već imao dok je bio 65 TRL i u jednom trenutku mi se samo promenio sadržaj u aplikaciji tako da više ništa nije bilo UHD i DV, već samo FHD. Onda sam prešao na Premium za 135 TRL, ali evo, to je potrajalo samo nekoliko meseci.
Da li plaćaš preko Apple-a i Turske i da li ti je sadržaj u aplikaciji i dalje UHD i DV nakon što su ti naplatili 165 TRL?Meni upravo naplatiše 164 TLR.
Bez najave da ce da se menja.
Ako ostane, ne smetaju mi reklame i onako retko gledam Disney.
pitao si to vecKoja nam je sada najjeftinija alternativa jer preko turskog AppStore je sada drasticno cena otisla gore?
Kod mene je na Basic paketu uvek bio 4K/DV. Jedinu razliku koju sam bio primetio je da ne radi Download za offline gledanje.Alternativa je ovaj Basic plan, ali videću 16. marta da li on donosi spuštanje na FHD, pa ću razmisliti da li da ga zadržim ako je tako.
Nema alternative, nažalost. Za bilo koju državu ti je potrebna kartica iz te države za plaćanje.Jel sam ja dobro shvatio, sada poskupljuje Disney na 3.500 TRL (~90€ godišnje), a prestaće da nude Dolby Atmos (u mejlu stoji da će od 15. januara postepeno ukidati)?
U tom slučaju, jel postoji neka alternativa (ne mora jeftinije, neka bude neka slična cena), ali da makar ne smanjuju kvalitet zvuka?
120€ kod nasPa jel nije kod nas oko 90e pretplata?
Na Hulu misliš? Kod mene nema reklama na Disney+.Ista prica i mirni smo do sledeceg Black Friday, u pocetku mi smetale reklame sad sam se navikao.
Ne mora, otkaži kad hoćeš.Pošto ima trenutno promocija 2€ za standard plan za naredna 4 meseca, jel moguće uzeti samo na 1 mesec pa otkazati, ili mora 4x2€?
Ovu promotivnu ponudu od 1.99€?Mala pomoc , mozemo li mi korisnici iz Srbije da aktiviramo taj paket ? I kako ?
Akcija je u Srbiji regularnoA placanje ? Normalno visa moze ili ? Ne mora vpn da palim ?
Dali mozeme nie da napravime US paypal iz Balkana so nasi kartici?Moze ko hoce iz USA ili sa Paypalom US.
a ako jesi onda nistaOvu promotivnu ponudu od 1.99€?
Samo odeš na Disney+ stranicu i aktiviraš ako nisi već postojeci korisnik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari