Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Evo kod mene cena Turska.

IMG_0648.jpeg

Meni se slično prikazuje sada, ali mi nažalost za godišnji Premium stoji cena od 3499 TRL. Prebacio sam se opet na ovaj Basic plan od 165 TRL, pa ću videti, naplata mi je 16. marta. Ranije sam ga već imao dok je bio 65 TRL i u jednom trenutku mi se samo promenio sadržaj u aplikaciji tako da više ništa nije bilo UHD i DV, već samo FHD. Onda sam prešao na Premium za 135 TRL, ali evo, to je potrajalo samo nekoliko meseci.
Meni upravo naplatiše 164 TLR.
Bez najave da ce da se menja.
Ako ostane, ne smetaju mi reklame i onako retko gledam Disney.
Da li plaćaš preko Apple-a i Turske i da li ti je sadržaj u aplikaciji i dalje UHD i DV nakon što su ti naplatili 165 TRL?

Koja nam je sada najjeftinija alternativa jer preko turskog AppStore je sada drasticno cena otisla gore?

Alternativa je ovaj Basic plan, ali videću 16. marta da li on donosi spuštanje na FHD, pa ću razmisliti da li da ga zadržim ako je tako.

Alternativa je ovaj Basic plan, ali videću 16. marta da li on donosi spuštanje na FHD, pa ću razmisliti da li da ga zadržim ako je tako.
Kod mene je na Basic paketu uvek bio 4K/DV. Jedinu razliku koju sam bio primetio je da ne radi Download za offline gledanje.

I na njihovom sajtu je navedeno da Basic paket ima 4K.

IMG_6989.jpeg

Ja sam od nekog lika kupio na godinu dana Disney+ i tih godinu dana prošlo.

Posle sigurno pola godine, probaj ja da akriviram Disney za Srbiju, upalim aplikaciju kada ono i dalje važi nalog što mi lik prodao. 😁

Па наравно када ти је продао искениран налог а власник продужује претплату.

Jel sam ja dobro shvatio, sada poskupljuje Disney na 3.500 TRL (~90€ godišnje), a prestaće da nude Dolby Atmos (u mejlu stoji da će od 15. januara postepeno ukidati)?

U tom slučaju, jel postoji neka alternativa (ne mora jeftinije, neka bude neka slična cena), ali da makar ne smanjuju kvalitet zvuka?

Pa jel nije kod nas oko 90e pretplata?

Jel sam ja dobro shvatio, sada poskupljuje Disney na 3.500 TRL (~90€ godišnje), a prestaće da nude Dolby Atmos (u mejlu stoji da će od 15. januara postepeno ukidati)?

U tom slučaju, jel postoji neka alternativa (ne mora jeftinije, neka bude neka slična cena), ali da makar ne smanjuju kvalitet zvuka?
Nema alternative, nažalost. Za bilo koju državu ti je potrebna kartica iz te države za plaćanje.
Pa jel nije kod nas oko 90e pretplata?
120€ kod nas

Poprilicno je postao skup ovaj servis.
Ja sam ugrabio Black Friday deal, Disney+ sa 4K, 4 uređaja istovremeno (bez Dolby Atmos) + Hulu za 2.99$. Tako da nije lose uopste.

IMG_7005.jpeg

Iako nije skup ni preko Turske onaj Basic plan od 165 TL ako stvarno ima 4K kao sto piše na njihovoj stranici

Ista prica i mirni smo do sledeceg Black Friday, u pocetku mi smetale reklame sad sam se navikao.

Nema jer gledas sa domace IP/DNS adrese, meni je na ruteru podesen Smart DNS pa gura automatski na US.

Ovaj Americki sa Hulu, vazi samo za nove korisnike ili mose i postojeci da se pretplatuju?

Moze ko hoce iz USA ili sa Paypalom US.

Pošto ima trenutno promocija 2€ za standard plan za naredna 4 meseca, jel moguće uzeti samo na 1 mesec pa otkazati, ili mora 4x2€?

Mala pomoc , mozemo li mi korisnici iz Srbije da aktiviramo taj paket ? I kako ?

@Tricky tema za Paypal

To otprilike izadje mene 3.19$ umesto 2.99$ nije strasno.

Da ja sam otvorio Paypal US i stavio Master Card virtual nasu.

Nazad
Vrh Dno