Mogu oni reci da je pokriven i 101% kada ne objavljuju kao Circle i Paxos listu Bilsa niko im nece verovati.kako ti izgleda to sto je USDT 60% pokriven sa U.S. Treasury Bills a sa druge strane se plasiraju vesti o zabrani ?
😂😂Stvarno nema smisla, razočarali me ovi FUDsteri na forumu, nema smisla ljudi prešli smo 30k šta je ovo? 😱 😱 😱
pazi da ti ne kažemŠta si uložio u taj target? Koliki ti je short, gde je i kada otvoren, prosečna cena?
zavisi od tradicionalnih tržišta, veoma verovatno da ćemo videti limit down market, tj. stage 3(panic) u H2 2023, btcu je sa svojom betom presuđeno već...Kada?
Neki chart?
Sta znaci sub 10k?
Opet makro..
Ili je to za nedelju mesec dana?
nisu ni mojih hiljadu, već je demo verzija brokera, izmišljene pare...bravo genijeAha, ti zoveš šortom to što imaš hiljadu evra u novčaniku i sa tim nisi kupio BTC. Jasno.
Aha, ti zoveš šortom to što imaš hiljadu evra u novčaniku i sa tim nisi kupio BTC. Jasno.
Da, slažem se da je to moguć scenario, i sam se za njega pripremam. Ono sa čim se ne slažem je način na koji očigledni maloletnik Mikie komunicira.Ako se stvari odigraju kako sasadjak ukazuje, to će i biti najbolji šort za kripto, svakako i najsigurniji. Ako misliš da se tako ništa ne zaradi, da vidiš koliko je keš odjednom postao vredniji tamo 2008.
Dok neko čeka ako, neko uzima profite. Nemožemo sada sedeti i čekati krah doveka, on će sam doći pa ćemo onda tako odreagovati, nema potrebe ga toliko potencirati. Svi znamo da će biti kriza kad tad ali sada je nema, bar za BTC.Ako se stvari odigraju kako sasadjak ukazuje, to će i biti najbolji šort za kripto, svakako i najsigurniji. Ako misliš da se tako ništa ne zaradi, da vidiš koliko je keš odjednom postao vredniji tamo 2008.
?otvara on short iz razloga sto ce da sve menjačnice obog sveta da se zatvore/propadnu pa nema gde da otvori..
Problem sa sortovanjem je sto imas ogranicen dobitak a ako gresis imas potencijalno beskonacan gubitak. Plus puno ljudi pokusava sortovanjem nadoknaditi ono sto su propustili na skoku i to je recept za propast pogotovo ako se inati.Ako se stvari odigraju kako sasadjak ukazuje, to će i biti najbolji šort za kripto, svakako i najsigurniji. Ako misliš da se tako ništa ne zaradi, da vidiš koliko je keš odjednom postao vredniji tamo 2008.
Ja ga cekam jos gore mada i sada mi je vec dobro za izlaz jer mi je ulaz na 18k i sad ovaj zadnji pad ispod 20k. Kontam da bi moglo dogurati 35-40k ali opet zavisi od dosta faktora. Altovi su mi u blagom plusu tako da njih za sada ne diram.bla bla truc truc
Jel neko iskesiro ovaj skok ili se ceka da ode jos gore ?
Skocio je skoro duplo u zadnjih 4-5 meseci.
Mozda ne bi bilo lose kupit prnje uskoro pogotovo ako dodje do alt sezone...
Kada i koliko si ti kupio BTC-a? Koji ti je plan?Samo vi cekajte 10K
Samo vi cekajte 10K
preach it morbi!I dočekaćemo ga, i to još ove godine.I onda sledeće godine pravo dno na možda 1-4k, ali to već ne mogu da znam
Kako se algo pogubio ovo do sada nisam video.ma, koga briga za makro..
Na koje nivoe okvirno ocekujes da se moze vratiti?Mislim da se će se ovaj run polako privoditi kraju sa večerašnjim Šangaj forkom i kvartalnim izveštajima koji slede.
Prerano je za bull ciklus, prerano je da BTC preuzme veći deo marketcap-a od zlata.
Ok, moguć je još jedan pokušaj proboja iznad 30k ali ne verujem da se tu možemo dugo zadržati.
Microstrategy sto mnogi poistovecuju sa Saylorom je verovatno prikupio ovih 500 miliona tj izdao akcje u tom iznosu.Ok, moguć je još jedan pokušaj proboja iznad 30k ali ne verujem da se tu možemo dugo zadržati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari