Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zil nista nije uradio posle eventa, samo pada. Podseca na Adu. :-( Mozda posle panic sell i korekcije krene neko pumpanje.
Btc bi mogao opet da testira 45k pre nego cena ode na vise.
Dopada mi se kako je ovde jedan komentar objasnio na yt u prilogu.
Ne mogu sigurno nista da tvrdim pa ni tih 45k. Po nekoj logici ne bi trebalo da ide nize. Nznm
Simke verovatno zna ;-)
 

Prilozi

  • Screenshot_20220403-120843.jpg
    Screenshot_20220403-120843.jpg
    130.5 KB · Pregleda: 169
Sto se tice BTC-a imao je rast 8 dana zeleni dildo, pa onda mala stagnacija stigao je vikend volume je u padu, cijena se stabilizovala oko 46k meni vise lici da bi ponedeljak/utorak ovo moglo krenuti u napad na 48k tu je otpor tako se pokazalo pa cemo viditi.
 
Zil nista nije uradio posle eventa, samo pada. Podseca na Adu. :-( Mozda posle panic sell i korekcije krene neko pumpanje.
Btc bi mogao opet da testira 45k pre nego cena ode na vise.
Dopada mi se kako je ovde jedan komentar objasnio na yt u prilogu.
Ne mogu sigurno nista da tvrdim pa ni tih 45k. Po nekoj logici ne bi trebalo da ide nize. Nznm
Simke verovatno zna ;-)
Takvih komentara imas milion ispod svakog YT videa i pripadaju botovima koji reklamiraju whatsup/twitter prevare.
 
Sta god da je ali u prvom delu komentara je ipak dao ABC analizu gde bi trebalo da se odbije cena od 45k. Verovatno isto pise copy paste ispod dosta videa al nema veze :)
Zil cu jos malo da cekam dok imam zivaca za njega ako se odbije od oko 0.12 -0.13 bice sasvim ok.
 
Poslednja izmena:
Pre nego sto postavim chart par razmisljancija na sadasnju situaciju.(ako offtopikujem-Mea culpa) U zadnjih nekoliko dana I nedelja videli smo sta znaci svet Fiat-a. Trudo je dao da se konfiskuje novac (pa povukao) svima koji su protestovali kao I onima koji su taj protest pomagali.Zamislite kako ce to elegantno ici u CBDC Diznilendu. Samo vam stigne majl sa obavestenjem….Dragi korisnice dok se ne dozovete pameti ukidamo vam vas racun . Ili dragi korisnice, zbog poslednjeg twita kojim ne afirmisete nas policy, skinuli smo vam sa racuna 1000 Digitalnih ojra. S postovanjem, vasa Centralna Banka. I to ako su bas raspolozeni da vam salju majl.Moze I bez te ljubaznosti:cool:

Sa druge strane, vidimo da nije samo drzava ta koja pleni , nego I one same bivaju zrtve. Zakon jaceg.Cist Darvinizam.Ruskoj CB ako sam dobro propratio konfiskovali oko 650 melearde. Sica.Sta li razmiusljaju Kinezi da mi je znati.Oni imaju oko 3-4000 meleardi zelembaca.o_O

Sa druge strane FED se isprsio I povisio kamatnu stopu 0.25%. Samo jako. Sta to u prevodu znaci.Eto mi stampamo kao ludi, oficijalna inflacija je oko 8%, neoficijalna bar 15% , ali dragi prijatelji I saveznici koji drzite nase reserve, mi smo se eto potrudili. Samo nastavite da nas I dalje finansirate a mi obecavamo da vas necemo bombardovati(y)

I tako, u svetu gde Centralne banke rade danonocno,kao u rudniku, Bajden kaze Putin je kriv zbog, cene na pumpama, u samoposlugama...

Ali ima jedna kvaka. Ako sam dobro propratio, Arapi (SA) izgleda da su resili da promene telohranitelja i to nakon junackog USA dislociranja iz Avganistana.Izgleda da im se nesto Kinzali svideli. Zato se seiku MBS pojavile neke smetnje na vezi kad ga je zvao Bajden. (doduse mozda je pogresno okrenuo.Trazio covek gerontologiju, kad ono...). Zato poceli nesto da se muvaju sa Kineskim Yuanima. Indijci da kupuju za Rupije,Iranci nestasni kao I uvek, A Rusi ko Rusi

U kontekstu petrodolarske elegije hajde da pogledamo malo i nas BTC. Objektivno jos jedino Tozla i Tozla 2.0 ce u skoroj buducnosti imati prosce sa sviju strana.Tvoj kljuc-tvoj btc & tvoja poluga tvoje tozla-Nova paradigma za novi World order. Ili kako vole da nazovu-Novonormalno

Elem nakon drndanja izmedju 4h PI100 I PI200 I dalje nema nikakvih promena .Osiiiim..

Po svemu sudeci, weekly close ce biti iznad 4h PI100(crvena MA), a to nam garantuje dobru zurku veoma brzo

Pogledajte prilog 338535
Kratki Update.Fundamentalno-Samo par dana nakon gornjeg zakljucka(boldovano), Putin povlaci briljantan potez.Vezuje Rublju za Tozla & Gas. Srbija kao prijateljska zemlja moze i BTC-om da placa;).Sad kad je vezao rublju za gas, sta bi mu falilo da tako nesto uradi i sa naftom,zitom & retkim metalima.Ako ga malo iznerviraju moze da da popust na naftu npr.1-1.2 grama zlata po barelu.Ako uzmemo da Rusija izvozi oko 10 mil barela dnevno, onda bi ugrubo mogla dnevno da steka po 10 tona zlata u svoje rezerve.🤩 I to samo za naftu.A tek ako se to Irancima ,Venecueli i MbS-u svidi....
-Tehnicki BTC--Sve ide po planu.Sada se konsolidujemo izmedju 100PI i 200 ma na dnevnom..Mali odmor pred sledeci uzlet.Ozbiljan otpor nadajmo se tek negde oko 55-56K
1649014743655.png
 
Sto se tice BTC-a imao je rast 8 dana zeleni dildo, pa onda mala stagnacija stigao je vikend volume je u padu, cijena se stabilizovala oko 46k meni vise lici da bi ponedeljak/utorak ovo moglo krenuti u napad na 48k tu je otpor tako se pokazalo pa cemo viditi.
Druže, pravopis ti je jeziv
 
@cryptofreedom Bravo! Ovako jedan post treba da izgleda i maksimalno doprinosi kvalitetu diskusije. Moj portfolio je trenutno XMR, LINK i RBC.
XMR prvenstveno gledam kao undervalued valutu zbog anonimnosti, ali ne zbog same anonimnosti vec zbog najvecih sankcija ikada koje je neka drzava pretrpela na ekonomskom polju, svi znate o kome govorim. Sovijeti uveliko rade na razvoju svoje kripto valute i to ce definitivno biti 100x+ kad uvedu robno-crypto-novcanu trgovinu sa Kinom, koja takodje ima svoju crypto valutu.
LINK - tu sam usao kad je jos bio ispod 4. Projekat je izuzetno aktivan, zdrav a buduci planovi za razvoj mu daju izuzetan potencijal.
RBC - sve kao i sa LINK s tim sto tek sledi masivna expanzija.
Dobar je RBC, ja imam nesto i pratim ih. Oba stakinga su bila super. Mislim da ozbiljno razvijaju projekat samo da malo poprave onaj UI, mnogo je zanru. Obrati paznju da uzimas BRBC, da ne pucas pare na provizijama.
 
btc na putu ka 100 $ nailazi na priličan otpor na kvoti 92 $. obim je mnogo veći negoli prošli put, što je ohrabrujuće. kada pređemo stotku, sva je prilika da ćemo ući u jedan mirniji period. ako ne pređemo 100 uskoro, idemo dole. ali ne mnogo, na 80~85.

ltc za sada stabilan na 2 $. zatišje pred buru, rekao bih.
Drugi post na ovoj temi :) Premotala mi app na pocetak pa sam uzeo da citam o BTC na 80-100 $. Rasprave su skoro iste kao i sada, samo je lova daleko veca. Bilo bi dobro da se trend nastavi...
 
Waves 24h u minusu 17%


Neutrino USD stablecoin USDN depegged. 24h u minusu 13%


Hajde vidimo šta se dešava...

Osnivač WAVES-a optužuje FTX ( Alameda) da oni stoje iza pada cene WAVES-a:


Zanimljivo je da su pool-ovi na Vires Finance za USDT i USDC iscrpljeni (ne može da se pozajmi):


TLDR:
Alameda deponuje 80M$ na Vires Finance u USDT i USDC i pozajmljuje WAVES, šalje WAVES na Binance, shortuje, kreće sa prodajom WAVES-a i obara cenu kako bi mogla kupi po nižoj ceni kasnije i vrati WAVES koji su pozajmili. Inače im tih 80M$ zarađuje oko 220k$ na dnevnom nivou sa APR-em od 100% (trenutno je 80%).

Oprezno! Ili iskoristite šansu ako je vidite.:) :coffee:

P.S. osnivač Waves-a je pokrio svoje tvrdnje konkretnim blokchain adresama...
 


Thread koga zanima situacija oko WAVES. Iliti, mogućno, druga strana medalje, ako dobro razumem. Nisam se udubljivao, izvinjavam se ako grešim.
 
Nije dovoljno da je ponzi, uvek mora da je najveći ponzi... baš su slatke te kripto melodrame po tviteru, ono, usraću se,

Nego, neko se danas razbacuje sa zamkama za bikove, na boga ne misli. U pripremi zamke za međede.
 
Poslednja izmena:
Ovo izgleda kao da su obe strane medalje iste. Manipulacija sa obe strane. Ovaj lik 0xHamZ je čak i predvideo depegging USDN-a.
Osnivač WAVES-a kaže da "But the thing is we never sell (or lend for selling) $waves :)" tj. mi nikada ne prodajemo waves (čitaj: samo kupujemo na binance) kao što je napisao 0xHamZ.



Boro, možda je 'biggest ponzi' prejaka retorika, ali predvideo je pad 'stable' USDN-a.

SOL 1h RSI prešao u oversold, trenutno ispod 130$.
RUNE 4h RSI prešao u oversold, trenutno oko 10.5$.
GMT 4h RSI skoro pa oversold, trenutno oko 2.27$.
 
Da se razumemo, ja se igram, sa 500 - 1000$. ali mi je interesantan bio astar (ASTR) iz prostog razloga što je na Polkadotu i što ima neke specifičnosti u vezi takozvanog WebAssembly. Pored toga, na samu najavu da u aprilu pripremaju 15 novih projekata cena je skočila skoro 100%, a ako ti projekti budu koliko toliko uspešni, trebalo bi još. Iz tih razloga sam uložio 50$ na relativno visokoj ceni od 0,1908$ i stvarno očekujem da početkom maja tih 50$ bude oko 125$. Opet, i ako bude 0, spreman sam kao da ih nikada nisam ni imao.
 
Ipak, da ne rizikujemo previse, gde nam reci kako ono bese kad se vracamo na razmenu dobara umesto placanje novcem?
 
Opet, slab humor. I ekonomija razmenom dobara najverovatnije nikad nije postojala. U svakom primitivnom društvu su se upotrebljiva dobra koristila kao novac. Ponegde bi pravili i neku vrstu IOU tokena bez vrednosti samoj po sebi, kao primitivni Fiat/Bitcoin.
 
I ekonomija razmenom dobara najverovatnije nikad nije postojala.

Sad u nedelju smo imali robnoglasačku razmenu, od 12h imali i prelazak na novčanoglasačku razmenu, sve u istom danu. Poražavajuće kolko slabo poznaješ ekonomiju primitivnog društva.
 
Poslednja izmena:
Kupuje li se šta u ovom crvenilu?

Luna Foundation prebacila 231M$ (USDT) na Binance:

Opet ista greška, pravi trenutak ali u pogrešnom pravcu. 😂 GMT trenutno 2.64$.

GMT-prodato-6april2022.png
 
Luna Foundation prebacila 231M$ (USDT) na Binance:

Upumpaš milijardu u poslednjih 10-15 dana.
Za tobom krenu Microstrategy i neki drugi, doduše sa po ~200M.
Pa krenu i obični smrtnici ali ni sve to nije dovoljno da se probije pišljivih 48k jer je neko rešio da to ne dozvoli.

Da su pametni da sa tih 231M shortuju pa da rasprodaju sve što su pokupovali prethodnih dana.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno